- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.741
Merhaba canim. Saglik olsun artik yapacak bisey yok. Benimkide emmeyengillerden. Hala sagiyorum. Bunada sukur diyorum ne yapayim gittigi yere kadar iste.. Benim bebito 8.800 oldu masallah de :) 2 ishale ragmen iyi baktim cocugaUzun bir sessizlikten sonra Merhaba atomcum. Bende buna benzer bir beslenme düzeni yaptım. Tek fark anne sütü yok malesef.Emmeye çok direndi. Başta sagdim ama süt azaldikca azaldı. Kilo alımı da durunca sagmayi bıraktım. Kaç kilo oldu senin bebis
Hala sisiyomu ya? Benim bile sismiyo artikBenim gogsume yinee biseyler olmus dokunamiyorum bile cok aciyo ne biçim bi gogusmuss be
Canım çok şükür temiz çıktı sabahta kızımı götürdüm deride alerjik bi durum yok dedi günde kaç kere kaka yapıyor dedi üç veya dört sulu dedim bağırsak düzenleyici ilaç verdi enterogermina üzerinde 4 10yas çocuklar için uygundur yazıyor Dr aradım verebilirsin yeni doğan bebeklere bile yazıyorum dedi kafam karıştıkakaya mikrop var mı diye de bakılıyor. ya da sadece onun içinde bakılıyor olabilir. kan sadece alerjiden olmazmış galiba. emin değilim. bizim kakamızda sadece mikrop bakmışlar. Allahtan bişey çıkmadı. ki zaten bizdeki kanda değilmiş. kv karpuz vermiş çocuğa. Allah bilir nasıl verdi. dişleri de var. kopardı yuttu karpuzu diye düşünüyorum. zira gördüğüm ve kan parçası sandığım şeyin karpuz parçası olması mümkün. e bilmeyince karpuz yediğini ve kırmızı kırmızı görünce insanın aklına ne gelir başka...
eklediğin listeyi doktor mu verdi?Valla canim bende sasirdim be verecegimi. Yok ne yanlis anlayim. Millet tabagindan veriyorya onu kasteddi anlamadim. Zaten yemek seciyor. Ne verecegimi sasirdim. Sebzeyi yemiyor . Zaten simdi ayri bir huysuzlugu var cis takibi yapiyorum.
o ne ya.. bize hiç ilaç falan vermedi doktor.Canım çok şükür temiz çıktı sabahta kızımı götürdüm deride alerjik bi durum yok dedi günde kaç kere kaka yapıyor dedi üç veya dört sulu dedim bağırsak düzenleyici ilaç verdi enterogermina üzerinde 4 10yas çocuklar için uygundur yazıyor Dr aradım verebilirsin yeni doğan bebeklere bile yazıyorum dedi kafam karıştı
10gun sonra memlekete gidiyoruz dedim hatta besini ishal olursa orda kullanirsin dedi sumuksu kaka olursa diyede antibiyotik verdi kullanirsin diye aklım karıştı kızlar vereyim mi
Vermiyeyimmi lütfen cvp(
Kızlar selam geçmişi okuyamadim okuycam inşallah. Tam 7 ayligiz bugun.Kahvaltı bulamaç olarak yemiyor..sebze meyve püresi yoğurt yemiyor.elle agzina verirsen öyle yiyor canı isterse.biberon almıyor.kaşık maması sevmiyor. Hala emiyor.sonuç olarak benim kız blw ci çıktı. Eline Susamlı cubuk verdim baya kemirdi eritti yedi az bisey.tabiki cok zararli ama disardardaydik ve hic durmadi oyalansin diye verdim.p.tesi ise basliyorum annem geldi bakalım zor günler bizi bekliyor. Yemeyen bir kız ve devamlı mızir mızir adla sakin bir şekilde durmuyor.
Merhaba hiuf söyle bir yazı okudum ek.gıdaya geç başlayan bebeklerde yeme bozukluklari gorulebiliyormus ben geç baslamadigima rağmen bebegim yemek istemiyor mesela.geç başlayanlarda büyük sıkıntı oluyormus suan bu konulari arastidigim için söylemek istedimHiç doğru dürüst beslenemiyorum
Yorgunluk arttı
Dolayısıyla süt neredeyse kalmadı
Biraz dikkatli beslenmem lazım
Az da olsa en azından sütü iyi alsın
Cocugunla git tatil yap çocukta eğlensin bende anlamiyorum milleti ya nasıl birakiyorlarOnlar ne ki benm arkadas cocuk olunca hersey farkli oluyo rahatca gezemiyosun bi kac sene daha bekleseydim keske cok yoruluyorm diyo ki kvdesiyle otryo yemegini isini kvde yapiyo benm yerimde olsan napcaktn dedm hem ev isi hem yemek hem cocuk hem surekli yemege gelen kvde o zaman daha cok yorulurdun isyan ederdn heralde dedm iyiki de olms dedgm tek sey oglum zamani yok bence cocuk sahibi olmanin cocugu kvdesine birakip bo hafta tatile gitceklerms cok bunalmslar cock dogdktan sonra sok oldm ben yavrumu bi hafya keyfiye birakmak sahsen bi kac saat olur isin olur anlarm ama keyif icin birakamm artik planlarimizi ona gore yapcaz
eklediğin listeyi doktor mu verdi?
et yazıyor da, senin çocuk kaç aylık ki.. bendeki listede et ve tavuk 8. ayda
Yok cnm kiyma sadece. Kiymayi yagsiz dana etinden cektir diye not dusmus o anlamda . İstersen arada kuzu kiymada verebilirsin dedi.
Sag gogsum sisiyo geceden beri emzrp duruyorm sagdimda yok daha altlari semsert bu gogsum skntili benmHala sisiyomu ya? Benim bile sismiyo artik
Benim oglanda oylr canim kasikla imkani yok bisey agzina sokmuyor yogurdu mecbur veriyorm ya ben parmagimla vercem yada kendi eliyle yicek eline veriyorm herseyden emiyo emiyo koparip yutuyo sonundaKızlar selam geçmişi okuyamadim okuycam inşallah. Tam 7 ayligiz bugun.Kahvaltı bulamaç olarak yemiyor..sebze meyve püresi yoğurt yemiyor.elle agzina verirsen öyle yiyor canı isterse.biberon almıyor.kaşık maması sevmiyor. Hala emiyor.sonuç olarak benim kız blw ci çıktı. Eline Susamlı cubuk verdim baya kemirdi eritti yedi az bisey.tabiki cok zararli ama disardardaydik ve hic durmadi oyalansin diye verdim.p.tesi ise basliyorum annem geldi bakalım zor günler bizi bekliyor. Yemeyen bir kız ve devamlı mızir mızir adla sakin bir şekilde durmuyor.
Bende anlamiyorm canim bide onun bebegi ameliyat oldu daha bi haftalikken kalbinden tamam cok sey cekti ama asil daha cok yanindan ayirmamasi gerekiyo yani kullandigi kelime bama yanlid geliyo cok bunaldik birbirimize vakit ayiramiyorz diye tabikide ayiramicaksn bunu bilerek evlat sahibi oluyorz herseyden degerli yavrum benm gozumdeCocugunla git tatil yap çocukta eğlensin bende anlamiyorum milleti ya nasıl birakiyorlar
Neler veriyosun canim alpiskoya:)Biz de basladikdun blwye :) su an guzel gidiyor sukur. Belki senin kiz icin de boylesi guzel olur artik nasil doyuyorsa :)
Benimki oglumda gunde 3 4 kez yapiyo mutlaka hatta bazen 5 ama ishal degil baska bi doktora daha gtur bence vermedenCanım çok şükür temiz çıktı sabahta kızımı götürdüm deride alerjik bi durum yok dedi günde kaç kere kaka yapıyor dedi üç veya dört sulu dedim bağırsak düzenleyici ilaç verdi enterogermina üzerinde 4 10yas çocuklar için uygundur yazıyor Dr aradım verebilirsin yeni doğan bebeklere bile yazıyorum dedi kafam karıştı
10gun sonra memlekete gidiyoruz dedim hatta besini ishal olursa orda kullanirsin dedi sumuksu kaka olursa diyede antibiyotik verdi kullanirsin diye aklım karıştı kızlar vereyim mi
Vermiyeyimmi lütfen cvp(
Merhaba canim. Saglik olsun artik yapacak bisey yok. Benimkide emmeyengillerden. Hala sagiyorum. Bunada sukur diyorum ne yapayim gittigi yere kadar iste.. Benim bebito 8.800 oldu masallah de :) 2 ishale ragmen iyi baktim cocuga
Neler veriyosun canim alpiskoya:)
Bebegin de senin gibi soganin sapiyla tanismis :) sogan koksun mis kokuyordur agzi:) buharda hasladim cnm kabaklari.koca kabaktan eliyle tutabilecegi boyutta 8 parca cikariyorum. Onune katiyorum o da alip yiyor.. Tabi oyun oynuyor,saga sola suruyor vs ama agzini gayet iyi buldu kerataiyi akşamlar güzel annişler.
eymentaa hayırdır, oğluşun düştü dediğinden beri gelmedin. ben mi kaçırdım yoksa? herşey yolunda İnşaallah.
biz bugün taze soğanın sapını yedik. yani daha doğrusu emdi. hemde nasıl emmek.. sanki meme emiyor çocuk. ve sonrasında bir güzel geğirdi. ağzıda soğan kokuyordu.
csyrc kabağı nasıl verdin de elinde yiyebildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?