- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.561
HahaBeşikte ağlıyodu bu aralar benimki dedim dört bir yanı kapalı korkuyo mu daralıyo mu ondan mı ağlıyo acaba dedim ön korkuluklardaki korumalığı çıkardım dün. Öğlen uykusundayken dün bi bakim dedim gördüğüm manzara
Tabii hemen geri taktım korumalığı
Atomun mesajınjn sonunda benim adım da vardı.sen de üstüne bu yorumu yapıncaSeninle ne alakası var ki anlayamadım
Lolla atomun mesajına geri gittim lolla haseti neden üstüne alınmış diye...Sen tam tersi alışmışsın atom sizi kibleyenlere yazmıştı o mesajı bende kibleyenlere dedim...Ben mi hasetim
Allah allah yaa
Ay benimki de yaa yakında kulanamam bu beşiği almasaydım keşke. Bi de bir yatış pozisyonları var görünce aklım çıkıyo sürekli kontrol ediyorumHahaaynisini benimkide yapiyo hatta bide kenardan tutup kafayi kaldiriyo bakiyo iki eliyle tutmayi becerse ayaga kalkcak
Kizlar bebekleriniz dis cikardi mi belirtileri neydi bizde nerdeyse 2 haftadir uyku yok dun gecede aglayarak uyandi ve emmek istemedi çırpındı resmen emmemek icin bgnde hic durmuyo miz miz surekli ver oyle bi agliyo ki sanki canini acitmsiz gibi aglamaktan morariyo resmen
Aynen gece surekli kipir kipir uzunlamasina yatryorm yanlamasina yatms oluyo taa koseye gidiyo kafa artk daha ileri gidemedigi icin bi kosede dönmüs kalms oluyoAy benimki de yaa yakında kulanamam bu beşiği almasaydım keşke. Bi de bir yatış pozisyonları var görünce aklım çıkıyo sürekli kontrol ediyorum
Ay benimki de yaa yakında kulanamam bu beşiği almasaydım keşke. Bi de bir yatış pozisyonları var görünce aklım çıkıyo sürekli kontrol ediyorum
Ya cok kotuyum sabaha kadar uyumadi sabah zar zor bi bucuk saat uyuttm smdide oyle zor uyuttm kucagmdan indrsem uyancak sanki elim kolum tutmuyo cok halsizimBenimkinin hic belirtisi olmadi bilio musun.. 4aylikken goruluyordu,4.5ta tam cikti ikisi birden :) ama ciktiktan sonra dis buyumeye baslarken bir hafta huysuzlugunu cektim. Gece uykusu berbatti:/ senin dediklerini yasadim
Ya cok kotuyum sabaha kadar uyumadi sabah zar zor bi bucuk saat uyuttm smdide oyle zor uyuttm kucagmdan indrsem uyancak sanki elim kolum tutmuyo cok halsizimbi an once atlatsak keske
Ay allahım anlamadım ben deLolla atomun mesajına geri gittim lolla hasetim neden ymis tüne alınmış diye...Sen tam tersi alışmışsın atom sizi kibleyenlere yazmıştı o mesajı bende kibleyenlere dedim...
Askolsun
Dogru duzgun emmedide bugn gogslerm nasl agriyo agrisi koluma vurdu sagmaya vaktm olsa biraz sagip rahatlicam ama yokInsallah canim. Hicbir yere sigamiyor yavrucaklar bu donemde..
Önemli değil canımAy allahım anlamadım ben de
Bugünler sık mesaj yazmıyorum diye alınganlık yaptım
Kusura bakma canım
Kendimw kızdım şimdi
Daralmasından da ziyade ayaklanıyolar artık korkuluklar kısa kalıyo maksimum 2 ay daha yatar sonra niydecüükSigmiyorlar besige.. Koca karyola zor pakliyor benimkinibende korumalik yok ya bulamadim ben ama korumalik da olunca tam daralacak alan..
ne kadarlıktı senınkı? bence önce çorbaya alıstır sonra etı koyarsın :=) yani et suyunu!Şimdi bu tadım olayı ve 3 gün kuralı varya.. Yaptık bi süre o işi,artık çorbaya püreye başladık ama mesela tattırmadığım şeyler var. Onları çorbaya koymadan önce yine 3 gün sadece onumu vermek lazım ?
Vermedim,attım çorbaya bamyayı,fasulyeyi :) et kullandık ilk defa çorbada. Bugun evdeyim gaza geldim çocuğuma yemek yapayım diye :)
haklısınöyle düşünüp evrene gönderme '' kaldıramayız'' tarzında düşüncelerini
hepımız bunaldık, kaç aydır bebek bakıyoruz
çok yorucu bi süreç bu
bana ara sıra gelirler öyle.
Beşikte ağlıyodu bu aralar benimki dedim dört bir yanı kapalı korkuyo mu daralıyo mu ondan mı ağlıyo acaba dedim ön korkuluklardaki korumalığı çıkardım dün. Öğlen uykusundayken dün bi bakim dedim gördüğüm manzara
Tabii hemen geri taktım korumalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?