- 6 Ağustos 2010
- 1.892
- 3.809
- 333
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.821
güzel fikir beğendim :)patatesi rendeledım az suda haşladım, içine azcık tereyag attım
ve yumurta sarısı. labneyle yedi. dk tuttum 30 dk sürdü yedırmesı
böyle seyler uzun sürüyor
Maşallah. Benimki de artık tam olarak desteksiz oturuyor. Bu bana kolaylık oldu.Slm kizlar gecmisi okuyamadim.
Misafirim var pek giremiyorum o yüzden..
Eymen dünden beri desteksiz oturabiliyor 1 dk kadar. Yorulunca kendini atiyor
Yaramazliklar basladi.. Sehpanin üstünde örtü ve onun üstünde orkidem vardi.. Yürüteçle giderken örtüyü cekmiş ve saksiyi düsürdü, orkidem sizlere ömür
Mutfağa arkama geliyor cok tatli yamasallahh
Maşallah. Benimki de artık tam olarak desteksiz oturuyor. Bu bana kolaylık oldu.Slm kizlar gecmisi okuyamadim.
Yaramazliklar basladi.. Sehpanin üstünde örtü ve onun üstünde orkidem vardi.. Yürüteçle giderken örtüyü cekmiş ve saksiyi düsürdü, orkidem sizlere ömür
mutlaka dene canım gayet guzel oluyorgüzel fikir beğendim :)
patatesi haşlayıp yapmak… …nedense kızartmak geçmişti içimden ve nasıl yiyecek deyip vazgeçmiştim.
deneyeceğim haşlayarak… …paylaştığın için teşekkürler.
ooo domatese gecmısız afıyet olsun tosuna :=)Bende yaziyim bari.. Uyaninca 130 cc anne sutu + Sabah 1 yumurta ve 1 yemek kasigi peynirle yapilmis omlet, 1 ceri domates, 1 salatalik. Oglen 140 cc devam sutu+ irmikli kayisi puresi.(az yedi) ogleden sonra 130cc anne sutu+ havuc, kabak puresi. Aksam yogurt yiyecek yatarkende anne sutu. Herhalde 130 falan cikargecen ay aksama dogru bi devam sutu veya kasik mamasi tikiyodum ama zorlamicam artik cocugu cok bunaliyor... :) 75 cc falanda su icirdim.
Saol canim :) zaten rendeleyince azcik bisey cikti pek sevmedi zorla yedirdim :) bisey olmadi, 2 gun daha artirarak vericem bakalim bisey olmazsa direk sogan vermeyi denicem :) sonra gelsin zeytinyagli fasulyelerooo domatese gecmısız afıyet olsun tosuna :=)
yatırıp mı yedırıyorsun? benımkı bazen yemıyor mama saldalyesıne koyup bebek şarkıları acıp elıne bişiler verıyorum
öyle öyle bi şekilde yıyor
ben mama sandalyesıne baglıyorum dik oturuyorSaol canim :) zaten rendeleyince azcik bisey cikti pek sevmedi zorla yedirdim :) bisey olmadi, 2 gun daha artirarak vericem bakalim bisey olmazsa direk sogan vermeyi denicem :) sonra gelsin zeytinyagli fasulyelermama sandalyesinde koyuyorum alismasi icin, sadece meyve verirken falan yastikta yari yatar pozisyonda yediriyorum ( cok daha kolay ) mama sandalyesi icin daha dik oturmasi lazim, devamli biseylere egildigi icin one yapisiyo, eline bisey vermezsem zaten yedirmek hepten zorlasiyor.
Durmaz benimki mumkun degilben mama sandalyesıne baglıyorum dik oturuyor
sağ ol. sen ne zaman gecıcen?
Anneler merhaba hamilelikte sıkı takipçiydim ancak bebek doğduktan sonra işe başlayınca girebildim. Hamilelikte çok yardımınız dokunmuştu bir konuda daha yardımınıza ihtiyacım var.Oğlum 6.5 aylık mama sandalyesi almaya karar verdik ama hangi model iyidir kullanışlıdır kullanan araştıran varsa yardım bekliyorum
Slm kizlar gecmisi okuyamadim.
Hareketliyse bebeginse onermiyorum. Yedirip yaninda duracaksan olur . Memnun olanlarda vardir tabiiki . Ama benim ogluma gore degil. Kraft plum bizimki. Joie de cok kullanan oneren var.
Ben vermiyorum ağır gelebilir diye canım.Yumurta verdiginiz gun icerisinde yemek yaparkende icine tekrar yumurta kullaniyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?