2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sen blw yapabılecegıne ınanıyor musun? yoksa vermek için 1 ay daha mı gecsın ıstıyorsun?
Neden inanıyor musun diye sordun
yani çok zor diye mi
açıkçası bana da diğer yöntem çok zor geliyor
hem anne için hem bebek için
büyük konuşmak istemiyorum ikisini de denemedim ama sadece diğer geleneksel anne yöntemini gözlemlediğim kadarı ile daha zor gibi görünüyor
bakalım başlayacağım kısmetse oturabildiğinde
sadece blv için bekledim şimdiye kadar
blv olmasaydı herhalde yavaş yavaş Ben de yoğurt falan verirdim

Bizede 3 bacaktab yaptilar cocuk felci asisi yokms aricam bi hafta icinde dedi ekimde degel dedi bende anlamadm her yerde farkli mi yapılıyo bu asilar
Agizdan cocuk felci bizede olmadi. Yokmus. Bazi hastanelere verilmemis bu aya kaldi. Yoksa soyle saglik ocaklarinda oluyor., saglik ocagini ara veriyorlar. Cocuk felci inaktif karma asidada var. Endiselenme

Agizdan cocuk felci bizede olmadi. Yokmus. Bazi hastanelere verilmemis bu aya kaldi. Yoksa soyle saglik ocaklarinda oluyor., saglik ocagini ara veriyorlar. Cocuk felci inaktif karma asidada var. Endiselenme

Saglik ocaginda olduk zaten canim asiyi aricaklarms gelince

Meliste daha ozenli cekmis ama mertte cok yer vermedi bence. Bekled demisti uc gun sanki oyle hatirliyorum.. Cocuga br yimurta sarisindam omlet versenoynar oynar azcik bise yer bence..ya da en azindan ilk gun dikkst ederiz cok asiri yememesine.. Evet hic ozel yaptigi yemek olmadk,sadece tuzsuz baharatsiz veriyordu.. Oyle mama corba gormedim ben

csyrc canım bahsettiğin hesabın tam adı nedir...

200 gram da neymiş öyle yaaa
Vallahi bu durumları hiç takmazdım ama
tırsmadım değil yani şimdi

Evet evet.. zaten bahsettiğim iki dozluk menenjit aşısını özeldeki dr söylemişti

Ama ben bugün sağlık ocağında sadece 3 tane iğne vurulacak diye biliyordum
Hemşire ilk damla aşıyı yaptı
Bu ne deyince menenjit - çocuk felci aşısı dedi

Mevzuda ne uzadı yaaa

Sormaa yaaa
Çok felaket ikiside maşallah
Yeni vlogda var izleyemedimm

6 ay bizdede zor geçti ilk gün. Eylüle kadar rahatız.
Maf etti bizi bu aşı
Bir kere önce resmen psikolojisi bozuldu daha aşıları olmadan korktu aşılar canını yaktığı için ondan ayrı korktu ve bütün gün boyunca ufacık bir ses Çıksa bile çığlık çığlığa gözlerinden yaş aka aka ağladı altı buçuk aylık çocuk ilk defa bugün bu kadar gözyaşı döktü her ağladığında gözünden şakır şakır gözyaşları aktı kıyamam Yani iki elimle sile sile içim cız etti yaa

Melis Zaten sekiz aylıkKen vlog çekmeye başlamış Ben de hiç bakmadım Melis'in ek gıda serüvenine açıkçası hep Mert'in ki ne baktım Ya bilmiyorum işte Nasıl yapsak ki o yüzden kitabı Bitirmeye çalışıyorum ama hiç böyle sakin kafayla okuyacak zaman olmuyor

Can'ım kesinlikle anne sütünün değerini yitirdiğinden bahsetmiyorum ben verebildiğin kadar ver en iyi ve en doğrusu fakat şuanda minoşun büyüdü annesi onun için yeterli gelmiyor kasmaya gerek yok sonuçta sütün hepsini yine vereceksin sadece önemli olan çocuğunun iyi olması... İstediğin yöntemi uygulayabilirsin fakat illaki çocuğun oturmasını bekleme Bebek bilinçlendikçe damak sevkleri oluşuyor ve seçici oluyorlar onun damak zevkini sen oluştur benimki 6 buçuk aylık şuanda sevdiği ve sevmeği yemekler var 2 günde bir bir yumurta büyüklüğünde yağsız et yiyiyor ben ek gıdaya başladığımda çocuğum oturmasını beceremiyordu önce oyun oynarken kucağımda oturtmaya başladın sonra yastıkla yerde destekledim 1 ayda anca oturmaya başladı bunlar Zaman alıyor inşallah bir an önce oturur çünkü ek gıda da senin için kolaylık olur Bebek çünkü otururkende yiyor yatarkende

Çok sağol canım ya
İyi geldi yazdıkların
Senin minnoşada maşallah
Yumurta büyüklüğünde et demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…