2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 8de kalksa raziyim :) zaten ben istesem bile gec yatmaz mumkun degil... Allah yardimcin olsun bu arada, is konusunda :)

Benimkide kurulu saat. 7 de kalkar, ama gece cok uyaniyo bazen, o zaman cok zorlaniyorum, mesela bugun 6da mizmizlandi geri uyudu falan o uyurken ben hep ayakta idim

Pitircigin ek gidada ilk tadim gunu,menude bio kabak.. Deliloo yemedi. Ufacik da olsa bakti tadina,surat buzusturdu. Ulen mis gibi kabak,karsisina gecip yedim ornek olsun diye,bana guluyor minik fare! Bi tanesini de yere atti
Ama su an uyudu,ne kdar huzurlu gorunmus olsa da demek ki uykusu varmis. Uyaninca tekrar vericem..

Valla benim kizdan hic umidim yok... :)

Ben 8de kalksa raziyim :) zaten ben istesem bile gec yatmaz mumkun degil... Allah yardimcin olsun bu arada, is konusunda :)
Gece uykusuna gecse de dinlensem diyorumsahsen,hiccc geciktiremem hhihihii bizmki de erkenci. Bi ara uyanio icip tekrar uyurdu max 9..simdi o da yok

Ilk cocuk. Da da da dedi kendimizden gectik biz bide anne falan dedigini dusunemiyorum henuz

Gece uykusuna gecse de dinlensem diyorumsahsen,hiccc geciktiremem hhihihii bizmki de erkenci. Bi ara uyanio icip tekrar uyurdu max 9..simdi o da yok
Karni doyar uyurdu zeynep dedigin gibi cisrik. Simdi uyumuyo, es kaza uyursa bile 45 dk 1 saat. Ben zombi gibi dolaniyom evde :) sabah 7 aksam 9. Tekim, kocanin hayri yok zaten hic demiyom. Cok zor oluyo ya...

Bazen 07:30 da uyanır benimki,bugün iyi uyudu diyorum :) geç yatırayım geç kalksın olayı kesinlikle yanlış bana göre. Sadece bana göre değil tüm uzmanlar en geç 9'da uyumuş olmalı çocuklar diyor. Sonra ilerde gece yatmak bilmeyen,kuralsız çocuklar oluyor.
Bunlar benim düşüncelerim :) herkes kendisi için doğru olanı daha iyi bilir.
İş konusundada başlamak çok zor geldi. İnsanın burnunun direği sızlıyor bırakırken.. Ama alışılıyor işte zamanda,yinede çok özleniyor.. Kamera var evin heryerinde boşluk buldukça açıp bakıyırum kızıma :) annem gidiyor devamlı bana,aklım kalmıyor o yüzden.
Çalışmak lüks valla :) yemek molam var,işim yoksa kahve molam var :)) çocuk bakana hiç mola yok malesef.. Çok zor,allah size kolaylık versin :)

Ilk cocuk. Da da da dedi kendimizden gectik biz bide anne falan dedigini dusunemiyorum henuz
biraz daha büyüdüğünde bana demiştiki canım kızım "anne senin gözünün içinde ben varım"
canımın içi, göz bebeğim, gözlerime ne kadar dikkatle bakmışsa artık göz bebeğimde kendisini görüp farketmiş…
şimdi kardeşi oldu, ona diyorum, "bak bakalım gözümün içinde kim var?" dikkatle yaklaşıp bakıyor "ben varım" diyor, yüzündeki mutluluğu tarif edemem...
hiç kıskanmıyor kardeşini…. ...biliyor gözümün bebeği olduğunu :)
büyüyüp dikkatle gözümün içine baktığında, miniğim de gözümün bebeği olduğunu anlayacak...

Amin bu ara sabira cok ihtiyacim var :) Ben oyle dusunmuyorum aslinda, gunler uzamaya ilk basladiginda ayaru saati gec yatiyodu, erkene alicam diye cok ugrastim ama i ih... Sonra kendi kendine duzene girdi yine cok sukur. Zaten gec de yatsa ayni saatte kalkiyodu. Hic onla alakasi oldugunu dusunmuyorum bende... Benim kizin kendi kurallari var, benim kural koymama ne hacet... :)

Cok guzeeellll

tekrar geçmiş olsun. İnşaallah alerji değildir. yumurtalı ürün çok fazla. yumurtada önemli bir besin birde.

geçmiş olsun sizede.

Benimkide kurulu saat. 7 de kalkar, ama gece cok uyaniyo bazen, o zaman cok zorlaniyorum, mesela bugun 6da mizmizlandi geri uyudu falan o uyurken ben hep ayakta idim
neden ki..
ben fırsat buldukça uyuyorum onunla.

hadi bakalım gazanız mübarek olsun.
:)

Karni doyar uyurdu zeynep dedigin gibi cisrik. Simdi uyumuyo, es kaza uyursa bile 45 dk 1 saat. Ben zombi gibi dolaniyom evde :) sabah 7 aksam 9. Tekim, kocanin hayri yok zaten hic demiyom. Cok zor oluyo ya...

Evet oyle tumgun olmayinca zor oluyor gercekten.. Benim esim vardiyali calisyor,uc gundur ogleden geceye kadar,bana cok yorucu bi de gece 12de gelince muhakkak seviyor cocugu,opuyor.. Opme kokla diyorum,kisik sesle konus hatta dur sus onu da anliyorum cok ozluyor da biz uyutmak icin neler cekiyoruz:)
Zeynep hanimin da uykusu hafif mi? Alpin uykusu yarabbii ayni bana cekmis,afedersn biri pirt yapsa uyancak

Off off
Kıyamammm
Geçmişler ola surr
Oluyor vallahi çok sakınsakta korusakta oluyo
Keşifteler malumm

Gülüyooo demekk
Vay keretaaa

Uykusu olması bir yandan iyi canım
İlgisiz olmasından
Tam huzurlu ve tok olduğunda tekrar dener minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…