2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tropikal meyveler allerji yapabilir. Bizim liste dîşı

Merhaba anneler. Ben şubat annesiyim ama ön bilgi almak için bu forumu da sürekli okuyorum. Doktorumuz dün kahvaltı için, suda bekletilmiş tuzsuz peyniri 1 çay kaşığı ev reçeli ile karıştır, ıhlamurla da karıştır ver dedi. Bana saçma geldi. Hem ev reçelinde şeker olmasından hem de işe gidiyorum, ıhlamuru kaynat, ılınmasını bekle, hem de kahvaltıda. Sizde de bu meneyü hiç okumadım. Bana kahvaltıda ne yedirebilirim söyler misiniz? Teşekkürler.

Reçel öneren doktoru da ilk defa duydum. Diplomasına kontrol edilmeli bence:))

Benim oluş 6+17. Doktor 7. aysan sonra kahvaltı verdi. Şu an sadece öğle öğünü var. O da doyumluk değil ardından süt...
7. ayda da yumurta sarısı,pekmez ve labnr dedi. Yanına ben bebe bisküvisi yapıp ıhlamurla verneyi düünüyorum .

Canım benim de en büyük korkum oyüzden korunuyorum kızım tüp bebek olmasına rağmen
Ikinci bi cocuga suan hic bakamam bana yardm etcek kimsede yok per perisan olurum annemde kvdede calsyo doğumdan sonra hemen ayaklandm annem 1 hafta kalabldi sadece bide sezeryan oldu hastaneden gelir gelmez ayaklandm annem gtcek alsmayim diye

Doktorluğu çok iyidir aslında. Erken teşhis ile bizi bazı olumsuzluklardan kurtardı gerçekten. Ama pekmez için ağustosun sonunu bekle dedi. Reçel ve ıhlamur kafamı karıştırmıştı ama ıhlamur normal galiba, sen de öyle hazırlayacağına göre, ben bilememişim.

Ikinci bi cocuga suan hic bakamam bana yardm etcek kimsede yok per perisan olurum annemde kvdede calsyo doğumdan sonra hemen ayaklandm annem 1 hafta kalabldi sadece bide sezeryan oldu hastaneden gelir gelmez ayaklandm annem gtcek alsmayim diye
Evet canım ikinci gerçekten zor kızım kucaktan inmiyor bu düzene ikimizde alışmaya calisiyoruz
Benin annem de çalışıyor doğumdan sonra 10 gün kalabildi sonra tektim ikinci bebis isterim ama 5 6 yıl sonra. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…