- 3 Ağustos 2016
- 10
- 15
- 3
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.701
8 kilo vermem lazim. Ama bu aralar her zaman takildigim buraya bile zor yaziyorum :)Merhaba güzel 2016 ocak annelerrriii. Subat diye beklerken ben de son günde ocak annesi oluverdim :) Elhamdülillah 6+4 aylik bi kızım var. Bayağı olmuştu kk ya vefa edeli. Şimdi yepyeni bi ben olarak tekrar burdayım. İnsaellah hem tecrübelerimizi paylasir hem de güzel vakit geçiririz.
Simdiiiii gelelim asil meseleye. Ben hamile kalmadan önce 74 kiloydum diyet yaptım 64 e kadar indim. 66yla hamile kaldım. 26 kilo aldim 92 kiloyla doğum yaptım. 77ye dustum 1 ay içinde. Sonra birsuru stres vs derken sutum azaldı . Artırmak için yapmadigim yemedigim icmedigim kalmadı ve bunlar bana 8 kilo olarak geri döndüdiyete basladim, 4 kilo verdim su an . Ama desteğe ihtiyacım var. Ayni dertten muzdarip olanlar birlikte zayiflayalim mi ? Ne dersiniz !?
Bizim doktorumuz bu ay az az ıspanak kat yemeklerine dedi bu ay 2 kere kattımEsim ispanak almis, yumurta ile kavurda yiyek diye :) minnosa ispanak yedirem oldu mi? Acaba 3 gun tadimlik verebilirmiyim?
Tabiki boyle faha tatlilar sevmelik zamani tam ama yapcak bisey yok buyuyolarBize gecenbi adam dedi ki amanhic buyutme aklin varsa,boyle kalsin. Cok tatli dedi optu kokladi,bayildi.. Hemhakli ama hem de buyusun istiyoruz :)) her yas ayri guzeldir :)
kakaya mikrop var mı diye de bakılıyor. ya da sadece onun içinde bakılıyor olabilir. kan sadece alerjiden olmazmış galiba. emin değilim. bizim kakamızda sadece mikrop bakmışlar. Allahtan bişey çıkmadı. ki zaten bizdeki kanda değilmiş. kv karpuz vermiş çocuğa. Allah bilir nasıl verdi. dişleri de var. kopardı yuttu karpuzu diye düşünüyorum. zira gördüğüm ve kan parçası sandığım şeyin karpuz parçası olması mümkün. e bilmeyince karpuz yediğini ve kırmızı kırmızı görünce insanın aklına ne gelir başka...Canım eşim 10dk önce götürdü hastaneye kaka yapmış kızım bakalım sonuç ne çıkacak
Yarın sabahta Dr arayıp giderim kandada bakalım derse bugün sebze çorbası yapmadım yoğurt meyve püresi,devam sütü, emzirdim yarın kabak patates havuç haslarim indirmeye yakinda maydanoz ve ince bulgur ekliyorum
Evet netten de arastirdim. Ama makale yada calismalar dan bak normal site herhangibir dr kaynagi belli olmayan yazilardan bakma . Uyduruk onlaret suyunun hiç besin değeri yok mu...
bunu doktor mu söyledi ?
Canim benimki birsey yedirmiyor bana . Sabah nesfit sut iciyorum esim gelene kadar su esim gelince onunla yiyorum kosturma ter icinde kaliyorum gr veremedim. Troid hastasiyim hep kontrollu gitti tahliller kilo veremezsem kontrole gidecem tekrarMerhaba güzel 2016 ocak annelerrriii. Subat diye beklerken ben de son günde ocak annesi oluverdim :) Elhamdülillah 6+4 aylik bi kızım var. Bayağı olmuştu kk ya vefa edeli. Şimdi yepyeni bi ben olarak tekrar burdayım. İnsaellah hem tecrübelerimizi paylasir hem de güzel vakit geçiririz.
Simdiiiii gelelim asil meseleye. Ben hamile kalmadan önce 74 kiloydum diyet yaptım 64 e kadar indim. 66yla hamile kaldım. 26 kilo aldim 92 kiloyla doğum yaptım. 77ye dustum 1 ay içinde. Sonra birsuru stres vs derken sutum azaldı . Artırmak için yapmadigim yemedigim icmedigim kalmadı ve bunlar bana 8 kilo olarak geri döndüdiyete basladim, 4 kilo verdim su an . Ama desteğe ihtiyacım var. Ayni dertten muzdarip olanlar birlikte zayiflayalim mi ? Ne dersiniz !?
Bizim listede vardi ispanak. Sadece pisirdikten sonra taze ver iki kere isitma zehirliyorEsim ispanak almis, yumurta ile kavurda yiyek diye :) minnosa ispanak yedirem oldu mi? Acaba 3 gun tadimlik verebilirmiyim?
Tam sigara icmelik otur bir tane içYaaa bu kızın yatağının yerini değiştirdim bu seferde gece 2.30 da kalktı bu saatte yeni yatırdımmmm hiç böyle huyları yoktu....
Ben bitik...
Bennn yokk...
Şimdi de eşim kaktı kahvaltı diyor yorgunum sen ye diyorum yok arkadaş dolaptan peyniri zeytini çıkaramıyor...
Bana hiç destek olmuyorsun dedim dün çocuğu ben uyuttum ya diyor zaten çocuk yerde uyuya kaldı oda aldı yatağına koydu... Sonrada çocuk 2.30 ayakta
Çoraplarını koridora fırlatır....
Kirlilerini yatağın üstüne...
Her seferin çayı ayrı bardakla içer hepsi balkonda sırayla beni bekler...
Sig.r. İçince kültaplasını çırp masan bile yatarken mutfağa koy küller hep içeri uçar derim kim demiş...
Dün ağla ağla içim dışıma çıktı... Birde ne oldu sana diyor...
Duş almış şimdi havluları yere atmış jolelerini lavabonun içine...
Yatıp dinlenirmisin kahvaltımı hazırlarsın yoksa ortalık mı toplarsın çocuk uyanmadan...
Birde üstüne yapma kalsın burda diyor...
Bennnnn çıldırmışşşş....
Ah canım benim eşimde çok tahammülsüz. Büyük oğlumun yanında çok bağırmıştır zamanında yavrum nasıl da korkardı. Şimdi 16 yaşında sinirli dediğim dedik bağırıp çağıran bir çocuk oldu, şimdi babasına karşı geliyor, eşime diyorum bu çocuğu sen böyle yaptın diye. Geçen gün bebek durmuyor diye kucağımdan aldı iki dakika geçmedi dişlerini sıkarak çocuğu sarsıyor. Tepem attı yeter hem alıyorsun hem hırpalıyorsun sana bir kurban daha vermem vallahi boşarım seni, bir daha yap erkeksen dedim, daha neler neler. Elini sürmüyor şimdi. Bunu sakince yetiştirelim de büyük oğlan gibi olmasın diyor bide, hee günaydınInsallah oyle olur yavrum ben cok sabirliyimdir ama esim cok siinirlidir tahammulsuzdur
Bence ıspanaklı yumurta harika bir seçim.Esim ispanak almis, yumurta ile kavurda yiyek diye :) minnosa ispanak yedirem oldu mi? Acaba 3 gun tadimlik verebilirmiyim?
Ben onun attıklarını toplamıyorum. Bir kaç gün sonra yani o kadar uzun beklediği de oluyor, kendi topluyor. Başlarda çok homurdardı, bana kızmaya hakkın yok üç çocukla uğraşıyorum bari biraz sen yardımcı ol da dağıtma dedim yani bunu bu kadar kibar söylemedim tabiiYaaa bu kızın yatağının yerini değiştirdim bu seferde gece 2.30 da kalktı bu saatte yeni yatırdımmmm hiç böyle huyları yoktu....
Ben bitik...
Bennn yokk...
Şimdi de eşim kaktı kahvaltı diyor yorgunum sen ye diyorum yok arkadaş dolaptan peyniri zeytini çıkaramıyor...
Bana hiç destek olmuyorsun dedim dün çocuğu ben uyuttum ya diyor zaten çocuk yerde uyuya kaldı oda aldı yatağına koydu... Sonrada çocuk 2.30 ayakta
Çoraplarını koridora fırlatır....
Kirlilerini yatağın üstüne...
Her seferin çayı ayrı bardakla içer hepsi balkonda sırayla beni bekler...
Sig.r. İçince kültaplasını çırp masan bile yatarken mutfağa koy küller hep içeri uçar derim kim demiş...
Dün ağla ağla içim dışıma çıktı... Birde ne oldu sana diyor...
Duş almış şimdi havluları yere atmış jolelerini lavabonun içine...
Yatıp dinlenirmisin kahvaltımı hazırlarsın yoksa ortalık mı toplarsın çocuk uyanmadan...
Birde üstüne yapma kalsın burda diyor...
Bennnnn çıldırmışşşş....
bebeklerimize istediğimizi yaptırmaya çalışıyoruz (yedirmek, uyutmak, susturmak gibi), onlar da istediğini yapmaya çalışıyor (yememek, uyumamak, ağlamak gibi :) ).Ah canım benim eşimde çok tahammülsüz. Büyük oğlumun yanında çok bağırmıştır zamanında yavrum nasıl da korkardı. Şimdi 16 yaşında sinirli dediğim dedik bağırıp çağıran bir çocuk oldu, şimdi babasına karşı geliyor, eşime diyorum bu çocuğu sen böyle yaptın diye. Geçen gün bebek durmuyor diye kucağımdan aldı iki dakika geçmedi dişlerini sıkarak çocuğu sarsıyor. Tepem attı yeter hem alıyorsun hem hırpalıyorsun sana bir kurban daha vermem vallahi boşarım seni, bir daha yap erkeksen dedim, daha neler neler. Elini sürmüyor şimdi. Bunu sakince yetiştirelim de büyük oğlan gibi olmasın diyor bide, hee günaydın
bildiğimiz hani kemiği kaynatıp elde ettiğimiz et suyundan mı bahsetmişler yani...Evet netten de arastirdim. Ama makale yada calismalar dan bak normal site herhangibir dr kaynagi belli olmayan yazilardan bakma . Uyduruk onlar
Bende duyunca sasirdim o yuzden arastirdim. Annem kemiksuyunu sordu dr a eskiden veriyorduk diye sakın dedi iste anlatti. Etin ki ayri. Bilim adamlari arastirmis sonuclari dokmus ortaya verip vermemek sana kalmis.bildiğimiz hani kemiği kaynatıp elde ettiğimiz et suyundan mı bahsetmişler yani...
iliği çıkana kadar kaynatılır. o ilik çok da faydalıdır hani..
yoksa hazır etsuyundan bahsetmiyorlar herhalde.
şahsen inanmadım faydasız olduğuna. o zaman bi şeyi haşlandığında suyunu dökmeyin vitamini suyunda kalır derler. aynı mantık işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?