2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

annen dogru söylemıs. verseydım bende vermıs olacaktım
vermedım bişi olmadı. sonucta mukussuz bebek nadir

Aslinda kiloyu aldiran anne sutu diyor benim daktir. Aslina bakarsan degisik hicbisey yapmadim gecen ay.. Tadimliklarla baslayip yavas yavas artirdim iste... Ama artirirken bizim zillinin yemeye alismasi isin tiktim devamli. Cunku yemiyordu. Cok sukur biraz biraz alisti simdi daha iyi. En azindan yarisindan sonra sikinti cikarmaya basliyor :) gelisimi iyi olduktan sonra kilo hic sikinti degil, hatta bana gore persentili %50 olsa yeterli.

Valla ellerine sağlık Nasıl yetiştiriyorsun büyün bunları

Ben artık soğan sarımsak veriyorum tuzsuz kabak dolması kıymalı yeşil fasulye etli tabak seviyorum bizimkinizde tatlılarla arası iyi değil bazen kesinlikle yemiyor
Sabahları 2 tane zeytini zarını soyuyorum suda ıslatıyorum geceden bir kiprit kutusu keçi peyniri yarım muz 1 hurma tam buğday ekmeyi bazen armut elma üzüm ne bulursam liçi koyuyorum bazen seviyor
En çok yeşil fasulye yerken hiç mızmızlanmıyor en sevdiği şey ıspanağı pek sevmedi ama birazda olsun yedi
Bizimkine pekmez verince nefes alamıyor bende suyla karıştırıp veriyorum sanırsam aroması ağır geliyor küçük hanıma
Kırmızı mercimek onun için enteresan geliyor her ağzına aldığında bu ne diye gözüme bakıyor ve şaşırıyor alem yaaa

Cnm kilosu iyi cok zayif degilki. Hareketliyse tombis olmasinin imkani yok. Kalorisi yuksek kasik mamalari var tadlari devam sutune benziyir. Kahvaltiyi sevmedimi devam sutuyle hazirlaniyor. Benimki de meyveyi sebzeyi zor yiyor iki cicibebe atiyorum icine benimkide devam sutunu seviyor sut tadini seviyor. Cici bebe yada devam sutu ekle yiyeceklerine. Arimama gece tahillida guzel

7. Ay dr kontrolune gidenler kahvalti menunuz nedir . Bizimkine porsiyonu az geliyor. Dr listesi disinda birsey vermiyorum ama genel verilen birsey olursa veririm. Ceviz falan eklemeleri bu ay mi.

Canım vermedim zaten memlekete gideceğiz haftaya tedbir amaçlı yanıma alırım artık; )
biz doktora giderken kanlı kakasını yanımza almıştık. çocuk doktoru da gördü, alerji doktoruda. bizimkide mukusluydu ve yeşil renkliydi.
alerji doktoru hep mi böyle kakası dedi. arada oluyor dedim. tamam dedi o kadar.
benim gözlemlediğime göre, ayağı üşüdüğü an kakası yeşile dönüyor. yani üşüttüğünde oluyor öyle. bence. :)
haklısın. yanında bulundur. bende alerji olduğumuz günün ertesi anneme gitmiştim. yürüme mesafesi aramız. yinede doktorun verdiği alerji şurubunu yanıma aldım. ne olur ne olmaz diye.
İnşaallah bişey olmaz. geçmiş gitmiştir.

Aynen oyle canim benimkide 3 kere yapiyosa biri sulu oluyo mesela cok önemsemiyorum sen bol bol su içir emzir su kaybetmesin ishalse

Bende iki gündür kahvaltıda omlet veriyorum ama beyazını ayirmadan yapıyorum. Icine biraz tam bugday unu birazda lor peynir koydum yedi baya. Ama hemen yutamadigi icin biraz beklemek gerekiyo. Kendimde yedim sayesinde tuzu bırakicam heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…