- 30 Ocak 2015
- 19.925
- 29.086
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.401
Bizede 3 bacaktab yaptilar cocuk felci asisi yokms aricam bi hafta icinde dedi ekimde degel dedi bende anlamadm her yerde farkli mi yapılıyo bu asilarŞimdi kızlar 1 Temmuz'da Rota virüsü ikinci göz aşısı yapılırken özelden doktorumuz dedi ki
menenjit aşısı var İstersen 2 doz yapıyoruz istersen tek doz
2 doz olursa birincisi dokuzuncu ayda
ikinci dozu da bir yaşında oluyor
ama tek doz vurulursa bir yaşında bir kez oluyor dedi
Şimdi Peki bugün sağlık ocağında vurulan ağızdan Damla menenjit çocuk felci aşısı Neydi
Ben bir daha gidip özelde de mi vurduracağım tekrar
dokuzuncu ayda ve 1 yaşında
bir kere bunu anlamadım
ikincisi bu 9. aydaki Sağlık Ocağı aşısı nereden çıktı
üçüncü sorum bize koldan aşı niye yapmadılar üçünüde bacaktan vurdular
Ben izliyorm surekli
Bende bazen meyvesine bazen yoğurduna bile koyuyorum pekmez :) hepsinin sevdiği şey farklı olacak,deneyerek bulacağız bizde.. Tarhanayı hiç sevmedi benimki farklı kombinasyonlar yapmam lazım :)Nasil seviyorsa oyle ver. Tariflerle olmuyor. Uzum pekmezi guzel tat veriyo. Ben sebze ve meyvesine de koyuyorum ancak oyle yiyo.
elıme bişi alıp yukarı tutuyorum kafasını kaldırsın dıye. yazlıktayken pusette yedırdımMama sandalyesinde yiyor. Çok uzun sürüyor mama sandalyesinde kafa hep yere bakar oluyor nedense. Acelem varsa yatırarak yediriyorum daha kolay oluyor. Yatarak yerken öğürdü bikaç kere korktum,ters çevirdim panikle çocuğu:)
sen blw yapabılecegıne ınanıyor musun? yoksa vermek için 1 ay daha mı gecsın ıstıyorsun?Blw için
BiZdede öyle elde bişeyler hep havada kafası kalksın diye :) puset dışarda mantıklı,ilk zamanlar evde onunla çok gezdi. Şimdi arabadan söküp getirmek zor geliyor.elıme bişi alıp yukarı tutuyorum kafasını kaldırsın dıye. yazlıktayken pusette yedırdım
çok rahat oluyor
benımkının agzını açık gördüğümde yapmak ıstedıgimBiZdede öyle elde bişeyler hep havada kafası kalksın diye :) puset dışarda mantıklı,ilk zamanlar evde onunla çok gezdi. Şimdi arabadan söküp getirmek zor geliyor.
Mama sandalyesinde yiyor. Çok uzun sürüyor mama sandalyesinde kafa hep yere bakar oluyor nedense. Acelem varsa yatırarak yediriyorum daha kolay oluyor. Yatarak yerken öğürdü bikaç kere korktum,ters çevirdim panikle çocuğu:)
Ben izliyorm surekli
Menenjit 've cocuk felci farkli diye biliyorum.Şimdi kızlar 1 Temmuz'da Rota virüsü ikinci göz aşısı yapılırken özelden doktorumuz dedi ki
menenjit aşısı var İstersen 2 doz yapıyoruz istersen tek doz
2 doz olursa birincisi dokuzuncu ayda
ikinci dozu da bir yaşında oluyor
ama tek doz vurulursa bir yaşında bir kez oluyor dedi
Şimdi Peki bugün sağlık ocağında vurulan ağızdan Damla menenjit çocuk felci aşısı Neydi
Ben bir daha gidip özelde de mi vurduracağım tekrar
dokuzuncu ayda ve 1 yaşında
bir kere bunu anlamadım
ikincisi bu 9. aydaki Sağlık Ocağı aşısı nereden çıktı
üçüncü sorum bize koldan aşı niye yapmadılar üçünüde bacaktan vurdular
Arda da sevmedi yumurtayi sabah parmagimla verdm kasikla yemeyi kabul etmiyoMmm takip takipppee peki nasil gidiyor sende blw? Ben eline muz ve kayisi verdiydim cok sevdi de yumuetadan kucuk verdm iyy suratinin sekli gorulmeye degerdi! Hic sevmedi
Başlıycam bu aşılarada yaaaKoldan yoktu 6. Ayda. 9. Aydaki belki diğer dozudur bilmiyorum belkide başka aşıdır. Devletin yaptığı aşı kesin var ama 9. Ayda :)
Aynen dediğin gibi oldu canım3 asi bacaktan oluyor. Hepatit asisi acitmiyor. Hepatitle karma asi aynı bacaktan . Zature asisi ayri diger taraftan oluyor. Zature acitiyor. Bence bacak daha iyi bacak daha az acir . Bizim gibi dusun kol daha hassas. Koldanda yapan olabilir. İkisini ayni yere yapmayim diye. 9. Asiyi 8. Ay kontrolunde sorcam . Ek gidayla ugrasiyoruz
ne yaptıkları belli değil yaBizede 3 bacaktab yaptilar cocuk felci asisi yokms aricam bi hafta icinde dedi ekimde degel dedi bende anlamadm her yerde farkli mi yapılıyo bu asilar
Bende ya hiç sorma müptelası oldum boş olduğum vakitlerde eski vlogları dönüp dönüp izliyorumBen izliyorm surekli
Evet canim hic bahsetmedi tattirma olayindan felan 3 gun kurali uyguladi mi tam bilmiyorm ama melisin bi videosu var orda uygulams sanirim basladigi ilk gun felan diye yumurta orani zaten yaptığı tum omleti ona vermiyodur o yzden skinti yaratmaz ayri yemekte yapmadi hic kendi yedikleri yemeklerden en cok makarna yiyisi hosuma gidiyoBende ya hiç sorma müptelası oldum boş olduğum vakitlerde eski vlogları dönüp dönüp izliyorum
baştan sardım bakıyorum
Mert o süreçte ne yapıyormuş emekleme oturma süresi nasıl
ek gıda sürecini başa aldım dediğim gibi tekrardan izliyorum
Vlogda belirtti mi bilmiyorum ama sanki çok fazla tattırma süreci yapmamış gibi geliyor bana ilk avakado verdi zaten muz Domates falan sonra hemen Direkt kendi Kahvaltıları ile devam etti hatta kocaman bir omlet verdi bir kere yani Ondaki yumurta oranı falan nasıl oluyor bilmiyorum çünkü günlük Hakkı küçük bir yumurta sarısı değil mi biraz herhalde Kendi yemeğinden yedirme konusunda rahat davrandı diye düşünüyorum yani bebeğe özel yemek yapmadı sanki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?