- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.461
Aynen canım bende öyleyim
hiçbir bilgim yok
Ne vursalar okey diyorum
gece resmen kabustu 24764439628 kere uyandı
oğluma bugün kabak verdim de içine tat versin diye tereyağ koydum.
eee.. şaşkın anne tereyağında süt var.. bakalım ne olacak halimiz..
Aynen oyle canim hemen acip izledmSizinki gibi bizim gece de çok kötüydü
aynı şekilde sürekli kafasını tuttu ve inledi çok kısa kısa uyuyup uyandı ve bugün de geçmiş değil bugün Dediğinden hiçbir fark yok aynı düzelmedi yani
Bir yandan İyi canım işte ne güzel
Püreyle uğraşmazsın
haşla haşla ver eline
videoyu Dün yüklemiş canım yeni
Kıyamamm
Çok geçmiş olsun
İlerlemeden git elbette dr
Aynen oyle canim hemen acip izledm
Biz balayinda villa tutmustuk ayni bunun gibi herseyi vardi içinde ama 3 katliydi insallah bi daha gitmek nasip olurReklamlari da goturuyor vallahi oh misama nazara gelmis kadin,sen kalk tatile gidecekken hasta ol yazik ben de dun izledm cunku o evi cok merak ettim of sahane cidden
Doktorumuzun dediği her gün 300 ile 500 cc arası anne sütü almalı yoksa formül süt dediDoktora sormayi unuttum, 7 ay bitti, toplamda 4 ogun anne sutu + 1 ogun devam sutu + kahvalti + sebze + meyve + yogurt seklinde bir beslenme duzeni olusturdum. 600cc gibi sut iciyor, uygunmu acaba? Siz ne diyorsunuz? Kilo alimi gayet iyi oldu bu sekilde ama, acaba sut orani yeterli mi?
Kızlar ne videosu izliyorsunuz. Ben birşeyleri kaçırdım gibi. Bana da söyleyinSizinki gibi bizim gece de çok kötüydü
aynı şekilde sürekli kafasını tuttu ve inledi çok kısa kısa uyuyup uyandı ve bugün de geçmiş değil bugün Dediğinden hiçbir fark yok aynı düzelmedi yani
Bir yandan İyi canım işte ne güzel
Püreyle uğraşmazsın
haşla haşla ver eline
videoyu Dün yüklemiş canım yeni
Kıyamamm
Çok geçmiş olsun
İlerlemeden git elbette dr
Dimiiii....Evet pembis valla parmaginda oynatiyor bizibu. Cok yman,cok fena.. Bise de yapamiyorum babasi hemen kiziyor bana :/ sanki ben merakliyim cocuga iskence edecem! Direk yatagina aldim uykuluydu aslinda,diretti. Kucagimda dalsa oyle katsam da ilk uyuyor bir iki saat sonra agliyor yine yanimi istiyor,benim hatam oldu,hemen alisti. Ulen iyi seylere alistirmak icin canimiz cikiyor,dogru olmayan seye dksinda alisiyorlar bu nasiil isse
Bi de yatagina katip mutfaga fln gectigimde aglama sesini duysan.. Sanki dayak yiyor! Yanina geliyorum hihihihi guluyor,kollar yukari dogruuhadi alsana beni daha ne bekliyosunnnn modu
Çok soru sormuşsunNeden kimse yok
Maşallah*41=42herkes 1 kere derken sen 41 kere de
geçmiş olsun canım.Kızlar bebeğimin dili yara oldu.çarşamba günü aşı olmuştu zaten o günden beri isteksiz ve huzursuzdu. Aşıdan sonra ateşi çıkmadı ama içten içe hasta etti kuzumu. Nasıl geçecek bu yaralar doktora gitsemmi acaba
canım koldan vurulan hepatit B nin 3.dozuydu.nebileyim bi koldan vurulduk dediği için
kafam karıştı
Ağızdan vurulana hemşire menenjit dedi
Peki Sağlık Ocağı bunu yaptıysa biz bir daha tekrar özelde 9.ayda Niye yapıyoruz onu anlamadım
Dimiiii....
Çok fena bişiiiii bunlar çok zilloşlar çokk...
Bizimkini hemen hemen heerrrr sabah çekiyorum bizim yatakta,kâh babasının tişörtünü giydirerek ,kâh eşofmanlarımız..bugün püsküllü badimi giydirdim
Hiç kıpırdamadı bekliyor çekicem diye
Şii cisriikk az kocana hırla sende be
Az tafra trip yap ,al o zaman uyut de at kucağına
Anneyim de höyt de
Benim adamı iyi eğittim
Gıkı çıkamıyoda ,oğlum anan ayağını boyucak iz alcak ben isteemiyom ama...katlancaz diyo
Yüzde 90 benm oğlum
Vlogger var bi tane youtube kanali var,gunluk ahyatini cekiyor. Tabi bizi ilgilendiren kisimbebekleri ile iletisimi,blw yontemi ile beslemesi vs vs. Onu izliyormusuz birbirmizin haberi yoktu,sonra ogrendikKızlar ne videosu izliyorsunuz. Ben birşeyleri kaçırdım gibi. Bana da söyleyin
bebeklerde cinsiyet gelişimini desteklemek için erkeğe kız, kıza erkek kıyafeti giydirmeyi tavsiye etmiyorlar.Dimiiii....
Çok fena bişiiiii bunlar çok zilloşlar çokk...
Bizimkini hemen hemen heerrrr sabah çekiyorum bizim yatakta,kâh babasının tişörtünü giydirerek ,kâh eşofmanlarımız..bugün püsküllü badimi giydirdim
Hiç kıpırdamadı bekliyor çekicem diye
Neden kimse yok
şükür bişey olmadı. bugün tekrar vereceğim bakalım.Gunaydinn annis. Sorun olmadi insallah tereyagi?
blw için ek gıdaya geçmemişsin ya ondan dedımNeden inanıyor musun diye sordun
yani çok zor diye mi
açıkçası bana da diğer yöntem çok zor geliyor
hem anne için hem bebek için
büyük konuşmak istemiyorum ikisini de denemedim ama sadece diğer geleneksel anne yöntemini gözlemlediğim kadarı ile daha zor gibi görünüyor
bakalım başlayacağım kısmetse oturabildiğinde
sadece blv için bekledim şimdiye kadar
blv olmasaydı herhalde yavaş yavaş Ben de yoğurt falan verirdim
canım ha bir de vücudumda isilik tarzı kızarıklıklar oldu..döküntü gibi..su çiçeğini biliyorum mayısta benim büyük oğlanla kızım çıkarmışlardı,bebeğime geçmemişti..evet bu sene su çiçeği salgını yaşandı hatta buraya da yazmıştım..ağızda yara,deri döküntüsü,iştahsızlık,huzursuzluk yaptı bu sefer aşı bize..geçmiş olsun canım.
vücudunun başka yerlerinde de var mı?
ateşi var mı?
su çiçeği salgını var dediler dün bize eczanede, tetikte ol, başka yerlerinde de çıkarsa doktoruna bir danış istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?