2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Herkes ayni dusunmek zorunda degil. İsteyen bes sene sonra isteyen hemen cocuk sahibi olur. Bende keyfi birakmam oglumu ama birakanlar olabilir normal karsilarim. Kv kendinden daha da cok guvenebilir. Bu onlari kotu anne yapmaz. Herkesin hayati farkli. Herkes kendi yasadigini bilir. İlla cok bunaldiklari icinde degil keyfide gidebilir. Herkesin kendi hayati herkes kdndinden mesul.

Kesinlikle kendi kuralları var.. İstemediği şeyi yaptıramazsın :) bütün gün tek başına uğraşmak çok zor.. Haftasonları eşim olmasına rağmen çok yoruluyorum.. Hep kucak,hep konuş,hep gezdir.. Bikaç kere yalnız kaldımda delirme eşiğindeydim eşimi çağırdım işten:) çok zor ama çokta güzel.. Sağlıklı olsunlarda böyle böyle büyüyecekler işte..

Oglan analari pi..psi dar olan varmi. Zor yapiyormu. Anlayabiliyormusunuz. Cok huysuzlasti iyice disi cikti. Zaten hep hareketli uykusuzdu darcanlı bir cocuk. Boyle tam ikinma degilde zorlama var uykuya dalarken bogusuyo kendiyle. Zorlarken altini acicam bi daha o an yapiyo mu diye

Parmagini koyunca cok fena isiriyor.

Hafif ne kelime, parmak ucunda yuruyorum evde, beyaz ses hep acik :)

Hadi hayırlısı olsun canım ben jel sürerken farketmistim ilkini gulunce görünüyor az ikincide ona yetişmek üzere
Artık üst damaktan bekliyoruz
Aynı şekilde ben de gülerken fark ettim ama dediğim gibi inceleyemiyorum elimle dudağını açmak istediğimde tedirgin oluyor kapatıyor ağzını ben jel kullanmıyorum herşeyi kemiriyor ne Bulursa Ama şu yan yana aynı anda iki tane diş çıkarıyor onlara bayılıyorum yaaa Bizimki tek çıkacak

Hadi ya... Gecmis olsun, allah beterinden korusun. Ben cok korkuyorum bu dusurme isinden. Demin yikadim, benim cift kisilik yatagin ortasina yuz ustu biraktim sagi solu topliyim diye, zirliyodu kaale almadim, dondugumde yuz ustunden sirt ustune donmustu ilk defa buyudukce hersey zorlasiyor sur, acayip dikkat etmemiz lazim, bir de emeklerseler vay halimize...

Uykum bolundugu zaman geri dalamiyorum, yada cok zor daliyorum ben o yuzden canim..

anladım. bazen bende uyumak için yatıyorum. tam dalmışım, bir ses, bakıyorum uyanmış. gözler gidiyor. o bana bakıp gülüyor. bazen bırakıyorum öyle geri uyuyorum. rahat bırakırsa tabi.
:)
benimkide yapıyor aynı şeyi. nasıl mı? yüzüstü dururken başını yukarı kaldırıyor kaldırıyor, sonra bir elini kaldırıyor. tabi denge bozuluyor haliyle. kafa geride ağır bastığından sırtüstü pat diye düşüyor. ilkten bir şaşırdı bu yaptığına. bende yanındaydım yanında. bayada korkmuş gibi bakıyordu. bişey yok. oğlum döndü diye korkusunu almıştım.
o gündür sık sık yapar oldu. resmen teşfik ettim çocuğu.

Bu gece benimki de düşüyordu az kalsın. Yanıma aldım emerken uyumuştu benim de içim geçmiş, Allahtan elim üstündeymiş. Bişey kaydı elimden gözümü bi açtım çocuk kafa üstü gidiyor, hemen donundan yakaladım derken donu çıktı üst pijamasından yakaladım hemen, gecelerimiz aksiyon filmi gibi oldu artık

Benimkinin dar ama zorlanma yok canım

onyedilik inş değildir alerjisi yoktur yumurta süt ve süt ürünleri önemli bir besin
Yarın sabah kakasini yapınca gideceğim kızımla
İnşaallah. bizimkine elden sütle birlikte yumurtaya baktı. bişey çıkmadı. bazen çıkmayabilir dedi de kandan bakalım birde dedi. o da 10 gün sonraya anca çıkıyormuş. bekliyoruz. şimdilik yumurtaya alerjisi yok diyebiliriz. ama doktor sadece sebze ver dedi.
bende kabaktan sonra patates vereyim dedim. haşladım. püre yaptım. hadi buna zeytinyağ koyayım bari dedim. ama oğlum ilk kez iğrenç bişey yiyormuş gibi yüzünü buruşturdu. sanırım zeytinyağını sevmedi. yarın tereyağla vereceğim.
yada diyorum patatesi bütün olarak fileye koyup mu versem..
olur mu ki... ne dersiniz annişler..
dişleri var bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…