- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.641
Ben 8de kalksa raziyim :) zaten ben istesem bile gec yatmaz mumkun degil... Allah yardimcin olsun bu arada, is konusunda :)Ne güzel işte güne erken başlatıyor akıllı çocuk :)
Demekki erken yatıyor ve erken kalkıyor. Olması gereken bu değil mi ? Onun sağlıklı gelişimi için doğrusu bu.
Geç yatırıp geç uyanması şuanda güzel gibi görünebilir ama sonra başka problemlere yol açacaktır. Zaten gelişim açısındanda yanlış.
Alıştırdığın düzen her nrkadar zor olsada en doğrusu. Ben gerçekten işe gidiyorum o daha kötü :)
Benimkide kurulu saat. 7 de kalkar, ama gece cok uyaniyo bazen, o zaman cok zorlaniyorum, mesela bugun 6da mizmizlandi geri uyudu falan o uyurken ben hep ayakta idimbenimkinde saat kurulu sanki. 6.30 da açılıyor o gözler. e bende 7de kalkacağım zaten. eşime kahvaltı hazırlamak için. o yarım saatlik dilimde karnını doyuruyorum. kaka yapıyor onu temizliyorum. sonra yerine bırakıyorum. kahvalrı hazırlamaya koyuluyorum. tabi benimki 7.30 civarı mızmızlanmaya başlıyor. tekrar uykusu geliyor çünkü.
e bende kalkmışken kocamla kahvaltı yapıyorum.
8e kadar kalıyor. 8de babamız işe gidiyor. bizde hopp yatağa.
akşamları 8.30 da uyuyor. çünkü akşamüzeri 4 yada 5 de uyanmış oluyor ve bir daha o saate kadar uyutamıyorum çocuğu.
ama o saatte de uyuması kolay oluyor. yoruluyor yani baya.
gündüzde 3 kere uyuyor. en uzun süremiz 2 saat oluyor.
ahh.. ah.. eskiden saat başı uyurdu bu velet.
evet çok hassas maalesef. anası gibi. zati kendime benzeyen çocuk yapmışım. tüm kötü denecek şeylerimi almış.
Valla benim kizdan hic umidim yok... :)Bunu bende hep düşünüyorum
Ama bu zamandaki gini sırf sevgi ihtiyacı dışında farklı ihtiyaçları da olur o yüzdrn valit geçer belki
Çünkü şuan benimki ne oyuncakla oyalanıyo ne de bi yrrde duruyo
Hep konuşmak hep kucak
Biraz büyüdümü inşallah kendi oyuncakları park vs derken geçer gün
Bu kocayla mümkün değil
Gece uykusuna gecse de dinlensem diyorumsahsen,hiccc geciktirememBen 8de kalksa raziyim :) zaten ben istesem bile gec yatmaz mumkun degil... Allah yardimcin olsun bu arada, is konusunda :)
Cogu gitti azi kaldi derken, eskisinden dahada zorlaniyorum ben yadaha kolay oluyor canım emin olabilirsin..dertlerini söyledikleri için,yürümüş olmaları da bir avantaj tabii,biraz rahat edeceğiz..bence en zor dönemlerimiz ilk bir sene.
Ilk cocuk. Da da da dedi kendimizden gectik bizbence buyudukçe daha keyifli…
bir arkadaş gibi oturup vakit geçireceğiz, oyunlar oynayacagız, herşeye beraber karar verecegiz, beraber gülüp, beraber aglayacagiz…
hele bir de bal dudaklarından kelimeler dokulmeye başladımı… tadına doyulmayacak. biddanem derdi kuzum bana. içim erirdi… şimdi sabırsızlıkla bekliyorum bu kuzumun bana diyeceklerini :)
Karni doyar uyurdu zeynep dedigin gibi cisrik. Simdi uyumuyo, es kaza uyursa bile 45 dk 1 saat. Ben zombi gibi dolaniyom evde :) sabah 7 aksam 9. Tekim, kocanin hayri yok zaten hic demiyom. Cok zor oluyo ya...Gece uykusuna gecse de dinlensem diyorumsahsen,hiccc geciktirememhhihihii bizmki de erkenci. Bi ara uyanio icip tekrar uyurdu max 9..simdi o da yok
Bazen 07:30 da uyanır benimki,bugün iyi uyudu diyorum :) geç yatırayım geç kalksın olayı kesinlikle yanlış bana göre. Sadece bana göre değil tüm uzmanlar en geç 9'da uyumuş olmalı çocuklar diyor. Sonra ilerde gece yatmak bilmeyen,kuralsız çocuklar oluyor.Ben 8de kalksa raziyim :) zaten ben istesem bile gec yatmaz mumkun degil... Allah yardimcin olsun bu arada, is konusunda :)
biraz daha büyüdüğünde bana demiştiki canım kızım "anne senin gözünün içinde ben varım"Ilk cocuk. Da da da dedi kendimizden gectik bizbide anne falan dedigini dusunemiyorum henuz
Aaa hiç aklıma gelmemişti evet yatağı tam cam kenarında teşekkürler Can'ım bugün yatağın yerini değişeyim bakalım ne olacakacaba bebeğinin yatağına o saatte güneş gelip onu uyandırıyor olabilir mi ki?
sonuçtan haberdar et canımAaa hiç aklıma gelmemişti evet yatağı tam cam kenarında teşekkürler Can'ım bugün yatağın yerini değişeyim bakalım ne olacak
Amin bu ara sabira cok ihtiyacim var :) Ben oyle dusunmuyorum aslinda, gunler uzamaya ilk basladiginda ayaru saati gec yatiyodu, erkene alicam diye cok ugrastim ama i ih... Sonra kendi kendine duzene girdi yine cok sukur. Zaten gec de yatsa ayni saatte kalkiyodu. Hic onla alakasi oldugunu dusunmuyorum bende... Benim kizin kendi kurallari var, benim kural koymama ne hacet... :)Bazen 07:30 da uyanır benimki,bugün iyi uyudu diyorum :) geç yatırayım geç kalksın olayı kesinlikle yanlış bana göre. Sadece bana göre değil tüm uzmanlar en geç 9'da uyumuş olmalı çocuklar diyor. Sonra ilerde gece yatmak bilmeyen,kuralsız çocuklar oluyor.
Bunlar benim düşüncelerim :) herkes kendisi için doğru olanı daha iyi bilir.
İş konusundada başlamak çok zor geldi. İnsanın burnunun direği sızlıyor bırakırken.. Ama alışılıyor işte zamanda,yinede çok özleniyor.. Kamera var evin heryerinde boşluk buldukça açıp bakıyırum kızıma :) annem gidiyor devamlı bana,aklım kalmıyor o yüzden.
Çalışmak lüks valla :) yemek molam var,işim yoksa kahve molam var :)) çocuk bakana hiç mola yok malesef.. Çok zor,allah size kolaylık versin :)
Cok guzeeellllbiraz daha büyüdüğünde bana demiştiki canım kızım "anne senin gözünün içinde ben varım"
canımın içi, göz bebeğim, gözlerime ne kadar dikkatle bakmışsa artık göz bebeğimde kendisini görüp farketmiş…
şimdi kardeşi oldu, ona diyorum, "bak bakalım gözümün içinde kim var?" dikkatle yaklaşıp bakıyor "ben varım" diyor, yüzündeki mutluluğu tarif edemem...
hiç kıskanmıyor kardeşini…. ...biliyor gözümün bebeği olduğunu :)
büyüyüp dikkatle gözümün içine baktığında, miniğim de gözümün bebeği olduğunu anlayacak...
Kalin koyu renk perde cekiyorum, zaten stor da kapali. Banamisin demiyo valla. 7 hop bi bakiyosun uyanmis :)Aaa hiç aklıma gelmemişti evet yatağı tam cam kenarında teşekkürler Can'ım bugün yatağın yerini değişeyim bakalım ne olacak
tekrar geçmiş olsun. İnşaallah alerji değildir. yumurtalı ürün çok fazla. yumurtada önemli bir besin birde.Sağol canım sabah erken kakasini yaptı kan fln yoktu
Biraz önce Dr aradım yumurta yedi sonra böyle oldu diye anlattım yumurtadan olabilir dedi kakasini yapınca getir teste gönderelim dedi yarın sabah kaldı
Yoğurt yiyor bir aydır bişey yok dedim yoğurt hazmı kolay ama
yumurtanin hazmı zor dedi
Vucudunda isilik var kızarıklık olmadı
geçmiş olsun sizede.bebek düşürenler kervanına bende katıldım.
bu sabah yatagın diğer tarafına, yani korunmasız olan tarafına alıp emzırdım sol göğsümü emsin dıye
içimden de geçen şu; düşer mi ki buradan? tabii baya uykuluyum bu arada
uyuyakalmısım ve feci bi ağlama sesiyle uyandım
neysekı bir şeyi yok, ne şişlik ne de kızarıklık. babası uyandı aldı hemen biraz oyaladık
sonra yatırdım yıne uykuya.
aşırı dikkatlı biriyimdir, yatagın her yerınde bi koruma var düşmesin diye, ama işte olacak olan oluyor ve uykuluydum
yoksa imkanı yok öyle bi salaklık yapmazdım.
böyle düşe kalka büyüyecekler işte. geçmiş ikimize de.
neden ki..Benimkide kurulu saat. 7 de kalkar, ama gece cok uyaniyo bazen, o zaman cok zorlaniyorum, mesela bugun 6da mizmizlandi geri uyudu falan o uyurken ben hep ayakta idim
hadi bakalım gazanız mübarek olsun.Pitircigin ek gidada ilk tadim gunu,menude bio kabak.. Deliloo yemedi. Ufacik da olsa bakti tadina,surat buzusturdu. Ulen mis gibi kabak,karsisina gecip yedim ornek olsun diye,bana guluyor minik fare! Bi tanesini de yere atti
Ama su an uyudu,ne kdar huzurlu gorunmus olsa da demek ki uykusu varmis. Uyaninca tekrar vericem..
Karni doyar uyurdu zeynep dedigin gibi cisrik. Simdi uyumuyo, es kaza uyursa bile 45 dk 1 saat. Ben zombi gibi dolaniyom evde :) sabah 7 aksam 9. Tekim, kocanin hayri yok zaten hic demiyom. Cok zor oluyo ya...
Off offbebek düşürenler kervanına bende katıldım.
bu sabah yatagın diğer tarafına, yani korunmasız olan tarafına alıp emzırdım sol göğsümü emsin dıye
içimden de geçen şu; düşer mi ki buradan? tabii baya uykuluyum bu arada
uyuyakalmısım ve feci bi ağlama sesiyle uyandım
neysekı bir şeyi yok, ne şişlik ne de kızarıklık. babası uyandı aldı hemen biraz oyaladık
sonra yatırdım yıne uykuya.
aşırı dikkatlı biriyimdir, yatagın her yerınde bi koruma var düşmesin diye, ama işte olacak olan oluyor ve uykuluydum
yoksa imkanı yok öyle bi salaklık yapmazdım.
böyle düşe kalka büyüyecekler işte. geçmiş ikimize de.
Gülüyooo demekkPitircigin ek gidada ilk tadim gunu,menude bio kabak.. Deliloo yemedi. Ufacik da olsa bakti tadina,surat buzusturdu. Ulen mis gibi kabak,karsisina gecip yedim ornek olsun diye,bana guluyor minik fare! Bi tanesini de yere atti
Ama su an uyudu,ne kdar huzurlu gorunmus olsa da demek ki uykusu varmis. Uyaninca tekrar vericem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?