2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ne biliyim gecen bi programda doktor söylemişti sutum koruyo diye korunmamazlik yapmayın bi damla su bile verseniz cocuga sutunuz korumaz demsti bende korunuyorm valla
Valla ben üç çocuk doğurdum hadi bu daha altı aylık bir sene korunmadım ve hamile kalmadım. Ama için rahat edecekse korun canım sen

benimde aklıma öyle yapmak geldi de, ablamlar kokar bozulur bişey olur diye yapma dediler.
bende her seferinde yıkıyorum. :)
bır kere ıslak mendılım bıtmıstı, marketten herhangı bı tane aldım
10 kere duruladım hala köpük vardı düşün. ben e bebegın baby me ıslak mendılını kullanıyorum ve memnunum
yok yahu bişi olmaz ne kokması :=)

benimde aklıma öyle yapmak geldi de, ablamlar kokar bozulur bişey olur diye yapma dediler.
bende her seferinde yıkıyorum. :)
Evet canım bi tuhaf oluyor böyle vıcıkımsı mı desem yani böyle kokulu ıslak beklemiş çamaşır gibi. Yani sanki bakteri üretmiş gibi. Taze hazırla sen bence o mendilleri

bende kipanınkini kullanıyorum. bir zararını görmedik. son parfümlü halinden önce tabi.
görümcem kipanınkini görünce çok şaşırmıştı. lafı aynen şu idi: sen çocuğa dokunur diye yumuşatıcı kullanmıyorsun bu mendili nasıl kullanıyorsun..
anası da kızı kullanıyor diye banada hep kullan derdi. zati ilk zamanlar o öyle yapıyor o şöyle yapıyor diyordu hep, sinir oluyordum. sanki çocuk bakma uzmanı.
o zaman lafın cevabını eşim vermişti.
şimdi yaz ya havalar sıcak. her seferinde yıkamak da iyi olur. çocuğun poposu serinler.

Evet canım bi tuhaf oluyor böyle vıcıkımsı mı desem yani böyle kokulu ıslak beklemiş çamaşır gibi. Yani sanki bakteri üretmiş gibi. Taze hazırla sen bence o mendilleri
evet bakteri üreme ihtimali de olabilir.
sonuçta ıslak kalıyor. kendide ıslak ama yıkınca kimyası değişiyor haliyle.

Iyi aksamlar kızlar. Aylardir (Hamilelikten bu yana) takip ediyorum ama ha bugün ha yarın derken anca katılabildim. 7 ocak dogumlu bi oglusum var. Hepiniz tanıyorum ve nerdeyse cogu seyi burdan fikir edindim. Kullanmayı becerebilirsem artik bende katılacagım konusmalariniza. Farkında olmadan cok yardımcı oldunuz zaten ama bundan sonrasi icin de şimdiden teşekkürler. Dişler hala gelmedi ama bol huzursuz gunler bizde de var.

Hoşgeldin

Bizde popoda degilde, karin bolgesinde ara ara oluyor kizariklik. Islak mendilleri yikayanlardanim bende, saklama kabimdan cikarip kullaniyorum, 1-2 haftadir islak pamuk sakliyorum kutuda. Ayni gun tuketecek kadar. Bilmiyorum valla iyi mi yapiyorum kotu mu yapiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…