- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.781
annen dogru söylemıs. verseydım bende vermıs olacaktımEvet antibiyotik verdi mukuslu yaparsa kullan diye ama kullanmadım
Annem de diyor sizde bebekken yapiyordunuz ilaç fln kullanmadım hiç diyor senin en güzel antibiyotigin göğsünden gelen sütün emzir hiç bişey olmaz dedi antibiyotik verme dedi
Bende kiyma aldirdim bu gun uc kez cekilmis yarin baslicam bakalimdün sadece bamya verdım. bugun vermedım
kıyma aldım yarın başlıyoruz inşallah :=) her gün vermeyı düşünüyorum azar azar
buzluga bamya koydumBende kiyma aldirdim bu gun uc kez cekilmis yarin baslicam bakalim
Bi muayene ol istersen... Gerci emzirme doneminde olabilir diyorlar ama...Sag gogsum sisiyo geceden beri emzrp duruyorm sagdimda yok daha altlari semsert bu gogsum skntili benm
Aslinda kiloyu aldiran anne sutu diyor benim daktir. Aslina bakarsan degisik hicbisey yapmadim gecen ay.. Tadimliklarla baslayip yavas yavas artirdim iste... Ama artirirken bizim zillinin yemeye alismasi isin tiktim devamli. Cunku yemiyordu. Cok sukur biraz biraz alisti simdi daha iyi. En azindan yarisindan sonra sikinti cikarmaya basliyor :) gelisimi iyi olduktan sonra kilo hic sikinti degil, hatta bana gore persentili %50 olsa yeterli.Maşallah kuzuya Allah nazardan saklasın.
Benim kuzu minyon 7.200 dü en son. Ama çok istahsiz hiç yemiyor. Sadece devam sütü içiyor. Gerisi zorla o tükürüyor ben tepiyorum. Sağlığı yerinde olsunda tek zayıf olsun diyorum. Ama tombik bebisleri görünce bakamiyormusum gibi geliyor.
Kilo aldiran tariflerinizi bekliyorum
Benimkide... Ne pekmez, ne meyve...kızlar benımkı tatlı sevmıyor
Hadi gözünüz aydın darısı bizePazartesi günü de bizim dişler göründü cok şükür. Biraz huysuzlugu saat başı uyanmaları gitti gibi inşallah böyle devam eder. Kasiga çıt çıt vurdu ay bi sevindim ki sormayın
meyve yıyor benımkıBenimkide... Ne pekmez, ne meyve...
Valla ellerine sağlık Nasıl yetiştiriyorsun büyün bunlarıselam, ben bugun girdim mi buraya? hiç hatırlamıyorum da
sabah kalvaltı da muhallebı yaptım yemedı, mücver yaptım yedırdım baya labneyle.
küçük kabagın yarısı ve 1 yumurta sarısı tereyagda cevırdım mis gibi oldu
kabakları rendeledım.
öğlen de kırmızı mercımek verdım yemedı, bardagı soktum agzına yarısını içti
yedırme şeklimi begenmıyor zaar zilloş
e bebege gittik bundan aldım. eşim ısrarla büyük gelır, taktıgında oynar dedı.
oynarsa napım yaa bi şekilde hallederım sonra alısır zaten.
benımkının elı kolu her yerı ayrı oynuyor
bu hakkından gelır umarım.
yarın da belkı yumurtalı patates verırım
Cnm kilosu iyi cok zayif degilki. Hareketliyse tombis olmasinin imkani yok. Kalorisi yuksek kasik mamalari var tadlari devam sutune benziyir. Kahvaltiyi sevmedimi devam sutuyle hazirlaniyor. Benimki de meyveyi sebzeyi zor yiyor iki cicibebe atiyorum icine benimkide devam sutunu seviyor sut tadini seviyor. Cici bebe yada devam sutu ekle yiyeceklerine. Arimama gece tahillida guzelMaşallah kuzuya Allah nazardan saklasın.
Benim kuzu minyon 7.200 dü en son. Ama çok istahsiz hiç yemiyor. Sadece devam sütü içiyor. Gerisi zorla o tükürüyor ben tepiyorum. Sağlığı yerinde olsunda tek zayıf olsun diyorum. Ama tombik bebisleri görünce bakamiyormusum gibi geliyor.
Kilo aldiran tariflerinizi bekliyorum
biz doktora giderken kanlı kakasını yanımza almıştık. çocuk doktoru da gördü, alerji doktoruda. bizimkide mukusluydu ve yeşil renkliydi.Canım vermedim zaten memlekete gideceğiz haftaya tedbir amaçlı yanıma alırım artık; )
Aynen oyle canim benimkide 3 kere yapiyosa biri sulu oluyo mesela cok önemsemiyorum sen bol bol su içir emzir su kaybetmesin ishalseSağol canım cevabın için sulu yapıyor
Vermedim ilacı memlekete gideceğiz haftaya hava degisiminden fln ishal olursa kullanırız bi tanigimizin akrabası çocuk Dr onada danismis eşim ishal olursa kullanın demiş
Konu bebeklerimiz olunca her ayrıntıyı düşünüyoruz bilinçli bir anne olunca
Benim oglan acayip secici herseyi begenmiyoYumurta :) dnemedigin seylerden de ver amaveriyosundur gerci de :)
Dokuldukce degistyrm napiyimya bende üstüne falan döküldü mü acayıp kıl oluyorum
zaten elıne bişi verıyorum onunla oynuyor
belkı bunla oynamaz. gösterdım hemen gözlerı acıldı hısırtı sesıne. ustu naylon
Gittim canim onceden bisey yok suyu cok icmstm o gun 5 litre ictm herhalde cok sut yapiyo bide sogan salatada frlan yersem gece sag gogsum cok doluyo azda uyanirsa egerki felaket agriyoBi muayene ol istersen... Gerci emzirme doneminde olabilir diyorlar ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?