2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hic sorun degil canim ya hatta kabak belki ilk adim icin daha ideal bile olabilir. Tam has bi sebze uf bende bi suru video ve foto oldu daha uc gunden:)

Firlama oglumla kabak tadimini bitirdik yedi masallah. Az once de buyuk bi kayisi verdim,yuzde 80ini yedi o kucuk elleriyle:) bugunku kakasini yapmamisti yarari olur umuduyla verdim :) yarin kuskonmaz tadimi :)
vayyyyy
helal yaa alpişeee
cisrikcim tadımları 2 güne mi çektinn
ayrıca farklı bir öğünde de kayısı mı verdin
kayısı için tadım günü yaptın mı

öyle kötü bi aşı sonrası kaosu oldu ki bizde
kollarında minik baloncuklar çıktı
döküntü değilde

vayyyyy
helal yaa alpişeee
cisrikcim tadımları 2 güne mi çektinn
ayrıca farklı bir öğünde de kayısı mı verdin
kayısı için tadım günü yaptın mı

Yok cnm uc gun yaptim kabagi,kaka yapmadi bugun de ondan kayisi verdim. Kayiisiyi onceden yemisligi vardi bikac kez,o yuzden korkmadan yedirdim:) evet teyzesi alpis yiyor masallah :)

tel süzgeç yok cisrik yaaa
paslanıyo bi süre sonra diye kullanmıyorum
bugün almaya çıktım ama iyi çelik bulamadım
offf

Yok cnm uc gun yaptim kabagi,kaka yapmadi bugun de ondan kayisi verdim. Kayiisiyi onceden yemisligi vardi bikac kez,o yuzden korkmadan yedirdim:) evet teyzesi alpis yiyor masallah :)
yaa off ne güzelll
biz bugün yiyemedik yarın inşallah
kendini çok kirletti mi
ne kadar sürdü sandalyede geçirdiği vakit
su verdin mi

Kızlar bebeklerin kakası nasıl bizimki sindiremiyormu acaba havuç aynen duruyor yaaa
Bide yulaf unu yulaf ezmesi kullaniyormusunuz
Pirinç unu yerine tamam yulaf unu kullanmak istiyorum ama bulamadım marketlerde

Bu arada bizimki sabahları azıcık yumurta sarısı ve labne, gün içerisinde de meyve püresi, meyveli yoğurt, bebe bisküvili ya da pekmezle tatlandırılmış yoğurt dışında hiçbişi yemiyo Ne püreler ne çorbalar yaptım eşoleşek dudağını büzüyo 3-4 kaşık çookk zor yiyo. Ben bu çocuğu nasıl beslicem anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…