- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.801
sağ ol canım. ev işlerini yaparken ya eşim yardım edıyor ya da çocuga o bakıyorValla ellerine sağlık Nasıl yetiştiriyorsun büyün bunları
dün bende sogan verdımBen artık soğan sarımsak veriyorum tuzsuz kabak dolması kıymalı yeşil fasulye etli tabak seviyorum bizimkinizde tatlılarla arası iyi değil bazen kesinlikle yemiyor
Sabahları 2 tane zeytini zarını soyuyorum suda ıslatıyorum geceden bir kiprit kutusu keçi peyniri yarım muz 1 hurma tam buğday ekmeyi bazen armut elma üzüm ne bulursam liçi koyuyorum bazen seviyor
En çok yeşil fasulye yerken hiç mızmızlanmıyor en sevdiği şey ıspanağı pek sevmedi ama birazda olsun yedi
Bizimkine pekmez verince nefes alamıyor bende suyla karıştırıp veriyorum sanırsam aroması ağır geliyor küçük hanıma
Kırmızı mercimek onun için enteresan geliyor her ağzına aldığında bu ne diye gözüme bakıyor ve şaşırıyor alem yaaa
yedırırken cok titizim daha leke kısmına gelemedıkHe bide o lekeli kiyafetleri nasıl çıkarıyorsunuz. Küçücük bisey bulassa kalıyo üstünde
sağ ol canım. ev işlerini yaparken ya eşim yardım edıyor ya da çocuga o bakıyor
o yuzden sadece minnoşla ilgilenıyorum.
evde yalnız olunca da oyun parkına koyup şarkı açıyorum ona
o sekılde hemen yapıyorum yemegını
Mrb canim. Biz kraft aldik. Tekerlekli heryere kolay goturuyorum. Konforlu. Memnunuz. Anneanneye sık gidiyoruz orayada ikeaninkini aldik. İkeaninki sallaniyor. Benim oglan hareketli yalniz birakamiyorum onu icindeyken. Kisa vadede iş goruyor. Beklentine gore bulursun insallahAnneler merhaba hamilelikte sıkı takipçiydim ancak bebek doğduktan sonra işe başlayınca girebildim. Hamilelikte çok yardımınız dokunmuştu bir konuda daha yardımınıza ihtiyacım var.Oğlum 6.5 aylık mama sandalyesi almaya karar verdik ama hangi model iyidir kullanışlıdır kullanan araştıran varsa yardım bekliyorum
Mrb canim. Biz kraft aldik. Tekerlekli heryere kolay goturuyorum. Konforlu. Memnunuz. Anneanneye sık gidiyoruz orayada ikeaninkini aldik. İkeaninki sallaniyor. Benim oglan hareketli yalniz birakamiyorum onu icindeyken. Kisa vadede iş goruyor. Beklentine gore bulursun insallah
yedırırken cok titizim daha leke kısmına gelemedık
Maşallah diyim o zaman. Bizim çoğu badyimiz şeftali ve kayısili
Slm kizlar gecmisi okuyamadim.
Misafirim var pek giremiyorum o yüzden..
Eymen dünden beri desteksiz oturabiliyor 1 dk kadar. Yorulunca kendini atiyor
Yaramazliklar basladi.. Sehpanin üstünde örtü ve onun üstünde orkidem vardi.. Yürüteçle giderken örtüyü cekmiş ve saksiyi düsürdü, orkidem sizlere ömür
Mutfağa arkama geliyor cok tatli yamasallahh
Bi de yüzündeki saskin ifade yok mu agzini acarak bana bakiyormaşallah. benımkı de oturuyor desteksız 40 sn kadar
yürüteçle ileri gitmeyi bilmiyor
iyi ki bilmiyor yoksa aynen senınkı gibi olurdu
ya o tatlı amaBi de yüzündeki saskin ifade yok mu agzini acarak bana bakiyor
Önce hacışakir sabunla çitiliyorum sonra bir kovanın içine leke çıkarıçı birazda omo döküyorum bekletiyorum sonra makine misHe bide o lekeli kiyafetleri nasıl çıkarıyorsunuz. Küçücük bisey bulassa kalıyo üstünde
Hareketliyse bebeginse onermiyorum. Yedirip yaninda duracaksan olur . Memnun olanlarda vardir tabiiki . Ama benim ogluma gore degil. Kraft plum bizimki. Joie de cok kullanan oneren var.İkeayi çok öneriyorlar ama bana pek güvenli gelmiyor dediğin gibi .Kraftın hangi modelini kullanıyorsun
MasallahSlm kizlar gecmisi okuyamadim.
Misafirim var pek giremiyorum o yüzden..
Eymen dünden beri desteksiz oturabiliyor 1 dk kadar. Yorulunca kendini atiyor
Yaramazliklar basladi.. Sehpanin üstünde örtü ve onun üstünde orkidem vardi.. Yürüteçle giderken örtüyü cekmiş ve saksiyi düsürdü, orkidem sizlere ömür
Mutfağa arkama geliyor cok tatli yamasallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?