2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

afiyet olsun oğluşuna. şifa olsun.
ben püre yapıp vermiştim. aklım basmadı kabağı nasıl elde verileceği de ondan sordum. :)

merhaba esra, bebişle yaşam nasıl gıdıyor?
28 aralık da canı istedi geldi 30 kilo aldım 10 kilom kaldı
neredeyse 2 aydır gitmiyor hep yerınde sayıyor.

bak bakalım en cok kim almıs kiloyu

zaman nasıl da gecıyor. iyiki de geçiyor
bebik bakmak cok zor

selam, ben bugun girdim mi buraya? hiç hatırlamıyorum da
sabah kalvaltı da muhallebı yaptım yemedı, mücver yaptım yedırdım baya labneyle.
küçük kabagın yarısı ve 1 yumurta sarısı tereyagda cevırdım mis gibi oldu
kabakları rendeledım.
öğlen de kırmızı mercımek verdım yemedı, bardagı soktum agzına yarısını içti
yedırme şeklimi begenmıyor zaar zilloş

e bebege gittik bundan aldım. eşim ısrarla büyük gelır, taktıgında oynar dedı.
oynarsa napım yaa bi şekilde hallederım sonra alısır zaten.

benımkının elı kolu her yerı ayrı oynuyor
bu hakkından gelır umarım.

yarın da belkı yumurtalı patates verırım

Oh oh afiyet olsun minnosa benim oglan onluguyle oynuyo cekiyo ciksryo bazen hic takmiyorm zaten banyo yaptryorm kirlensin

Benimki oglumda gunde 3 4 kez yapiyo mutlaka hatta bazen 5 ama ishal degil baska bi doktora daha gtur bence vermeden
Sağol canım cevabın için sulu yapıyor
Vermedim ilacı memlekete gideceğiz haftaya hava degisiminden fln ishal olursa kullanırız bi tanigimizin akrabası çocuk Dr onada danismis eşim ishal olursa kullanın demiş
Konu bebeklerimiz olunca her ayrıntıyı düşünüyoruz bilinçli bir anne olunca

Oh oh afiyet olsun minnosa benim oglan onluguyle oynuyo cekiyo ciksryo bazen hic takmiyorm zaten banyo yaptryorm kirlensin
ya bende üstüne falan döküldü mü acayıp kıl oluyorum
zaten elıne bişi verıyorum onunla oynuyor
belkı bunla oynamaz. gösterdım hemen gözlerı acıldı hısırtı sesıne. ustu naylon

Tariflerin süper ben bir yağda yumurta verdim sonuç kakada kan gördüm Dr yumurtadan değildir dedi
Sebze çorbasına bugün ıspanak ekledim korka korka yedirdim
Güle güle kullansın prenses görmüştüm bende bunlardan

eklediğin listeyi doktor mu verdi?
et yazıyor da, senin çocuk kaç aylık ki.. bendeki listede et ve tavuk 8. ayda diye yazıyor.

o ne ya.. bize hiç ilaç falan vermedi doktor.
Canım vermedim zaten memlekete gideceğiz haftaya tedbir amaçlı yanıma alırım artık; )

değişik şekilde yedırmeye calısıyorum işte
kakada kan alerjiden dolayı oluyor. doktorun nasıl bu kadar emın konusabılıyor ki?
yumurtadan da olmus olabilir.
ilk defa mı verdın?

sana tavsıyem, kaka mukuslu veya balgam şeklinde bile olsa antıbıyotık kullanma. bizimde oldu doktor verdı kullanmadım.
mukuslu kakası olmayan bebek yoktur bence

değişik şekilde yedırmeye calısıyorum işte
kakada kan alerjiden dolayı oluyor. doktorun nasıl bu kadar emın konusabılıyor ki?
yumurtadan da olmus olabilir.
ilk defa mı verdın?
Evet ilk kez verdim yagda yumurta ama pazar sabah haşlanmış verdim bişey olmadı buda düşündürücü
tahlilinde bişey çıkmadı o gün zorlandimi bilmiyorum yaparken

sana tavsıyem, kaka mukuslu veya balgam şeklinde bile olsa antıbıyotık kullanma. bizimde oldu doktor verdı kullanmadım.
mukuslu kakası olmayan bebek yoktur bence
Evet antibiyotik verdi mukuslu yaparsa kullan diye ama kullanmadım
Annem de diyor sizde bebekken yapiyordunuz ilaç fln kullanmadım hiç diyor senin en güzel antibiyotigin göğsünden gelen sütün emzir hiç bişey olmaz dedi antibiyotik verme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…