2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oyle tabi canim iste mesela diyo ki sen bunalmiyo msun yok diyorm daha kucukde ondan buyuyunce gorursun daha fazla yoruluyo insan gibi seyler söylüyo
sen de onun beklediklerini söyle, bunalıyorum bazen, ama yavrumu da çok seviyorum de mesela :)
belki ona da faydası olur.
ya da çok sık görüşme :)

Oyle tabi canim iste mesela diyo ki sen bunalmiyo msun yok diyorm daha kucukde ondan buyuyunce gorursun daha fazla yoruluyo insan gibi seyler söylüyo
Bebeklerimiz 4 yaşına geldiğinde artık bir küçük insan oluyor :)
çişine kendi gidiyor, hatta kendisini temizleyip kalkıyor, yemeğini önüne koyuyorsun, kendisi yiyor, tabağını mutfağa götürüyor, kolay giyilen bir ayakkabı alıyorsun kendisi giyiyor, banyoda eğlenerek, oynayarak yıkanıyor, kendi kendine uyuyor…
benim büyük kızım marketten bana ekmek bile alıyor :)
bırak yuk olmayı, hayatımı kolaylaştırıyor minnoşum.

Ben hic yanmam gunes beni etkilemez saatlercee gunwsin altinda gunesleniyim hic soyulmam acimaz tenim bugday tenliyim babam dalga gecerdi hatta essek derisi mi var sende diye insallah bana cekmstr
İnşaallah.

acaba bebeğinin yatağına o saatte güneş gelip onu uyandırıyor olabilir mi ki?
benimkinde aynı huy var. kurulu saat gibi aynı saatte kalkar. ki o saatte güneş görmüyor.
bence bünyeleri alışıyor.

Sağol canım sabah erken kakasini yaptı kan fln yoktu
Biraz önce Dr aradım yumurta yedi sonra böyle oldu diye anlattım yumurtadan olabilir dedi kakasini yapınca getir teste gönderelim dedi yarın sabah kaldı
Yoğurt yiyor bir aydır bişey yok dedim yoğurt hazmı kolay ama
yumurtanin hazmı zor dedi
Vucudunda isilik var kızarıklık olmadı

Çok haklısın canım çok teşekkürler
Çok faydalı bilgiler söylediklerin
gerçekten sütün miktarı kadar zenginliği de çok önemli
ikisine de dikkat etmek gerekiyor
Dolayısıyla su ve dediğin gibi o yararlı olan incir vesaire çok iyi
oturması konusunda da Evet dediğin gibi birtakım çalışmalar yapıyorum
ama destekli oturabiliyor O yüzden başlıyoruz inşallah Kısmetse hayırlısı olsun diyelim

Bu arada kızlar minnoşun dişi geliyor Sanırım
Bana göre sağ ona göre sol alt damakta 1 tane
derisinin altında böyle hafif hafif kabarmaya başlamış beyazlık görünüyor
patladı patlayacak İnşallah
ama damağına baktırmıyor ki dudağına tuttuğum anda ağzını kilitliyor ya da dilini ileri atıyor tam inceleyemiyorum
şu an itibariyle görünüyor hafif bir beyazlık el sallıyor bize
heyecanlıyım Tam da ek gıdaya başlayacağız iyi olacak bizim için herhalde inşallahhh

Yaaa benim kız yeni yeni huylar çıkarıyor 9 da yatsa sabah 6 da ayakta 12 de de yatsa sabah 6 da ayakta sanki alarm kuruyor kendine
Canım pazar sabah altı gibi kalktım baktım kıpır kıpır uyanacak eşime dedim sen içeri geç kızımız uyanacak yanıma alayım geri uyusun
Aldım yanıma emzirdim uyudu sonra sekiz gibi mizmizlandi yine emzirdim uyudu sonra 10:20de uyandı çok iyi geldi bana uykusu dagilmadan emzirince geri uyuyor buda ancak yanında olursa oluyor
Bu sabahta eşimi içeri gönderdim yinemi kovuyorsunuz beni diyor
Bu sefer 9:30 kadar uyuduk

Hadi hayırlısı olsun canım ben jel sürerken farketmistim ilkini gulunce görünüyor az ikincide ona yetişmek üzere
Artık üst damaktan bekliyoruz

her insanın tahammül sınırı farklı..demek o daha tahammülsüz..tahammüllü anne ile tahammülsüz annenin yetiştirdiği çocuğun huy,mizaç ve psikolojisi arasında dağlar kadar fark var..onlarınki biraz söz dinlemez ve agresif oluyorlar..tahammüllü annenin çocuğu daha sakin ve anlayışlı oluyor ..neden,çünkü çocuğuna yaklaşım şekli daha yumuşak,merhametli de ondan

Alni şişti canim
bebek düşürenler kervanına bende katıldım.
bu sabah yatagın diğer tarafına, yani korunmasız olan tarafına alıp emzırdım sol göğsümü emsin dıye
içimden de geçen şu; düşer mi ki buradan? tabii baya uykuluyum bu arada
uyuyakalmısım ve feci bi ağlama sesiyle uyandım
neysekı bir şeyi yok, ne şişlik ne de kızarıklık. babası uyandı aldı hemen biraz oyaladık
sonra yatırdım yıne uykuya.
aşırı dikkatlı biriyimdir, yatagın her yerınde bi koruma var düşmesin diye, ama işte olacak olan oluyor ve uykuluydum
yoksa imkanı yok öyle bi salaklık yapmazdım.

böyle düşe kalka büyüyecekler işte. geçmiş ikimize de.

Son düzenleme:
Bendw buyudukce daha kolay olur diye dusunuyorm ama arkadasm daha zor diyip duruyo zaten surekli olumsuz konusur hic duymadm agzindan olumlu bi kelime
Bence en iyi zamanlari suan. Buyudukce daha zor zamanlar bizi bekliyor. Cevremdekilerde tasdikleyonce kesinlesti. Emeklemeye baslayali onceki bakimi daha kolaydi. Yuruyecek benim oglan karistirici hareketli cok. Okuldu ergenlikti . Krese yada okula basladiklaru zaman yanimizda olmayacaklar aklimiz hep onlarda olacak . En azindan ben oyleyim. Evlenince bile olacak. Annem hep der elli yasindada olsa evlat evlattir diye

aynen :=)

Geçmiş olsun Rabbim birdaha yasatmasin
Oda korkmustur annesi

çok geçmiş olsun Surrender ve eymentaa
annem der ki "yumruları düzelir".
bir reklam vardı ne reklamı olduğunu hatırlamıyorum ama arkada bir şarkı… …sözleri "hop hop hoplarım, zıp zıp zıplarım, (tam burada çocuk düşüyor) uf uf ufacık değilim ben artık kalkarım" :)
daha çok düşecekler, ama mutlaka hemen kalkacaklar.
isteyerek incitmiyoruz ya biz onları…
vicdan azabına gerek yok bu nedenle…
ama yine de elden geldiğince tedbirli bir şekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…