- 29 Temmuz 2015
- 1.117
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.761
afiyet olsun oğluşuna. şifa olsun.Bebegin de senin gibi soganin sapiyla tanismis :) sogan koksun mis kokuyordur agzi:) buharda hasladim cnm kabaklari.koca kabaktan eliyle tutabilecegi boyutta 8 parca cikariyorum. Onune katiyorum o da alip yiyor.. Tabi oyun oynuyor,saga sola suruyor vs ama agzini gayet iyi buldu kerata
afiyet olsun oğluşuna. şifa olsun.
ben püre yapıp vermiştim. aklım basmadı kabağı nasıl elde verileceği de ondan sordum. :)
Oh oh yarasin pasaya bende yarin ne versem diye dusunuyorm2 gundur kabak yiyor. Dun 4-5kez goturdu agzina,yaladi hemenhemen hepsinde. Bugun masallah baya yedi diyebilirimyarin da vericem ertesi gun kuskonmaz vercem
merhaba esra, bebişle yaşam nasıl gıdıyor?Surrender
Uzun zamandır giremedim.. Buradan 4-5 kişiyi biliyorum, seni net hatırlıyorum çünkü hem miden benim gibi çok bulanmıştı hemde sende benim kadar olmasada güzel kilo almıştın
Nezaman doğum yaptın
Kızının adı ne oldu
Doğumdan sonra kaç kilo verdin
Ben 4ocakta doğum yaptım ..zeynep...
28kg aldım 6kg kaldı ama gitmiyoooo..
Oh oh yarasin pasaya bende yarin ne versem diye dusunuyorm
Patates mi versem acaba cok seviyo benm oglanBi de gidip ona ozel alisveris yapiliyor ya bittim resmenneler verdin gozden gecir bakalim,bi dusun
Oh oh afiyet olsun minnosa benim oglan onluguyle oynuyo cekiyo ciksryo bazen hic takmiyorm zaten banyo yaptryorm kirlensinselam, ben bugun girdim mi buraya? hiç hatırlamıyorum da
sabah kalvaltı da muhallebı yaptım yemedı, mücver yaptım yedırdım baya labneyle.
küçük kabagın yarısı ve 1 yumurta sarısı tereyagda cevırdım mis gibi oldu
kabakları rendeledım.
öğlen de kırmızı mercımek verdım yemedı, bardagı soktum agzına yarısını içti
yedırme şeklimi begenmıyor zaar zilloş
e bebege gittik bundan aldım. eşim ısrarla büyük gelır, taktıgında oynar dedı.
oynarsa napım yaa bi şekilde hallederım sonra alısır zaten.
benımkının elı kolu her yerı ayrı oynuyor
bu hakkından gelır umarım.
yarın da belkı yumurtalı patates verırım
Sağol canım cevabın için sulu yapıyorBenimki oglumda gunde 3 4 kez yapiyo mutlaka hatta bazen 5 ama ishal degil baska bi doktora daha gtur bence vermeden
Patates mi versem acaba cok seviyo benm oglansabah yumurtayi haslayim onune koyuyum yesin doke saca
ya bende üstüne falan döküldü mü acayıp kıl oluyorumOh oh afiyet olsun minnosa benim oglan onluguyle oynuyo cekiyo ciksryo bazen hic takmiyorm zaten banyo yaptryorm kirlensin
Tariflerin süper ben bir yağda yumurta verdim sonuç kakada kan gördüm Dr yumurtadan değildir dediselam, ben bugun girdim mi buraya? hiç hatırlamıyorum da
sabah kalvaltı da muhallebı yaptım yemedı, mücver yaptım yedırdım baya labneyle.
küçük kabagın yarısı ve 1 yumurta sarısı tereyagda cevırdım mis gibi oldu
kabakları rendeledım.
öğlen de kırmızı mercımek verdım yemedı, bardagı soktum agzına yarısını içti
yedırme şeklimi begenmıyor zaar zilloş
e bebege gittik bundan aldım. eşim ısrarla büyük gelır, taktıgında oynar dedı.
oynarsa napım yaa bi şekilde hallederım sonra alısır zaten.
benımkının elı kolu her yerı ayrı oynuyor
bu hakkından gelır umarım.
yarın da belkı yumurtalı patates verırım
Canım vermedim zaten memlekete gideceğiz haftaya tedbir amaçlı yanıma alırım artık; )eklediğin listeyi doktor mu verdi?
et yazıyor da, senin çocuk kaç aylık ki.. bendeki listede et ve tavuk 8. ayda diye yazıyor.
o ne ya.. bize hiç ilaç falan vermedi doktor.
değişik şekilde yedırmeye calısıyorum işteTariflerin süper ben bir yağda yumurta verdim sonuç kakada kan gördüm Dr yumurtadan değildir dedi
Sebze çorbasına bugün ıspanak ekledim korka korka yedirdim
Güle güle kullansın prenses görmüştüm bende bunlardan
sana tavsıyem, kaka mukuslu veya balgam şeklinde bile olsa antıbıyotık kullanma. bizimde oldu doktor verdı kullanmadım.Canım çok şükür temiz çıktı sabahta kızımı götürdüm deride alerjik bi durum yok dedi günde kaç kere kaka yapıyor dedi üç veya dört sulu dedim bağırsak düzenleyici ilaç verdi enterogermina üzerinde 4 10yas çocuklar için uygundur yazıyor Dr aradım verebilirsin yeni doğan bebeklere bile yazıyorum dedi kafam karıştı
10gun sonra memlekete gidiyoruz dedim hatta besini ishal olursa orda kullanirsin dedi sumuksu kaka olursa diyede antibiyotik verdi kullanirsin diye aklım karıştı kızlar vereyim mi
Vermiyeyimmi lütfen cvp(
Evet ilk kez verdim yagda yumurta ama pazar sabah haşlanmış verdim bişey olmadı buda düşündürücüdeğişik şekilde yedırmeye calısıyorum işte
kakada kan alerjiden dolayı oluyor. doktorun nasıl bu kadar emın konusabılıyor ki?
yumurtadan da olmus olabilir.
ilk defa mı verdın?
aslında bazı seyler sonradan alerjı yapabılıyormusEvet ilk kez verdim yagda yumurta ama pazar sabah haşlanmış verdim bişey olmadı buda düşündürücü
tahlilinde bişey çıkmadı o gün zorlandimi bilmiyorum yaparken
Evet antibiyotik verdi mukuslu yaparsa kullan diye ama kullanmadımsana tavsıyem, kaka mukuslu veya balgam şeklinde bile olsa antıbıyotık kullanma. bizimde oldu doktor verdı kullanmadım.
mukuslu kakası olmayan bebek yoktur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?