- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.901
Ben 3 kullaniyorum icine gomuyor ucunu ceknekten. 4 u var mi ben en son 3 var zannediyordum . Bende bi bakayimAvent natürel biberon kullananlar kaç numara ağızlık kullanıyorsunuz 2 den 4 e geçsem sorun olurmu ki
7.ayda başlaniyormuş ben denemek icin mercimek havuc patates koyarak yaptim sevdimercımek için erken degıl mı? sevdı mı?
Benim oglumda reflu vardi. Mecbur kullandim ama beline kadar yastik vardi. Onuzunda degil. Simdi istemiyor yastik. Carsafi katliyorum yine beline kadar cekiyorumGüzel bilgi
Tropikal meyveler allerji yapabilir. Bizim liste dîşıOgle avakado verdim rendeleyip. En kucuk kasigiyla 4kasik yedi sanirim. Sorun kasigi bana tutturtmamasi:) verdim kendine agzina da soktu,yuzune de bulastirdi :) icine az da zeytnyagi kattm. Aksama yine vermeyi dusunuyrm agir kacmaz umarim.. Kendi sevdi ama ben kusacaktm ay hic denememistm,cok tatsiz bisi ya oghh
Yakın olsaydik vermez miydimNasil aciktim bi tabak oslada icsem
Avakadoyu begenmste seftaliyi sevmems bak sipaya ben ucuz seyleri yemem diyo heraldeBana da oyle geldi,valla kusacaktmyuzunu bile burusturmadan yedi.. Su ana kadar sadece seftali biraz tuhaf geldi beyfendiye
Neysw eymen bizim yerimizede icsn afiyet olsunYakın olsaydik vermez miydim
Ya ne biliyim gecen bi programda doktor söylemişti sutum koruyo diye korunmamazlik yapmayın bi damla su bile verseniz cocuga sutunuz korumaz demsti bende korunuyorm vallaYok canım adet olmazsan hamile kalmıyorsun. Yani olmaz, olsada bu bi mucize olurdu
Tropikal meyveler allerji yapabilir. Bizim liste dîşı
Avakadoyu begenmste seftaliyi sevmems bak sipaya ben ucuz seyleri yemem diyo heralde
HahaAman cakma burjuva
Canım benim de en büyük korkum oyüzden korunuyorum kızım tüp bebek olmasına rağmenYa ne biliyim gecen bi programda doktor söylemişti sutum koruyo diye korunmamazlik yapmayın bi damla su bile verseniz cocuga sutunuz korumaz demsti bende korunuyorm valla
Var canım 6+ diye geciyor 4 numara ebebekten aldımBen 3 kullaniyorum icine gomuyor ucunu ceknekten. 4 u var mi ben en son 3 var zannediyordum . Bende bi bakayim
Merhaba anneler. Ben şubat annesiyim ama ön bilgi almak için bu forumu da sürekli okuyorum. Doktorumuz dün kahvaltı için, suda bekletilmiş tuzsuz peyniri 1 çay kaşığı ev reçeli ile karıştır, ıhlamurla da karıştır ver dedi. Bana saçma geldi. Hem ev reçelinde şeker olmasından hem de işe gidiyorum, ıhlamuru kaynat, ılınmasını bekle, hem de kahvaltıda. Sizde de bu meneyü hiç okumadım. Bana kahvaltıda ne yedirebilirim söyler misiniz? Teşekkürler.
Ikinci bi cocuga suan hic bakamam bana yardm etcek kimsede yok per perisan olurum annemde kvdede calsyo doğumdan sonra hemen ayaklandm annem 1 hafta kalabldi sadece bide sezeryan oldu hastaneden gelir gelmez ayaklandm annem gtcek alsmayim diyeCanım benim de en büyük korkum oyüzden korunuyorum kızım tüp bebek olmasına rağmen
Hahabu arada bizde hala dis yok ama huysuzlukta üstümüze. Yok uykuszlktan ne haldeyiz
Doktorluğu çok iyidir aslında. Erken teşhis ile bizi bazı olumsuzluklardan kurtardı gerçekten. Ama pekmez için ağustosun sonunu bekle dedi. Reçel ve ıhlamur kafamı karıştırmıştı ama ıhlamur normal galiba, sen de öyle hazırlayacağına göre, ben bilememişim.Reçel öneren doktoru da ilk defa duydum. Diplomasına kontrol edilmeli bence:))
Benim oluş 6+17. Doktor 7. aysan sonra kahvaltı verdi. Şu an sadece öğle öğünü var. O da doyumluk değil ardından süt...
7. ayda da yumurta sarısı,pekmez ve labnr dedi. Yanına ben bebe bisküvisi yapıp ıhlamurla verneyi düünüyorum .
Evet canım ikinci gerçekten zor kızım kucaktan inmiyor bu düzene ikimizde alışmaya calisiyoruzIkinci bi cocuga suan hic bakamam bana yardm etcek kimsede yok per perisan olurum annemde kvdede calsyo doğumdan sonra hemen ayaklandm annem 1 hafta kalabldi sadece bide sezeryan oldu hastaneden gelir gelmez ayaklandm annem gtcek alsmayim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?