- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.861
Maşallah.. Bizimki eyydedde diyor.. Bütün eyydedde ler gurban olsun aşkıma
yaa offf
canım başlayamadım dün misafirim gelmişti
ilk yemeğide karambole gitsin istemedim
foto falan çekmek istedim hatıra kalsın diye
bugün başladık ama avokado kurbanı olduk
o yüzden sırayı kabaa devrettik - aldım bugün hemde mevsimi ohh
yarın sıfırdan başlıycaz tekrar
daaa asıl haşlıcam ya
su da haşlamak istemiom
vayyyyyFirlama oglumla kabak tadimini bitirdik yedi masallah. Az once de buyuk bi kayisi verdim,yuzde 80ini yedi o kucuk elleriyle:) bugunku kakasini yapmamisti yarari olur umuduyla verdim :) yarin kuskonmaz tadimi :)
öyle kötü bi aşı sonrası kaosu oldu ki bizdeDelirmeme az kaldi..Uykusuzluk yorgunluk insanlari idare etmeye calismak..P.tesi 2 gun gecikmeli de olsa 6 ay asimizi olduk..Uyku falan kalmadi biraz dokuntu,gunde 5 kez kaka fiskiran cinsten biraz da mukuslu..2 nolu mamayada gecmistim ayni zamanda bunlar mi yapti yoksa üsutme falan mi bi akil verin mamaya gectiginizde yada asi sonrasi bunlar olmusmuydu
vayyyyy
helal yaa alpişeee
cisrikcim tadımları 2 güne mi çektinn
ayrıca farklı bir öğünde de kayısı mı verdin
kayısı için tadım günü yaptın mı
olabilirrrTencereye su koyup biraz , icinede borcam koysan. borcama kabagi koyup tencerenin kapagini kapatip kisik ateste kaynatsan piser heralde buharda. Bir denenebilir.
yerim onu yaaBizimki de annnneeee geeeellll
Bi de hollandaca da konusyoruz ama oglum Turkce seciyor :) kaninda asalet varhihiihi ondan secio dilimzi
tel süzgeç yok cisrik yaaaCanimtel suzgecin varmi? Tencereninuzerine katabilecegin boyutta varsa kat,uzerine de kapagi kapat. Arada bosluk kaliyor tabi ki,ama o buhar dahi sebzeyi pisirmeye yetiyor. Bende de aparat yok,alamadim cunku.. Ama tencereye uyan tel suzgevim var ve isimi goruyor :)
evet yaaHic sorun degil canim ya hatta kabak belki ilk adim icin daha ideal bile olabilir. Tam has bi sebzeuf bende bi suru video ve foto oldu daha uc gunden:)
yaa off ne güzelllYok cnm uc gun yaptim kabagi,kaka yapmadi bugun de ondan kayisi verdim. Kayiisiyi onceden yemisligi vardi bikac kez,o yuzden korkmadan yedirdim:) evet teyzesi alpis yiyor masallah :)
Bu ay icerisinde vermis olurum herhalde...sağ ol. sen ne zaman gecıcen?
Bende vermiyorumda merak ettim..Ben vermiyorum ağır gelebilir diye canım.
Dikkat ediyorumda, yalniz kaldigi zaman daha cok konusuyor benimki, kendi kendine konusmayi seviyor ozelliklebenımkı '' ayyyyhhhhh '' diyor
Biz bugün 200 Günlük olduk
Resim çekip 200.Gün yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?