2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Orasi oylee,Allahin emrii.. Kimbebegine zarar gelsin ister.. Bazeniste oluyor,bebek bu gecip gider hemen insallah
Eymen uyudu simdi elini yüzünü yikadim falan durdu da ben kocami öldüresiye dövmek istiyorum su an
Çok gecmis Olsun canim insallah son olsun...
Erkekler bizim gibi ince düşünemiyorlar
Evet ya ama ben cocuga bakarken de bilmislik taslar.

Eymen uyudu simdi elini yüzünü yikadim falan durdu da ben kocami öldüresiye dövmek istiyorum su an

Evet ya ama ben cocuga bakarken de bilmislik taslar.

Sakin ol bosver,bebegin iyi sukur. Sakince durumu kavramasini sagla bu yeter :) kimin basina gelcegi belli olmuyor :/ boyle anlarda biri kizdi mi digeri daha kotu oluyor :/ o psikoloji hic iyi degil.. Bise olmaz diye dusunmus ama yanlis elbet hemserim. Uyusun tatli tatli Eymen pasa

Merhabalar,
Bebeğim doğmak üzere inşaAllah. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Hangi ateş ölçeri aldınız ve memnun musunuz?
bizimki alnından ölçenden. hemen ölçüyor. benimde istediğim buydu. birde benimki pek sevdi. elime alınca anlıyor. gülüyor. ses çıkıyor ölçeceği zaman, o sese ayrı gülüyor. elimden almak istiyor. :)
Rabbim sağlıcakla kavuştursun İnşaallah. ateş ölçer lazım ama İnşaallah çok lazım olmaz sizede kimseyede.

Kocam oğlumu düsürdü
geçmiş olsun.
alnı falan şişmiş. oyyy.. kıyamam. İnşaallah sorun olmaz. takip etmekte yarar, ne olur ne olmaz.

Gecen salatalik verdim eline, damaklariyla kopariyor, yutmaya calisiyor yarisinida agzindan cikariyor, oguruyor cok korkulu degildi ama. 1-2 disi ciksaydi eline birseyler verirdim belki... Birde catalla ezince hic acmiyor agzini, puruzsuz olunca biraz yiyor

Son düzenleme:
Tasindinmi? Sipa nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…