2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimde 500/750 arasi oluyo. Bence iyi. Kasik mamasida sutlu yiyo. Kilo alimi kac 6. Aydan sonra yavaslar diyorlar ya

İsilik oluyor. Birsey yapmiyorum. Serinleyince soluyor. Terleyince artiyor. Gereksiz yere birsey surme sicaktan her harukarda cikacak cunku

Merhaba kızlar
Sabah kızıma tereyagiyla yumurta pisirdim yedi severek hepsini yedirmedim
Öğlen bir gibi altını açtım kakasinda kan mercimek kadar noktalar bazısı biraz daha büyük
Nezaman yaptığını bilmediğim için alıp hastaneye götürmedim
Morelim bozuldu annem biraz sakinlestirdi
Yarın bekleyip yine yaparsa Dr gideceğim
Sorum şu yumurta veya tereyağındanmi kaynaklandı
Pazar günü hasladim bir sorun olmadı
Yarın yine aynı yapıp yedireyimmi yoksa yedirmeyeyimmi
Off delirecegim

Aynen Ya iyi reklam alıyor bazen de güzel hediyeler geliyor hak ediyor ama emek veriyor Bence
geçen bir Menajer arıyordu

Gecenki gelen hediye arabanin fiyatini soylemeyim bence de ya,kadinin oyle cikar amacli bise yaptigi yok.. E halihzirda bi unu de olunca millet yaptiriyo reklamini.. Mmm bak kacirmisim menajer olayini

Bebek oldu olali hep tek gitmisti pazara,dun ilk kez birlikte gittik biz de hazira konmak guzel oluo da evde dolaba yerlestirmesk cok gicik.. Onu da yapiosa seninki oh mis surrender
ara sıra yapıyor . hamılelıgımın ortasından berı o gıdıyor, dolabın kokusuna tahammulum yoktu zaten.
şimdi de alışmısken gitsin dedım. 2-3 kere mınnoşla gittik
ama işte hazırlan, bebegı hazırla falan filan bana zahmet oluyor
o yuzden tek gitmesi daha hayırlı

Gecmis olsun cnm. Allerji olabilir. Kan ilacida yapar kullaniyorsan. Ama yumurtadan sonra oldu. Tereyagdada sut var. İki allerjen besin verdin. Her ihtimale karsi verme daha. Allerji nedeniyle olmasada Allerjen besinleri tek kasikla basla hergun bir kasik arttir. Birsey olmaz Diye birsey yok.

Bence dr una soyle allerjiden suphelenirse. Allerji testi yapar. Ona gore beslenmesini ayarlarsin.

Bence dr una soyle allerjiden suphelenirse. Allerji testi yapar. Ona gore beslenmesini ayarlarsin.
Yarın arayip söylerim canım
Kan damlası kullanıyorum iki aydır
Yoğurt yediriyorum bi sıkıntı olmadı onda peynirde vermiştim pazar günü
Bakalim Dr ne diyecek yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…