2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Beşikte ağlıyodu bu aralar benimki dedim dört bir yanı kapalı korkuyo mu daralıyo mu ondan mı ağlıyo acaba dedim ön korkuluklardaki korumalığı çıkardım dün. Öğlen uykusundayken dün bi bakim dedim gördüğüm manzara
Tabii hemen geri taktım korumalığı

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-22-15-57-47-240x427.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 70
Haha aynisini benimkide yapiyo hatta bide kenardan tutup kafayi kaldiriyo bakiyo iki eliyle tutmayi becerse ayaga kalkcak

Ben mi hasetim
Allah allah yaa
Lolla atomun mesajına geri gittim lolla haseti neden üstüne alınmış diye...Sen tam tersi alışmışsın atom sizi kibleyenlere yazmıştı o mesajı bende kibleyenlere dedim...
Askolsun

Son düzenleme:
Kizlar bebekleriniz dis cikardi mi belirtileri neydi bizde nerdeyse 2 haftadir uyku yok dun gecede aglayarak uyandi ve emmek istemedi çırpındı resmen emmemek icin bgnde hic durmuyo miz miz surekli ver oyle bi agliyo ki sanki canini acitmsiz gibi aglamaktan morariyo resmen

Benimkinin hic belirtisi olmadi bilio musun.. 4aylikken goruluyordu,4.5ta tam cikti ikisi birden :) ama ciktiktan sonra dis buyumeye baslarken bir hafta huysuzlugunu cektim. Gece uykusu berbatti:/ senin dediklerini yasadim

Ay benimki de yaa yakında kulanamam bu beşiği almasaydım keşke. Bi de bir yatış pozisyonları var görünce aklım çıkıyo sürekli kontrol ediyorum
Aynen gece surekli kipir kipir uzunlamasina yatryorm yanlamasina yatms oluyo taa koseye gidiyo kafa artk daha ileri gidemedigi icin bi kosede dönmüs kalms oluyo

Ay benimki de yaa yakında kulanamam bu beşiği almasaydım keşke. Bi de bir yatış pozisyonları var görünce aklım çıkıyo sürekli kontrol ediyorum

Sigmiyorlar besige.. Koca karyola zor pakliyor benimkini bende korumalik yok ya bulamadim ben ama korumalik da olunca tam daralacak alan..

Benimkinin hic belirtisi olmadi bilio musun.. 4aylikken goruluyordu,4.5ta tam cikti ikisi birden :) ama ciktiktan sonra dis buyumeye baslarken bir hafta huysuzlugunu cektim. Gece uykusu berbatti:/ senin dediklerini yasadim
Ya cok kotuyum sabaha kadar uyumadi sabah zar zor bi bucuk saat uyuttm smdide oyle zor uyuttm kucagmdan indrsem uyancak sanki elim kolum tutmuyo cok halsizim bi an once atlatsak keske

Lolla atomun mesajına geri gittim lolla hasetim neden ymis tüne alınmış diye...Sen tam tersi alışmışsın atom sizi kibleyenlere yazmıştı o mesajı bende kibleyenlere dedim...
Askolsun
Ay allahım anlamadım ben de
Bugünler sık mesaj yazmıyorum diye alınganlık yaptım
Kusura bakma canım
Kendimw kızdım şimdi

Şimdi bu tadım olayı ve 3 gün kuralı varya.. Yaptık bi süre o işi,artık çorbaya püreye başladık ama mesela tattırmadığım şeyler var. Onları çorbaya koymadan önce yine 3 gün sadece onumu vermek lazım ?
Vermedim,attım çorbaya bamyayı,fasulyeyi :) et kullandık ilk defa çorbada. Bugun evdeyim gaza geldim çocuğuma yemek yapayım diye :)

ne kadarlıktı senınkı? bence önce çorbaya alıstır sonra etı koyarsın :=) yani et suyunu!
evet ne verıyorsan 3 gün deneyeceksın, mesela 4 çeşit koyacaksın ve sadece 1 ini denemedın
yedıgınde bişi olurs anlarsın zaten ondan oldugunu

öyle düşünüp evrene gönderme '' kaldıramayız'' tarzında düşüncelerini
hepımız bunaldık, kaç aydır bebek bakıyoruz
çok yorucu bi süreç bu
bana ara sıra gelirler öyle.
haklısın
zaten yapamam edemem çekemem dedikçe gelmiyo mu dert sıkıntı
rabbim sağlık güç versin bizlere
hepimizin sinirleri çok yıprandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…