2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bi ben katilmadim cunku bizimen sonki asi 4.aydaydi,sonra 11. Ayda var,bi de 12galiba tam emin degilim:) bi asi yapacaklar adlarini kodluyorlar bi nane anlamiyorum zaten ben

Son düzenleme:
Bende katiliyorum sana. Cok karismak istemiyorum. Hangi tercihte vermek isterse verilsin. Ama kasmamak gerekiyor. Kastikca isler zorlasiyor. Benimki erken oturdu kendi oturmaya calisiyordu. Ek gidaya gectik. Seciyor. Onun damak zevkine gore veriyorum. Bazen yiyo bazen yemiyor. İstahlimi olacak istahsiz mi. Vloggerda cocuklar guzel yiyoda bizimki oyle yemez . Bizimkine ceksen bi hele sogur butun anneler. Suan bile sut tadi istiyo. Gec baslayinca hele kabul ettirmek baska tadlari cok zor. Masaya agzi acik atliyo ama yemeye gelince tadini alinca kapatiyor.

Eti nasil yedi masallah.

Eti nasil yedi masallah.
Bir yumurta büyüklüğünde yağsız Eti ( yazları dana Eti olur ama kışları kuzu vermeyi düşüyorum çünkü kışları büyük başlar otlanamadığı için yapar yem kullanılıyor) çiğ bir şekilde rondodan geçiyorum ister sebze yemeklerinin içine koyuyorum isterse sade haşlayıp yumuşacık olacak kıvamda kaşıkla veriyorum yanında da ayran bayılıyor bazen babası mangal yakıyor mangalda pişeni veriyorm eline o da bizimle yemeğe çalışıyor eğer büyük kapatırsa ağzında alıyorum eline verince sadece öğrensin amaçlı veriyorum suyunu bile alsa yeter diyorum ama 2 günde bir muhakkak et faslımız oluyor

Kızlar bebeğimin dili yara oldu.çarşamba günü aşı olmuştu zaten o günden beri isteksiz ve huzursuzdu. Aşıdan sonra ateşi çıkmadı ama içten içe hasta etti kuzumu. Nasıl geçecek bu yaralar doktora gitsemmi acaba

Kıyamam ona.. Ağrısı var demekki. Aşıdan sonra sabaha kadar mız mızdı benimki,gece başınıntutup ağlıyordu

Zature asisi cok acitiyor canim. İlki bu kadar degildi. 2. Dozu iki gun huysuzluk yaptı. İki gun dogru durust birseyde yemedi.

Benimki gece inliyordu. Fitil attim. Fitil ayni zamanda ağri kesici. Huzursuzlugundan atesi 37 lerde idi.

Sizinki gibi bizim gece de çok kötüydü
aynı şekilde sürekli kafasını tuttu ve inledi çok kısa kısa uyuyup uyandı ve bugün de geçmiş değil bugün Dediğinden hiçbir fark yok aynı düzelmedi yani

Vermeye calistim ama yemiyo ben verince illa eline alcak

Aa gormedim yuklems mi kac gundr beklyrm bende

Bir yandan İyi canım işte ne güzel
Püreyle uğraşmazsın
haşla haşla ver eline

videoyu Dün yüklemiş canım yeni

Kıyamamm
Çok geçmiş olsun
İlerlemeden git elbette dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…