- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.861
kısır döngü.Aynen eve dönüncede iş devam ediyor yok bunu dışarda giydi buna şu değdi bunu şuraya serdim...
geçme bence. ben 3 almıstım kenarlardan akıyorduAvent natürel biberon kullananlar kaç numara ağızlık kullanıyorsunuz 2 den 4 e geçsem sorun olurmu ki
İnşallah ama bundan sonra tempo hep yoğun olurkısır döngü.
1 yıl sonra rahat ederız inşallah
Bizim kızlar minnak ağızlıgeçme bence. ben 3 almıstım kenarlardan akıyordu
fazla gelıyordu yani çocuga. şuan anca işte
Ben yeni başladım alerjik olduğumuz için ek gıdaya başlayamadık yavaş yavaş tattiriyorum uzun sürecek aç kalmasın bide mamanin tadı kötü alışsın diye veriyorum çok icmiyor 90 cc hazırlıyorum 30-40 anca içiyordevam sütü verenler neden verıyorsunuz, emmiyor mu?
ben öyle demedim ama sanırım surat ifadem demiş.onyedilik gecmis olsun... O damar yolu acma durumunu 2-3 kere yasadim bende malesef.. Hafif atesi bile olsa acile gotursen, her ihtimale karsi hemen mudahele etmek icin aciyolarmis. Birak dedim en sonunda takmayin lanet olsun. Allah bir daha yasatmasin...
Anladm canim tek skntisi az ates olsunda cikarsnlarateş dediğim gibi, bi bakıyorsun var
bi bakıyorsun yok. dişin ateşi böyle galıba
Oh oh benim yerimede gir denize yandim valla sicakta cock uyusun bende dusla idare etcem artik napalimselam kızlar, bugun yazlıga gıdıcez
balina bedenımı şöyle denıze sereyım de millet kadın görsün
Geçmiş olsun canımben öyle demedim ama sanırım surat ifadem demiş.
çok zor ya.. çocuk ağlıyor onlar elini kolunu büküyor, iğneyi sokmaya çalışıyor falan...
Amin.. İnşaallah.
bu arada popodaki geçmeyen kızarıklıktan bahsedilmiş.
bizde de oldu. kremini ben her alt değiştirmede az az hep sürerim. yinede geçmezdi.
geçen doktora gittik. pipisinin kenarında kızarıklık vardı. ıslak mendildendir kullanma demişti. e bizde toptan almıştık. ne yapabilirim dedim. mendili yıkayıp da kullanmaya başladım.
sonuç. hem o kızarıklık hemde poposundaki geçmeyen kızarıklık geçti.
bez aynı bezdi. sadece bir numara büyüğüne geçmiştik. mendilde aynıydı ama son aldıklarımızda hafif koku dikkatimi çekmişti. sanırım parfüm eklenmiş. o küçük değişikliğin bebekte kızarıklığa neden olduğuna karar verdim.
bu kadar hassas cilde sahip çocuğum var ne yazık ki..
sizinkilerde bezden değil, mendilden olabilir anneler.
mendili yıkayıp deneyin benim gibi.
güzel sonuca ulaşsın da uzun sürsün canımBen yeni başladım alerjik olduğumuz için ek gıdaya başlayamadık yavaş yavaş tattiriyorum uzun sürecek aç kalmasın bide mamanin tadı kötü alışsın diye veriyorum çok icmiyor 90 cc hazırlıyorum 30-40 anca içiyor
teşekkür ederim.Geçmiş olsun canım
hemen gıremıycem adetım cunkuAnladm canim tek skntisi az ates olsunda cikarsnlar
Oh oh benim yerimede gir denize yandim valla sicakta cock uyusun bende dusla idare etcem artik napalim
evet, en ıyısı sırasıyla gıtmek gercekten. şuan suluk bıle tıkayabılıyor benımkınıBizim kızlar minnak ağızlı
3 almadım ben 3 alayım 4 dursun artık ilerde kullanırım
bunu görmüştüm. reflüsü olanlar için maalesef yastık şartGüzel bilgi
ben ıslak mendılı leğene koyup suya bırakıyorumben öyle demedim ama sanırım surat ifadem demiş.
çok zor ya.. çocuk ağlıyor onlar elini kolunu büküyor, iğneyi sokmaya çalışıyor falan...
Amin.. İnşaallah.
bu arada popodaki geçmeyen kızarıklıktan bahsedilmiş.
bizde de oldu. kremini ben her alt değiştirmede az az hep sürerim. yinede geçmezdi.
geçen doktora gittik. pipisinin kenarında kızarıklık vardı. ıslak mendildendir kullanma demişti. e bizde toptan almıştık. ne yapabilirim dedim. mendili yıkayıp da kullanmaya başladım.
sonuç. hem o kızarıklık hemde poposundaki geçmeyen kızarıklık geçti.
bez aynı bezdi. sadece bir numara büyüğüne geçmiştik. mendilde aynıydı ama son aldıklarımızda hafif koku dikkatimi çekmişti. sanırım parfüm eklenmiş. o küçük değişikliğin bebekte kızarıklığa neden olduğuna karar verdim.
bu kadar hassas cilde sahip çocuğum var ne yazık ki..
sizinkilerde bezden değil, mendilden olabilir anneler.
mendili yıkayıp deneyin benim gibi.
Ben hic olmadm daha duydukça bende mi sorun var diyorumhemen gıremıycem adetım cunkubitene kadar kalırım oradan.
olmayan kişi çok varBen hic olmadm daha duydukça bende mi sorun var diyorum
Bende olmadımBen hic olmadm daha duydukça bende mi sorun var diyorum
Cevremdekiler hep olunca arkadasim 40i cikti oldu hemen bende olmak istiyormolmayan kişi çok var
Iyi baro yalniz degilim ama olsam iyi olurBende olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?