2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim menü
Sabah kahvaltı ( keci peyniri, tam bugday ekmegi, yarim yumurta sarisi, uzum pekmezi , devam sutu
Ara ogun devam sutu
Oglen sebze puresi ( patates, havuc, kabak, princ, kiyma, cici bebe)
Ara ogun devam sutu
Aksam m. Puresi
Yatarken arı mama yada kasik mama
Gece devam sutu
Sebze piresi meyve piresi dr listesine gore degisiyor.

Gunluk toplam 500/ 750 arasi devam sutu
Sabah misurli cavdarli kahvalti + emzirme
Oglen yogurt veya meyve puresi + emzirme
Sebze püresi (patates havuc kabak maydanoz pirinç) +emzirme
Aksam yatmadan once ari mama
Doymadigini dusunursem iki uc kere formul sut
Bu arada yemekleri yedirirken birer kasik su vererek rahat yutmasini sagliyorum

Son düzenleme:
Bugun disteki son randevumuzu da bitirdik. Yani agriyan disim kalmadi sukur :) iki uc aya bi kontrol var o kadar.. Ne cekmisim bee valla uc aydir rahatim,rahatlik gbisi yokmus :/ teldi,hamilelikti,bebekti derken.. Cektim de cektim..

Arjantinde bir polis, parkta emziren anneyi parktan cikarmis. Tum anneler protesto etmek icin emzirmisler disarda ve bi spiker de canli yayinda bebegini emzirerek protesto etmis durumu. Skaa gbi de bizm cogu insanimiz da isi edepe dokmus.

Su dogal ve masum olayi bile kirli dusunceleriyle kirleten ,acin ciplak dolasin diyenler, isi cehenneme peygambere getiren insanlarla ayni ulkenin insani olmak cok kotu bir sey. Yani emziren anneyle,orasini burasini acan,onla bunla sarmas dolas naneler yiyen insnlari bir tutuyorlar. Bu insanlar behlul ve bihteri hala anan insanlar yahu!!

Günde kaç cc mama iciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…