2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

File isini cok sevmiyorum ama slikon fileler var onlari begendim ama kullanmadim. Ben sebze meyve yemeyince icine bir iki tane cici bebe atiyorum. Yada kiyma et koymuyorsan devam sutu yada anne sutu koyabilirsin damak tadini bulcan

her sabah z. yagı 1 kaşık. lifli gıdaları tercıh et. öğün atlama karnı iyi doysun yapsın. kayısı, armut eksık etme. her gün haşlayıp ver. ya da muhallebı veya mamasına koy
Teşekkürler canım ilgin için yapti bugün öğünlere geçemedik alerjik olduğumuz için ama z. Yağı ve meyveleri denerim

File isini cok sevmiyorum ama slikon fileler var onlari begendim ama kullanmadim. Ben sebze meyve yemeyince icine bir iki tane cici bebe atiyorum. Yada kiyma et koymuyorsan devam sutu yada anne sutu koyabilirsin damak tadini bulcan
kıyma ve et 8. ayda diye biliyorum.
diğerlerini koymak hiç aklıma gelmedi. ki koymayı da istemiyorum.
süt koymayı da mantıksız buluyorum aslında. çocuğa farklı tatlar veriliyor sonuçta. niye tadını illa süte benzetelim ki..
o zaman alışması daha uzun sürmez mi..
ben böyle düşünüyorum şahsen.

sen de onun beklediklerini söyle, bunalıyorum bazen, ama yavrumu da çok seviyorum de mesela :)
belki ona da faydası olur.
ya da çok sık görüşme :)
Oyle sık gorusmyrz zaten telefonda felan konsuyrz daha cok zateb diyorm tabiki yoruluyorm ama bunlari bilerek oldu beni yoran bebegim degil ki evin isi diye soyluyorm ki zaten aynen oyle onun için yorulurumda uykusuzda kalirim yeterki sagligi yerinde olsun

Günaydın kızlar kızım 2 gündür kaka yapmadı bugün 3.gun tavsiyeniz varmı
Bizdede oyle her ogune z. Yag koyuyorum. Kasik mamalarinada. 6. Ay bitti ise uzumde yiyebilir bagirsak calistiriyor. Su vermeyi ihmal etme. Meyveyi aksam ustu ver. Gece fiziksel olarak hareketsiz kaliyorlar metebolizma yavasliyo. Meyve gece bagirsaklari calistirmaya yardim ediyor. Kimi meyve sabah verin diyor ama kabizlik problemin varsa aksama cekebilirsin. Birde kasik mamasi kullaniyorsan Aptamil kus uzumlu elmali tahilli olan kaka yaptiriyor.

Bizde yemegimizi ayri yapmiyoruzki. Ayri kapt patates ayri kapta havuc yapip yemiyoruz. Daha ancak yemek isi bir yasina kadar oturur. Annemlerde oyle yapti zamani gelince yediniz diyor. Cok katı kuralla gitmek ise yaramiyor. En azindan bize. Yemeyince alternatif cozum bulmak istiyorsun. İstahli bebek herseyi yiyo ama istahsiz olunca zor. 6 ay sut ictiler sut tadi istiyor olabilir. benimki sut tadini seviyor. Sen bilirsin yinede.

Ay ne guzel gunler bizi bekliyo desene :)

Insallah oyle olur yavrum ben cok sabirliyimdir ama esim cok siinirlidir tahammulsuzdur

Yaptı bugün çok şükür düşündüğüm gibi olmadı zorlanmadı
Ek gıda olarak havuç kabak puresi şeftali elma erik yediklerimiz alerjimiz var ağır gidiyoruz

tabiki canım. herkes kendi çocuğunu bilir. sen yedirmenin yolunu öyle bulmuşsun. ne güzel. İnşaallah iştahı hep olur da yer.
kural değil de, istemiyorum diyelim. :)

Kilosu dusuk olan ve bir yas alti bebek sut icmedigi icin devam sutu yada anne situ almak zorunda. Karistirmak istemiyorsan sen bilirsin. İnsallah alisirlar. Kiyma bu ay dr soyledi. Et daha yiyemiyor. Kiymayi ancak yer et suyunun hic bir besin degeri yon tad veriyor. Ana Tabii ilerde kalp damar ve kolesterol hastaliklarina zemin hazirliyor.

Her yasin bi zorlugu var ama buyuyunce dertlerini anlatabilirler smdi agliyo niye agladigini bilmysn emzrsen susmuyo altini degstrsen susmuyo uyutsan uyumuyo o zaman soylicek en azndan

et suyunun hiç besin değeri yok mu...
bunu doktor mu söyledi ?

güleyim mi üzüleyim mi bilemedim
dikkat şartt

Tabiki oyle beni ilgilendirmez ama bana sende bunalmadn mi sende sklmadn mi diyip benide olumsuz dusunceye sokmaya calsmasindan dolayi soyluyorm ben kotu anne diye bisey kullanmadm zaten orda herkesin yapisi farklıdır o cok rahat ben o kadar olamam

Canım eşim 10dk önce götürdü hastaneye kaka yapmış kızım bakalım sonuç ne çıkacak
Yarın sabahta Dr arayıp giderim kandada bakalım derse bugün sebze çorbası yapmadım yoğurt meyve püresi,devam sütü, emzirdim yarın kabak patates havuç haslarim indirmeye yakinda maydanoz ve ince bulgur ekliyorum

Her yasin bi zorlugu var ama buyuyunce dertlerini anlatabilirler smdi agliyo niye agladigini bilmysn emzrsen susmuyo altini degstrsen susmuyo uyutsan uyumuyo o zaman soylicek en azndan

Bize gecenbi adam dedi ki amanhic buyutme aklin varsa,boyle kalsin. Cok tatli dedi optu kokladi,bayildi.. Hemhakli ama hem de buyusun istiyoruz :)) her yas ayri guzeldir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…