2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizede 3 bacaktab yaptilar cocuk felci asisi yokms aricam bi hafta icinde dedi ekimde degel dedi bende anlamadm her yerde farkli mi yapılıyo bu asilar

Nasil seviyorsa oyle ver. Tariflerle olmuyor. Uzum pekmezi guzel tat veriyo. Ben sebze ve meyvesine de koyuyorum ancak oyle yiyo.
Bende bazen meyvesine bazen yoğurduna bile koyuyorum pekmez :) hepsinin sevdiği şey farklı olacak,deneyerek bulacağız bizde.. Tarhanayı hiç sevmedi benimki farklı kombinasyonlar yapmam lazım :)

elıme bişi alıp yukarı tutuyorum kafasını kaldırsın dıye. yazlıktayken pusette yedırdım
çok rahat oluyor

elıme bişi alıp yukarı tutuyorum kafasını kaldırsın dıye. yazlıktayken pusette yedırdım
çok rahat oluyor
BiZdede öyle elde bişeyler hep havada kafası kalksın diye :) puset dışarda mantıklı,ilk zamanlar evde onunla çok gezdi. Şimdi arabadan söküp getirmek zor geliyor.

csyrc sende mertin ek gıdaya başladığı dönemi tekrar izliyon mu

Benim yaramaz biraksa izlicem ama bikac hafta once bi bakmistim ben bir ayi gecti instagramda vildan hanimi takip ediyorum,7.5ayliga yakin oldu oglu. Onun gibi yapacam senin de varsa takip et hiuf,ben aktif kullanici dglm de sadece blw ve diyet icin acmistim onun menusu bize ornek olur,o da tam 6.ayini doldurdu oyle baslatti,cocugu da sukur ki istekli,kabiz olmadi alerji olmadi her sey guzel gidiyor. Ve sorularini da yanitliyor hemen. Bence sen hafiften biseler ver eline,cunku bebekler yerken de kendilerini one yana atiyorlar,o bebekte de var.. Ya da o zamana kadar ez de ver,corba yap ver.. Maksat az almis ya kilo,biraz dengelesin.
Ve bu arada sormussun ya anne sutu degerini kaybetmiosa niye az aldi diye. Cocuklar daha aktifler ve cok fazla enerji harciyorlar. Ondan bence canim.. Bunyeleri gelisti iyice,bosa demiyorlarmis 6aydan sonra ek gida diye iste. Ayda 1.5kilo alan bebek simdi 300-500aliyor.. Baska aciklamasi olamaz

Mama sandalyesini de kemiriyordur kesin bizmki oyle yapior da

Menenjit 've cocuk felci farkli diye biliyorum.
Muhtemelen yapılan asinin kas icine enjekte edilmesi önemliydi ister bacak ister kol.
9 aylik asi hakkinda fikrim yok. Henüz arastirmadim.
Menenjit asisi devletin asi kapsamında degil. Bu nedenle tıpkı Rota gibi tercih eden parayla vurduracak.
Asiyi eczaneden alirsaniz saglik ocagi parasiz vuruyor bilginize.

Mmm takip takippp ee peki nasil gidiyor sende blw? Ben eline muz ve kayisi verdiydim cok sevdi de yumuetadan kucuk verdm iyy suratinin sekli gorulmeye degerdi! Hic sevmedi
Arda da sevmedi yumurtayi sabah parmagimla verdm kasikla yemeyi kabul etmiyo havuc verdm bi kac kere patates verdm muzu elinde oynayip yere atti en cok ekmekle emisiyo

Aynen dediğin gibi oldu canım
İkisini bi bacapa vurdu
Birini tek bacak bu biraz yakar dedi

Ben izliyorm surekli
Bende ya hiç sorma müptelası oldum boş olduğum vakitlerde eski vlogları dönüp dönüp izliyorum
baştan sardım bakıyorum
Mert o süreçte ne yapıyormuş emekleme oturma süresi nasıl
ek gıda sürecini başa aldım dediğim gibi tekrardan izliyorum
Vlogda belirtti mi bilmiyorum ama sanki çok fazla tattırma süreci yapmamış gibi geliyor bana ilk avakado verdi zaten muz Domates falan sonra hemen Direkt kendi Kahvaltıları ile devam etti hatta kocaman bir omlet verdi bir kere yani Ondaki yumurta oranı falan nasıl oluyor bilmiyorum çünkü günlük Hakkı küçük bir yumurta sarısı değil mi biraz herhalde Kendi yemeğinden yedirme konusunda rahat davrandı diye düşünüyorum yani bebeğe özel yemek yapmadı sanki ???

Evet canim hic bahsetmedi tattirma olayindan felan 3 gun kurali uyguladi mi tam bilmiyorm ama melisin bi videosu var orda uygulams sanirim basladigi ilk gun felan diye yumurta orani zaten yaptığı tum omleti ona vermiyodur o yzden skinti yaratmaz ayri yemekte yapmadi hic kendi yedikleri yemeklerden en cok makarna yiyisi hosuma gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…