2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben her renk gıydırıyorum. sorduklarında genelde uzerınde pembe olmus oluyor nedense
iyi demişsin sen
fena bozulmuslardır
ben de gri, pembe ve krem üçlüsünü tercih ediyorum çoğu zaman. ama illa ki kıza dair bir süsü, nebileyim, büzgüsüdür, ışıltısıdır, kurdalesidir, boncuğudur oluyor ama…
evet baya bozuldular :)
aslında sakin bir insanımdır, ama orada bir kasıt hissettim nedense…

Gidin gidin bizde esimin memleketine gidiyorz bayramlarda anca ama kp havuz yaptrdi bu bayram artik girilir gecenn bayram tam bitmemsti

Cok sukur hic olmadi bi kere cok az olur gibi oldu gecti her gun banyo yaptriryorm cok sicaksa iki kerede olabiliyo
adana tarafındayız yaklaşık 10 gündür.
ellerinin üstüne varana kadar her yeri isilik oldu.
dün 43 dereceydi hissedilen sıcaklık.
kaldığımız yerde klima da bozuk.
duş, bebekyağı kar etmiyor hiç.
ayy ne zormuş sıcak yerde yaşamak..

Ora cok sicaktir bol bol suya sok baska bisey yapamazsn malesef

Canim benimyaa :/ simdi nasil peki.. Uyanik mi keyifli mi?
Canım hala kötü biliyor musun Tıpkı Rota gibi canı yanıyor Bence bu Damla aşıdan kaynaklı çocuk felci için vurulan dan oldu Çünkü yine Karnı ağrıyor Sanki Kabız olan bir bebek gibi gaz çıkartmak için ısınıyor ısınıyor ve çıkartamıyor hem sinirleniyor hem de canı yanıyor Dün gece de çok kötüydü bugün de hala aynı bir gelişme yok mısınız huysuz sürekli kucakta gezmek istiyor

Aynen oyle canim hemen acip izledm

Reklamlari da goturuyor vallahi oh mis ama nazara gelmis kadin,sen kalk tatile gidecekken hasta ol yazik ben de dun izledm cunku o evi cok merak ettim of sahane cidden

Biz balayinda villa tutmustuk ayni bunun gibi herseyi vardi içinde ama 3 katliydi insallah bi daha gitmek nasip olur valla gidesim geldi havada sicak

Aynen Ya iyi reklam alıyor bazen de güzel hediyeler geliyor hak ediyor ama emek veriyor Bence
geçen bir Menajer arıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…