- 30 Ocak 2015
- 19.927
- 29.103
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.521
Olur canim beyaz tenliyse bide daha cok olurisilik bizimki de galiba ya.. yıkayınca serinleyince geçiyor.
her gün yıkıyorum ama oluyor yinede.
yok beyaz değil. aksine baya esmer. birde ben güneşlendirdim onu. hepten karardı oğlum.Olur canim beyaz tenliyse bide daha cok olur
Bizimde 500/750 arasi oluyo. Bence iyi. Kasik mamasida sutlu yiyo. Kilo alimi kac 6. Aydan sonra yavaslar diyorlar yaDoktora sormayi unuttum, 7 ay bitti, toplamda 4 ogun anne sutu + 1 ogun devam sutu + kahvalti + sebze + meyve + yogurt seklinde bir beslenme duzeni olusturdum. 600cc gibi sut iciyor, uygunmu acaba? Siz ne diyorsunuz? Kilo alimi gayet iyi oldu bu sekilde ama, acaba sut orani yeterli mi?
İsilik oluyor. Birsey yapmiyorum. Serinleyince soluyor. Terleyince artiyor. Gereksiz yere birsey surme sicaktan her harukarda cikacak cunkuşükür bişey olmadı. bugün tekrar vereceğim bakalım.
teşekkürler anniş ilgin için.
bu arada sizin bebişlerde de sıcaktan ve terden derileri böyle kızarıp pötür pötür oluyor mu...
benimkinin boynu ve kolları öyle. yüzüstü durunca çok terliyor. kafa kol su içinde kalıyor. ama öyle durmayı da seviyor.
dün losyonundan sürdüm biraz iyi geldi sanki.
sizin varsa bu konudaki çözümünüz nedir ?
yok ben değil, babası gitti.Pazara gittin sanirim meyveler hazirlanmis :) afiyet olsun
Bizede ayni kizmi erkek mi soruyorlar. Cogunluk mavi renk kiyafet giyor zatenAy benim oglana surekli kiz guzeli diyolar bide hep kiz saniyolar
losyon zaten. banyo sonrası sürülsün diye.İsilik oluyor. Birsey yapmiyorum. Serinleyince soluyor. Terleyince artiyor. Gereksiz yere birsey surme sicaktan her harukarda cikacak cunku
Losyonla yapis yapis oluyor terleyince Ben Kuvetin icine masaj yagi koyuyorum. Durulasanda yumusak oluyor cildi cikmiyor. Terlesede yapis yapis olmuyor.losyon zaten. banyo sonrası sürülsün diye.
su ve ter iyice kurutmasın diye sürüyorum. kaşıyor çünkü. hepten kızartıyor.
Aynen Ya iyi reklam alıyor bazen de güzel hediyeler geliyor hak ediyor ama emek veriyor Bence
geçen bir Menajer arıyordu
Bebek oldu olali hep tek gitmisti pazara,dun ilk kez birlikte gittik biz deyok ben değil, babası gitti.
ara sıra yapıyor . hamılelıgımın ortasından berı o gıdıyor, dolabın kokusuna tahammulum yoktu zaten.Bebek oldu olali hep tek gitmisti pazara,dun ilk kez birlikte gittik biz dehazira konmak guzel oluo da evde dolaba yerlestirmesk cok gicik.. Onu da yapiosa seninki oh mis surrender
Gecmis olsun cnm. Allerji olabilir. Kan ilacida yapar kullaniyorsan. Ama yumurtadan sonra oldu. Tereyagdada sut var. İki allerjen besin verdin. Her ihtimale karsi verme daha. Allerji nedeniyle olmasada Allerjen besinleri tek kasikla basla hergun bir kasik arttir. Birsey olmaz Diye birsey yok.Merhaba kızlar
Sabah kızıma tereyagiyla yumurta pisirdim yedi severek hepsini yedirmedim
Öğlen bir gibi altını açtım kakasinda kan mercimek kadar noktalar bazısı biraz daha büyük
Nezaman yaptığını bilmediğim için alıp hastaneye götürmedim
Morelim bozulduannem biraz sakinlestirdi
Yarın bekleyip yine yaparsa Dr gideceğim
Sorum şu yumurta veya tereyağındanmi kaynaklandı
Pazar günü hasladim bir sorun olmadı
Yarın yine aynı yapıp yedireyimmi yoksa yedirmeyeyimmi
Off delirecegim
Bence dr una soyle allerjiden suphelenirse. Allerji testi yapar. Ona gore beslenmesini ayarlarsin.Merhaba kızlar
Sabah kızıma tereyagiyla yumurta pisirdim yedi severek hepsini yedirmedim
Öğlen bir gibi altını açtım kakasinda kan mercimek kadar noktalar bazısı biraz daha büyük
Nezaman yaptığını bilmediğim için alıp hastaneye götürmedim
Morelim bozulduannem biraz sakinlestirdi
Yarın bekleyip yine yaparsa Dr gideceğim
Sorum şu yumurta veya tereyağındanmi kaynaklandı
Pazar günü hasladim bir sorun olmadı
Yarın yine aynı yapıp yedireyimmi yoksa yedirmeyeyimmi
Off delirecegim
Ben hamilelik öncesi kilomdan 9 kg eksiğm şu an bekarlik kilomdayimsende vere vere kilo kalmadı.
Maaşaallah.
bende verdim. hamilelik öncesi kilodayım da göbek var hala. ve buruşuk biraz. sinir oluyorum gördükçe.
Yarın arayip söylerim canımBence dr una soyle allerjiden suphelenirse. Allerji testi yapar. Ona gore beslenmesini ayarlarsin.
Seninki yine gidiyormus pazara benimkinin aleejisi var pazaraBebek oldu olali hep tek gitmisti pazara,dun ilk kez birlikte gittik biz dehazira konmak guzel oluo da evde dolaba yerlestirmesk cok gicik.. Onu da yapiosa seninki oh mis surrender
Vallahi oldu bitti ama biz bu aşıda perişan oldukcanım koldan vurulan hepatit B nin 3.dozuydu.
bize koldan vurdular.
Youtube de bi vloger canımKızlar ne videosu izliyorsunuz. Ben birşeyleri kaçırdım gibi. Bana da söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?