2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

devam sütü verenler neden verıyorsunuz, emmiyor mu?
Ben yeni başladım alerjik olduğumuz için ek gıdaya başlayamadık yavaş yavaş tattiriyorum uzun sürecek aç kalmasın bide mamanin tadı kötü alışsın diye veriyorum çok icmiyor 90 cc hazırlıyorum 30-40 anca içiyor

ben öyle demedim ama sanırım surat ifadem demiş.
çok zor ya.. çocuk ağlıyor onlar elini kolunu büküyor, iğneyi sokmaya çalışıyor falan...
Amin.. İnşaallah.

bu arada popodaki geçmeyen kızarıklıktan bahsedilmiş.
bizde de oldu. kremini ben her alt değiştirmede az az hep sürerim. yinede geçmezdi.
geçen doktora gittik. pipisinin kenarında kızarıklık vardı. ıslak mendildendir kullanma demişti. e bizde toptan almıştık. ne yapabilirim dedim. mendili yıkayıp da kullanmaya başladım.
sonuç. hem o kızarıklık hemde poposundaki geçmeyen kızarıklık geçti.
bez aynı bezdi. sadece bir numara büyüğüne geçmiştik. mendilde aynıydı ama son aldıklarımızda hafif koku dikkatimi çekmişti. sanırım parfüm eklenmiş. o küçük değişikliğin bebekte kızarıklığa neden olduğuna karar verdim.
bu kadar hassas cilde sahip çocuğum var ne yazık ki..
sizinkilerde bezden değil, mendilden olabilir anneler.
mendili yıkayıp deneyin benim gibi.

ateş dediğim gibi, bi bakıyorsun var
bi bakıyorsun yok. dişin ateşi böyle galıba
Anladm canim tek skntisi az ates olsunda cikarsnlar
selam kızlar, bugun yazlıga gıdıcez
balina bedenımı şöyle denıze sereyım de millet kadın görsün
Oh oh benim yerimede gir denize yandim valla sicakta cock uyusun bende dusla idare etcem artik napalim

Geçmiş olsun canım

ben ıslak mendılı leğene koyup suya bırakıyorum
3-4 kez yıkayıp uzun bi saklama kabı var ona koyuyorum. her seferınde yıkamaktan kurtuldum.

benımkı yatarak yemıyor. yürütece koydum klıp actım ve agzıma bi peçete aldım
öyle öyle yedırdım 1 tabak tarhanayı. valla zorlastı her sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…