2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

patatesi rendeledım az suda haşladım, içine azcık tereyag attım
ve yumurta sarısı. labneyle yedi. dk tuttum 30 dk sürdü yedırmesı
böyle seyler uzun sürüyor
güzel fikir beğendim :)
patatesi haşlayıp yapmak… …nedense kızartmak geçmişti içimden ve nasıl yiyecek deyip vazgeçmiştim.
deneyeceğim haşlayarak… …paylaştığın için teşekkürler.

Maşallah. Benimki de artık tam olarak desteksiz oturuyor. Bu bana kolaylık oldu.

Maşallah. Benimki de artık tam olarak desteksiz oturuyor. Bu bana kolaylık oldu.

Bende yaziyim bari.. Uyaninca 130 cc anne sutu + Sabah azcik tereyaginda 1 yumurta ve 1 yemek kasigi peynirle yapilmis omlet, 1 ceri domates, 1 salatalik. Oglen 140 cc devam sutu+ irmikli kayisi puresi.(az yedi) ogleden sonra 130cc anne sutu+ havuc, kabak puresi. Aksam yogurt yiyecek yatarkende anne sutu. Herhalde 130 falan cikar gecen ay aksama dogru bi devam sutu veya kasik mamasi tikiyodum ama zorlamicam artik cocugu cok bunaliyor... :) 75 cc falanda su icirdim.

Son düzenleme:
ooo domatese gecmısız afıyet olsun tosuna :=)
yatırıp mı yedırıyorsun? benımkı bazen yemıyor mama saldalyesıne koyup bebek şarkıları acıp elıne bişiler verıyorum
öyle öyle bi şekilde yıyor

Saol canim :) zaten rendeleyince azcik bisey cikti pek sevmedi zorla yedirdim :) bisey olmadi, 2 gun daha artirarak vericem bakalim bisey olmazsa direk sogan vermeyi denicem :) sonra gelsin zeytinyagli fasulyeler mama sandalyesinde koyuyorum alismasi icin, sadece meyve verirken falan yastikta yari yatar pozisyonda yediriyorum ( cok daha kolay ) mama sandalyesi icin daha dik oturmasi lazim, devamli biseylere egildigi icin one yapisiyo, eline bisey vermezsem zaten yedirmek hepten zorlasiyor.

ben mama sandalyesıne baglıyorum dik oturuyor

Cnm ben de cokbakindim,cok lukslere de baktim ama ikeadan antilop aldim. Belki sevmez sandalyeyi,vs diye dusundum.. Fiyat farklari zaten muthis,soylememe gerek yok bence. Gayet de rahat ve saglammis,ben basta guvenli olmayabilir mi acaba diye dusunmustum ama yanilmisim. Guzel bi minder alirsin,gayet uygun bir sandalye.

Masallah cnm:) bizmki de mama sandalyesini aldik alali desteksiz oturmayi ogrendi. Ben cok oturtuyorum masallah dimdik oturuyor :) cani istemedi mi yoruldu mu hemen arkaya ya da yana yatiyo aynen:)

Hareketliyse bebeginse onermiyorum. Yedirip yaninda duracaksan olur . Memnun olanlarda vardir tabiiki . Ama benim ogluma gore degil. Kraft plum bizimki. Joie de cok kullanan oneren var.

Benimki cok hareketli,ben de ondan korkmustum da oyle sknti olmuyormus ya :) oyuncagini dusurunce egilio bakiniyor yere , sandalye iyiymis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…