- 6 Ağustos 2010
- 1.892
- 3.809
- 333
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.621
sen de onun beklediklerini söyle, bunalıyorum bazen, ama yavrumu da çok seviyorum de mesela :)Oyle tabi canim iste mesela diyo ki sen bunalmiyo msun yok diyorm daha kucukde ondan buyuyunce gorursun daha fazla yoruluyo insan gibi seyler söylüyo
acaba bebeğinin yatağına o saatte güneş gelip onu uyandırıyor olabilir mi ki?Yaaa benim kız yeni yeni huylar çıkarıyor 9 da yatsa sabah 6 da ayakta 12 de de yatsa sabah 6 da ayakta sanki alarm kuruyor kendine
Bebeklerimiz 4 yaşına geldiğinde artık bir küçük insan oluyor :)Oyle tabi canim iste mesela diyo ki sen bunalmiyo msun yok diyorm daha kucukde ondan buyuyunce gorursun daha fazla yoruluyo insan gibi seyler söylüyo
İnşaallah.Ben hic yanmam gunes beni etkilemez saatlercee gunwsin altinda gunesleniyim hic soyulmam acimaz tenim bugday tenliyim babam dalga gecerdi hatta essek derisi mi var sende diyeinsallah bana cekmstr
benimkinde aynı huy var. kurulu saat gibi aynı saatte kalkar. ki o saatte güneş görmüyor.acaba bebeğinin yatağına o saatte güneş gelip onu uyandırıyor olabilir mi ki?
Sağol canım sabah erken kakasini yaptı kan fln yoktubendeki öyle değil. kremimsi bişey. yapış yapış olmuyor.
yağ fikrini görümcemde demişti. ama hiç denemedim. bir kere dalininkini boynuna süreyim dedim. kabartı alerji yaptı.
yağ kullanmaya neredeyse yeminliyim.
geçmiş olsun.
süt ürünü önceden verdim diye yazmışsınız. o zaman yumurtadan olabilir. alerjiden doalyı kakada kan oluyormuş.
endişelendirmek istemem ama bizde alerjiden kıpkırmızı olmuştuk. doktor kakasında kan olursa hemen gelin demişti.
doktora şuan ulaşabiliyorsanız sorun derim. ayrıca bize sordukları sorular şunlar: huysuz mu.. kusuyor mu.. ateşi varmı..
bizde bunların hiçbiri yoktu. sadece kızarıklık oluşmuştu. alerji iğnesi ve sonrasında şurubuyla tamemen geçti gitti.
ve bir daha vermeyin.
Maaşaallah.
bende öyleyim aslında. evlenip hemen akabinde çocuk olunca.
Çok haklısın canım çok teşekkürlerneyse ki atlattı kuzucuk.
biraz rahatlamaya çalış.
içtiğimiz su sütümüzün miktarını arttırıyor ama kalitesini arttırmak da önemli... bunun için kalsiyum, protein, yağ almaya gayret etmek lazım.
çerez gibi yemesi kolay ya, kuru incir, hurma, zeytin, ayran, yumurta… aklına gelip vakit buldukça her gün az da olsa yemek işe yarayabilir.
bir de bebeğine ek besine geçebilmek için oturmasını bekliyorsun sanırım, egzersizlere başla…belki oturma süreci hızlanır.
Canım pazar sabah altı gibi kalktım baktım kıpır kıpır uyanacak eşime dedim sen içeri geç kızımız uyanacak yanıma alayım geri uyusunYaaa benim kız yeni yeni huylar çıkarıyor 9 da yatsa sabah 6 da ayakta 12 de de yatsa sabah 6 da ayakta sanki alarm kuruyor kendine
Hadi hayırlısı olsun canım ben jel sürerken farketmistim ilkini gulunce görünüyor az ikincide ona yetişmek üzereBu arada kızlar minnoşun dişi geliyor Sanırım
Bana göre sağ ona göre sol alt damakta 1 tane
derisinin altında böyle hafif hafif kabarmaya başlamış beyazlık görünüyor
patladı patlayacak İnşallah
ama damağına baktırmıyor ki dudağına tuttuğum anda ağzını kilitliyor ya da dilini ileri atıyor tam inceleyemiyorum
şu an itibariyle görünüyor hafif bir beyazlık el sallıyor bize
heyecanlıyım Tam da ek gıdaya başlayacağız iyi olacak bizim için herhalde inşallahhh
her insanın tahammül sınırı farklı..demek o daha tahammülsüz..tahammüllü anne ile tahammülsüz annenin yetiştirdiği çocuğun huy,mizaç ve psikolojisi arasında dağlar kadar fark var..onlarınki biraz söz dinlemez ve agresif oluyorlar..tahammüllü annenin çocuğu daha sakin ve anlayışlı oluyor ..neden,çünkü çocuğuna yaklaşım şekli daha yumuşak,merhametli de ondanOyle tabi canim iste mesela diyo ki sen bunalmiyo msun yok diyorm daha kucukde ondan buyuyunce gorursun daha fazla yoruluyo insan gibi seyler söylüyo
canım ben de tesekkür ederim, her birinize ayrı ayrı, aynı sebepten…
ben beslenmeyı geç suyu bıle baya azalttımHiç doğru dürüst beslenemiyorum
Yorgunluk arttı
Dolayısıyla süt neredeyse kalmadı
Biraz dikkatli beslenmem lazım
Az da olsa en azından sütü iyi alsın
bebek düşürenler kervanına bende katıldım.Alni şişti canim
Bence en iyi zamanlari suan. Buyudukce daha zor zamanlar bizi bekliyor. Cevremdekilerde tasdikleyonce kesinlesti. Emeklemeye baslayali onceki bakimi daha kolaydi. Yuruyecek benim oglan karistirici hareketli cok. Okuldu ergenlikti . Krese yada okula basladiklaru zaman yanimizda olmayacaklar aklimiz hep onlarda olacak . En azindan ben oyleyim. Evlenince bile olacak. Annem hep der elli yasindada olsa evlat evlattir diyeBendw buyudukce daha kolay olur diye dusunuyorm ama arkadasm daha zor diyip duruyo zaten surekli olumsuz konusur hic duymadm agzindan olumlu bi kelime
her sabah z. yagı 1 kaşık. lifli gıdaları tercıh et. öğün atlama karnı iyi doysun yapsın. kayısı, armut eksık etme. her gün haşlayıp ver. ya da muhallebı veya mamasına koyGünaydın kızlar kızım 2 gündür kaka yapmadı bugün 3.gun tavsiyeniz varmı
aynen :=)bence buyudukçe daha keyifli…
bir arkadaş gibi oturup vakit geçireceğiz, oyunlar oynayacagız, herşeye beraber karar verecegiz, beraber gülüp, beraber aglayacagiz…
hele bir de bal dudaklarından kelimeler dokulmeye başladımı… tadına doyulmayacak. biddanem derdi kuzum bana. içim erirdi… şimdi sabırsızlıkla bekliyorum bu kuzumun bana diyeceklerini :)
Geçmiş olsun Rabbim birdaha yasatmasinbebek düşürenler kervanına bende katıldım.
bu sabah yatagın diğer tarafına, yani korunmasız olan tarafına alıp emzırdım sol göğsümü emsin dıye
içimden de geçen şu; düşer mi ki buradan? tabii baya uykuluyum bu arada
uyuyakalmısım ve feci bi ağlama sesiyle uyandım
neysekı bir şeyi yok, ne şişlik ne de kızarıklık. babası uyandı aldı hemen biraz oyaladık
sonra yatırdım yıne uykuya.
aşırı dikkatlı biriyimdir, yatagın her yerınde bi koruma var düşmesin diye, ama işte olacak olan oluyor ve uykuluydum
yoksa imkanı yok öyle bi salaklık yapmazdım.
böyle düşe kalka büyüyecekler işte. geçmiş ikimize de.
sağ ol. hemde nasıl korktuGeçmiş olsun Rabbim birdaha yasatmasin
Oda korkmustur annesi
çok geçmiş olsunbebek düşürenler kervanına bende katıldım.
bu sabah yatagın diğer tarafına, yani korunmasız olan tarafına alıp emzırdım sol göğsümü emsin dıye
içimden de geçen şu; düşer mi ki buradan? tabii baya uykuluyum bu arada
uyuyakalmısım ve feci bi ağlama sesiyle uyandım
neysekı bir şeyi yok, ne şişlik ne de kızarıklık. babası uyandı aldı hemen biraz oyaladık
sonra yatırdım yıne uykuya.
aşırı dikkatlı biriyimdir, yatagın her yerınde bi koruma var düşmesin diye, ama işte olacak olan oluyor ve uykuluydum
yoksa imkanı yok öyle bi salaklık yapmazdım.
böyle düşe kalka büyüyecekler işte. geçmiş ikimize de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?