2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İlk hedef süt şuan surr
Süt bitti yaaaa ((

Gecenki gelen hediye arabanin fiyatini soylemeyim bence de ya,kadinin oyle cikar amacli bise yaptigi yok.. E halihzirda bi unu de olunca millet yaptiriyo reklamini.. Mmm bak kacirmisim menajer olayini
Aynen bende baktımmm
O markanında her ürünün fiyatı bizim pahalı bulduğumuz markalardan iki kat daha pahalı ...

Losyonla yapis yapis oluyor terleyince Ben Kuvetin icine masaj yagi koyuyorum. Durulasanda yumusak oluyor cildi cikmiyor. Terlesede yapis yapis olmuyor.
bendeki öyle değil. kremimsi bişey. yapış yapış olmuyor.
yağ fikrini görümcemde demişti. ama hiç denemedim. bir kere dalininkini boynuna süreyim dedim. kabartı alerji yaptı.
yağ kullanmaya neredeyse yeminliyim.

geçmiş olsun.
süt ürünü önceden verdim diye yazmışsınız. o zaman yumurtadan olabilir. alerjiden doalyı kakada kan oluyormuş.
endişelendirmek istemem ama bizde alerjiden kıpkırmızı olmuştuk. doktor kakasında kan olursa hemen gelin demişti.
doktora şuan ulaşabiliyorsanız sorun derim. ayrıca bize sordukları sorular şunlar: huysuz mu.. kusuyor mu.. ateşi varmı..
bizde bunların hiçbiri yoktu. sadece kızarıklık oluşmuştu. alerji iğnesi ve sonrasında şurubuyla tamemen geçti gitti.
ve bir daha vermeyin.

Ben hamilelik öncesi kilomdan 9 kg eksiğm şu an bekarlik kilomdayim
Maaşaallah.
bende öyleyim aslında. evlenip hemen akabinde çocuk olunca.

yook

Bizimde 500/750 arasi oluyo. Bence iyi. Kasik mamasida sutlu yiyo. Kilo alimi kac 6. Aydan sonra yavaslar diyorlar ya
Ben baya bi yuklenmisim soylemiyim ama yenidogan gibi masallah :) belki gectigimiz ayda oyleydi ama ishal oldugundan 500 gr almisti belkide bilmiyorum. Ishal vukuatimiz cok oldugundan tam kestiremiyorum, kasik mamasi yemiyor benimki yogurt veriyorum aksamlari.

Gel de bağirip çagirma ya,hala desteksiz oturamayan cocugu desteksiz sekilde oturt ve öyle birak cocugum nasil agladi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…