2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ellerine sağlık Nasıl yetiştiriyorsun büyün bunları
sağ ol canım. ev işlerini yaparken ya eşim yardım edıyor ya da çocuga o bakıyor
o yuzden sadece minnoşla ilgilenıyorum.
evde yalnız olunca da oyun parkına koyup şarkı açıyorum ona
o sekılde hemen yapıyorum yemegını

dün bende sogan verdım
mercımek corbasının ıcınde :)

oo maşallah kabak dolmasını nasıl yıyor?

günaydın anneler, 10 da kalktık biz yarım saat sonra kahvaltı verıcem kalkar kalkmaz yemeği sevmıyor.
yazlıkta premıum care bulamadık. 1 yerde bulduk o da 30 luk ve cok pahalıydı
her yer kafasına göre fıyat verıyor resmen.
aktif bebek aldım baktım güzel, 4 saat sonra bıle altını açsan kuruluk var
o yuzden aktif bebeğe gectım. şöyle bi saçmalık var nedendir acep; 36 lık 33 tl, 66 lık 33 tl
bunlar ne ayak yaaa
eşim bunların ikisinin aynı oldugunu dün öğrenınce kısa çaplı bi fenalık gecırdı
2 gün önce 36 lık paketı 33 e almsıtı çünkü ..

kahvaltı menümüz, patatesli yumurta ve labne.
fazla çeşit vermıyorum. pekmezı de süt ürünleriyle vermıyorum .

Anneler merhaba hamilelikte sıkı takipçiydim ancak bebek doğduktan sonra işe başlayınca girebildim. Hamilelikte çok yardımınız dokunmuştu bir konuda daha yardımınıza ihtiyacım var.Oğlum 6.5 aylık mama sandalyesi almaya karar verdik ama hangi model iyidir kullanışlıdır kullanan araştıran varsa yardım bekliyorum

Mrb canim. Biz kraft aldik. Tekerlekli heryere kolay goturuyorum. Konforlu. Memnunuz. Anneanneye sık gidiyoruz orayada ikeaninkini aldik. İkeaninki sallaniyor. Benim oglan hareketli yalniz birakamiyorum onu icindeyken. Kisa vadede iş goruyor. Beklentine gore bulursun insallah

İkeayi çok öneriyorlar ama bana pek güvenli gelmiyor dediğin gibi .Kraftın hangi modelini kullanıyorsun

Slm kizlar gecmisi okuyamadim.
Misafirim var pek giremiyorum o yüzden..
Eymen dünden beri desteksiz oturabiliyor 1 dk kadar. Yorulunca kendini atiyor
Yaramazliklar basladi.. Sehpanin üstünde örtü ve onun üstünde orkidem vardi.. Yürüteçle giderken örtüyü cekmiş ve saksiyi düsürdü, orkidem sizlere ömür
Mutfağa arkama geliyor cok tatli yamasallahh

maşallah. benımkı de oturuyor desteksız 40 sn kadar
yürüteçle ileri gitmeyi bilmiyor
iyi ki bilmiyor yoksa aynen senınkı gibi olurdu

İkeayi çok öneriyorlar ama bana pek güvenli gelmiyor dediğin gibi .Kraftın hangi modelini kullanıyorsun
Hareketliyse bebeginse onermiyorum. Yedirip yaninda duracaksan olur . Memnun olanlarda vardir tabiiki . Ama benim ogluma gore degil. Kraft plum bizimki. Joie de cok kullanan oneren var.

Masallah benim oglanda epey desteksiz oturuyor. Saga sola gidiyor arada dengeliyor kendini . Desene evin dekorunu gozden gecirmenin zamani geliyor

Bide bu oyuncakların kendisiyle değil de paketiyle posetiyle oynamasıni napicaz. Direk poşetle oynuyo masrafsız oglusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…