2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Delirmeme az kaldi..Uykusuzluk yorgunluk insanlari idare etmeye calismak..P.tesi 2 gun gecikmeli de olsa 6 ay asimizi olduk..Uyku falan kalmadi biraz dokuntu,gunde 5 kez kaka fiskiran cinsten biraz da mukuslu..2 nolu mamayada gecmistim ayni zamanda bunlar mi yapti yoksa üsutme falan mi bi akil verin mamaya gectiginizde yada asi sonrasi bunlar olmusmuydu

Benimki cok hareketli,ben de ondan korkmustum da oyle sknti olmuyormus ya :) oyuncagini dusurunce egilio bakiniyor yere , sandalye iyiymis :)
Benimki salliyor sandalyeyi. Hic bi dk hareketsiz durmuyor zaten . Simdiden Sallayorsa bi iki ay sonra devirir onu. Baska yerdede denedik tatile giderken restoranlarda da var aynisindan salliyor. Ani atmasi hareketleri var

İkisindede bi sıkıntı yaşamadım. 2 nolu mamalar 1 nolu mamalar ile ayni kaloru. Vitamin minarel yonunden biraz arttirilmis. Mama dan zannetmiyorum. Aşıyi bilmiyorum cnm. Kendi deun var mi soylesen. Bide ek gidaya gectin mi yeni birsey verdinmi. Bence en iyi drunu yada devam ederse ishal acile goturmen . Kesin birsey soylenecek konu degil cunku. Çok cok gecmis olsun

Tesekkur ederim canim doktorumuz var da sormadim daha bide ek gidaya baslama erken demisti bana baslamadim henuz

Benim bebiste 12 ocak dogumlu 6 ay 1 haftalikken emeklemeye basladi. Kendisi oturur pozisyona gecip oturuyor. 1 haftadirda koltugun kenarlarindan tutup ayaga kalkiyor. Acelesi var yurumek istiyor. Masallah deyim. Sabah kalkip basliyor bagirmaya aksam yatana kadar bagiriyor sizin bebeklerde bagiriyormu neden bagirir acaba

Maşaallah Sübhanaallah ona.
benimki de bağrıyor arada. keyfi yerindeyken gaza geliyorlar herhalde. çünkü keyifle bağrıyor. kızgın yahut öfkeli veya acılı şekilde değil.

Maşaallah Sübhanaallah ona.
benimki de bağrıyor arada. keyfi yerindeyken gaza geliyorlar herhalde. çünkü keyifle bağrıyor. kızgın yahut öfkeli veya acılı şekilde değil.
Valla anlamadim surekli bagiriyor oyle Boyle degil. Otobuste butun otobus bize bakiyor hastanede o keza. Markete giriyorum yine herkes bakiyor. bukafar keyif olmaz

Mama dan değildir canım aşıdan sonra bizdede döküntü oldu ayrıca dilinde yaralar çıktı ama kakasında dediğin türden bir değişiklik olmadı. Enfeksiyon felan mı kaptı acaba kuzu. Bu dediklerinin mamayla yada aşıyla olmaması lazım, doktora götür bence

Aynıııı.. Keyfinden çığlıklar atıyor yolda evde hiç farketmiyor. Millet bize bakıyor. Bende onun taklidini çıkarıyorum çok hoşuna gidiyor. Desteksiz oturuyor emekleme aşamasında. Yuvarlanıp emekleme halini alıyor ardından oturuyor. Üzerime tırmanıp ayağa kalkabiliyor. 6ay 2haftalığız biz

merhaba canım
aslında biz geç kalmadık
yani bana göre öyle
6+14 deyiz bugün başladım bende
ama blw yaptığım için uzun süre zaten yine mideye bişey gitmeyecek doğrusu
umarım yeme sıkıntısı olmaz
elektronik eşya gibi bu bebeler
şansa artık
çok sağol tatlım bu arada tavsiyen için

2 gundur kabak yiyor. Dun 4-5kez goturdu agzina,yaladi hemenhemen hepsinde. Bugun masallah baya yedi diyebilirim yarin da vericem ertesi gun kuskonmaz vercem
kankisi bugün avokado ile savaştı
ama ne yazıkki yenildik
avokado hamdı dolayısıyla çok sert olduğu için yiyemedi benimki
bana bile çok sert ve acı geldi
o yüzden iptal ettik
bugün gidip kabak aldım bende
yarın kısmetse kabakla başlıycaz tekrardan
ama buharda nasıl haşlıycam bilmiyorum
evde demir kevgir yok
makinamda yok
tavsiyesi olan var mı buharda haşlamam için
bu arada csyrc avokado vereceksen eğer tadımlarda sakınnn olmamışından alma sakınn

Bizim hiuf ek gidayabaslayacakti sesi cikmadi
yaa offf
canım başlayamadım dün misafirim gelmişti
ilk yemeğide karambole gitsin istemedim
foto falan çekmek istedim hatıra kalsın diye
bugün başladık ama avokado kurbanı olduk
o yüzden sırayı kabaa devrettik - aldım bugün hemde mevsimi ohh
yarın sıfırdan başlıycaz tekrar
daaa asıl haşlıcam ya
su da haşlamak istemiom

Pazartesi günü de bizim dişler göründü cok şükür. Biraz huysuzlugu saat başı uyanmaları gitti gibi inşallah böyle devam eder. Kasiga çıt çıt vurdu ay bi sevindim ki sormayın
maşallah
hayırlı olsun canım
bende bir iki gün önce yazmıştım
bi beyazlık görünüyo ama incelettirmedi benimki
bugün parmağımı kemirirken bir baktım parmağım çizildi
bende aynı sen gibi bi sevindimmmm

Tencereye su koyup biraz , icinede borcam koysan. borcama kabagi koyup tencerenin kapagini kapatip kisik ateste kaynatsan piser heralde buharda. Bir denenebilir.

ikea antilop aldık canım
sade basit
ama yatarlı atarlı bişey istiyosan
bizimkiyle alakası yok

Canimtel suzgecin varmi? Tencereninuzerine katabilecegin boyutta varsa kat,uzerine de kapagi kapat. Arada bosluk kaliyor tabi ki,ama o buhar dahi sebzeyi pisirmeye yetiyor. Bende de aparat yok,alamadim cunku.. Ama tencereye uyan tel suzgevim var ve isimi goruyor :)

şu arkadan gelme olayı beni eritiyo
annelikkkkk
maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…