- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.661
Herkes ayni dusunmek zorunda degil. İsteyen bes sene sonra isteyen hemen cocuk sahibi olur. Bende keyfi birakmam oglumu ama birakanlar olabilir normal karsilarim. Kv kendinden daha da cok guvenebilir. Bu onlari kotu anne yapmaz. Herkesin hayati farkli. Herkes kendi yasadigini bilir. İlla cok bunaldiklari icinde degil keyfide gidebilir. Herkesin kendi hayati herkes kdndinden mesul.Onlar ne ki benm arkadas cocuk olunca hersey farkli oluyo rahatca gezemiyosun bi kac sene daha bekleseydim keske cok yoruluyorm diyo ki kvdesiyle otryo yemegini isini kvde yapiyo benm yerimde olsan napcaktn dedm hem ev isi hem yemek hem cocuk hem surekli yemege gelen kvde o zaman daha cok yorulurdun isyan ederdn heralde dedm iyiki de olms dedgm tek sey oglum zamani yok bence cocuk sahibi olmanin cocugu kvdesine birakip bo hafta tatile gitceklerms cok bunalmslar cock dogdktan sonra sok oldm ben yavrumu bi hafya keyfiye birakmak sahsen bi kac saat olur isin olur anlarm ama keyif icin birakamm artik planlarimizi ona gore yapcaz
Kesinlikle kendi kuralları var.. İstemediği şeyi yaptıramazsın :) bütün gün tek başına uğraşmak çok zor.. Haftasonları eşim olmasına rağmen çok yoruluyorum.. Hep kucak,hep konuş,hep gezdir.. Bikaç kere yalnız kaldımda delirme eşiğindeydim eşimi çağırdım işten:) çok zor ama çokta güzel.. Sağlıklı olsunlarda böyle böyle büyüyecekler işte..Amin bu ara sabira cok ihtiyacim var :) Ben oyle dusunmuyorum aslinda, gunler uzamaya ilk basladiginda ayaru saati gec yatiyodu, erkene alicam diye cok ugrastim ama i ih... Sonra kendi kendine duzene girdi yine cok sukur. Zaten gec de yatsa ayni saatte kalkiyodu. Hic onla alakasi oldugunu dusunmuyorum bende... Benim kizin kendi kurallari var, benim kural koymama ne hacet... :)
Yaşamadan bilemiycem bendeValla benim kizdan hic umidim yok... :)
Ben perdenin seklini degistirdim karanlij oluyo bayagi gene ayni saatte kalkiyor. Hatta birgun erken uyudu sabahin dordunde kalkti.acaba bebeğinin yatağına o saatte güneş gelip onu uyandırıyor olabilir mi ki?
Parmagini koyunca cok fena isiriyor.Bu arada kızlar minnoşun dişi geliyor Sanırım
Bana göre sağ ona göre sol alt damakta 1 tane
derisinin altında böyle hafif hafif kabarmaya başlamış beyazlık görünüyor
patladı patlayacak İnşallah
ama damağına baktırmıyor ki dudağına tuttuğum anda ağzını kilitliyor ya da dilini ileri atıyor tam inceleyemiyorum
şu an itibariyle görünüyor hafif bir beyazlık el sallıyor bize
heyecanlıyım Tam da ek gıdaya başlayacağız iyi olacak bizim için herhalde inşallahhh
Uykum bolundugu zaman geri dalamiyorum, yada cok zor daliyorum ben o yuzden canim..neden ki..
ben fırsat buldukça uyuyorum onunla.
)
Hafif ne kelime, parmak ucunda yuruyorum evde, beyaz ses hep acik :)Evet oyle tumgun olmayinca zor oluyor gercekten.. Benim esim vardiyali calisyor,uc gundur ogleden geceye kadar,bana cok yorucu bi de gece 12de gelince muhakkak seviyor cocugu,opuyor.. Opme kokla diyorum,kisik sesle konus hatta dur susonu da anliyorum cok ozluyor da biz uyutmak icin neler cekiyoruz:)
Zeynep hanimin da uykusu hafif mi? Alpin uykusu yarabbii ayni bana cekmis,afedersn biri pirt yapsa uyancak
aynı şekilde...Hafif ne kelime, parmak ucunda yuruyorum evde, beyaz ses hep acik :)
biraz daha büyüdüğünde bana demiştiki canım kızım "anne senin gözünün içinde ben varım"
canımın içi, göz bebeğim, gözlerime ne kadar dikkatle bakmışsa artık göz bebeğimde kendisini görüp farketmiş…
şimdi kardeşi oldu, ona diyorum, "bak bakalım gözümün içinde kim var?" dikkatle yaklaşıp bakıyor "ben varım" diyor, yüzündeki mutluluğu tarif edemem...
hiç kıskanmıyor kardeşini…. ...biliyor gözümün bebeği olduğunu :)
büyüyüp dikkatle gözümün içine baktığında, miniğim de gözümün bebeği olduğunu anlayacak...
Aynı şekilde ben de gülerken fark ettim ama dediğim gibi inceleyemiyorum elimle dudağını açmak istediğimde tedirgin oluyor kapatıyor ağzını ben jel kullanmıyorum herşeyi kemiriyor ne Bulursa Ama şu yan yana aynı anda iki tane diş çıkarıyor onlara bayılıyorum yaaa Bizimki tek çıkacakHadi hayırlısı olsun canım ben jel sürerken farketmistim ilkini gulunce görünüyor az ikincide ona yetişmek üzere
Artık üst damaktan bekliyoruz
Hadi ya... Gecmis olsun, allah beterinden korusun. Ben cok korkuyorum bu dusurme isinden. Demin yikadim, benim cift kisilik yatagin ortasina yuz ustu biraktim sagi solu topliyim diye, zirliyodu kaale almadim, dondugumde yuz ustunden sirt ustune donmustu ilk defabebek düşürenler kervanına bende katıldım.
bu sabah yatagın diğer tarafına, yani korunmasız olan tarafına alıp emzırdım sol göğsümü emsin dıye
içimden de geçen şu; düşer mi ki buradan? tabii baya uykuluyum bu arada
uyuyakalmısım ve feci bi ağlama sesiyle uyandım
neysekı bir şeyi yok, ne şişlik ne de kızarıklık. babası uyandı aldı hemen biraz oyaladık
sonra yatırdım yıne uykuya.
aşırı dikkatlı biriyimdir, yatagın her yerınde bi koruma var düşmesin diye, ama işte olacak olan oluyor ve uykuluydum
yoksa imkanı yok öyle bi salaklık yapmazdım.
böyle düşe kalka büyüyecekler işte. geçmiş ikimize de.
Hafif ne kelime, parmak ucunda yuruyorum evde, beyaz ses hep acik :)
Uykum bolundugu zaman geri dalamiyorum, yada cok zor daliyorum ben o yuzden canim..
anladım. bazen bende uyumak için yatıyorum. tam dalmışım, bir ses, bakıyorum uyanmış. gözler gidiyor. o bana bakıp gülüyor. bazen bırakıyorum öyle geri uyuyorum. rahat bırakırsa tabi.Hadi ya... Gecmis olsun, allah beterinden korusun. Ben cok korkuyorum bu dusurme isinden. Demin yikadim, benim cift kisilik yatagin ortasina yuz ustu biraktim sagi solu topliyim diye, zirliyodu kaale almadim, dondugumde yuz ustunden sirt ustune donmustu ilk defabuyudukce hersey zorlasiyor sur, acayip dikkat etmemiz lazim, bir de emeklerseler vay halimize...
Anne olmak çok zorlayıcı tabiki. Ben artık pes edip ağlamıştım bir keresinde, abim, annen senin çileni çektiği için şimdi sen varsın, demiştiCogu gitti azi kaldi derken, eskisinden dahada zorlaniyorum ben ya
Benimkinin dar ama zorlanma yok canımOglan analari pi..psi dar olan varmi. Zor yapiyormu. Anlayabiliyormusunuz. Cok huysuzlasti iyice disi cikti. Zaten hep hareketli uykusuzdu darcanlı bir cocuk. Boyle tam ikinma degilde zorlama var uykuya dalarken bogusuyo kendiyle. Zorlarken altini acicam bi daha o an yapiyo mu diye
İnşaallah. bizimkine elden sütle birlikte yumurtaya baktı. bişey çıkmadı. bazen çıkmayabilir dedi de kandan bakalım birde dedi. o da 10 gün sonraya anca çıkıyormuş. bekliyoruz. şimdilik yumurtaya alerjisi yok diyebiliriz. ama doktor sadece sebze ver dedi.onyedilik inş değildir alerjisi yoktur yumurta süt ve süt ürünleri önemli bir besin
Yarın sabah kakasini yapınca gideceğim kızımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?