- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.881
Ben meyve püresi katarak verdim daha önce. Daha da severek yedi. Pekmez yada hurma katan da var.Kasik mamalarinin icine bisey katip verebilirmiyim?
Kasik mamalarinin icine bisey katip verebilirmiyim?
Herşeye zeytinyağı katıyorum nerdeyse. Kakalar fenaKızlar bebeklerin kakası nasıl bizimki sindiremiyormu acaba havuç aynen duruyor yaaa
Bide yulaf unu yulaf ezmesi kullaniyormusunuz
Pirinç unu yerine tamam yulaf unu kullanmak istiyorum ama bulamadım marketlerde
benimkide kasik mamasi sevmiyorda, elimdeki paketleri tuketeyim diyorum...Benimki kaşık maması da yemiyodu meyve püresi kattım bi kere yemedi sonraki sefer azıcık pekmez koydum yine yemedi
benimki bugun kaka yapmadi, yetmezmis gibi sebzesinin icine zeytinyagi koymayi unuttumHerşeye zeytinyağı katıyorum nerdeyse. Kakalar fena
Catalla ezip verdigimde benimkide oyle kaka yapiyor, blender kullaninca veya suzgecten gecince olmuyorKızlar bebeklerin kakası nasıl bizimki sindiremiyormu acaba havuç aynen duruyor yaaa
benimki tatlı olmayan hiçbişeyi yemiyo. kaşık mamasını tatlandırsam da yemiyo. beslenmeyi reddediyo resmen küçücük başıyla. öldürcek benibenimkide kasik mamasi sevmiyorda, elimdeki paketleri tuketeyim diyorum...
benimki bugun kaka yapmadi, yetmezmis gibi sebzesinin icine zeytinyagi koymayi unuttum
Biz bugün 200 Günlük olduk
Resim çekip 200.Gün yazdım[/Q
Guzel fikir
Ben koyuyorum princli ye ozellikle. Hem tadi yok hemde kabiz yapabiliyor princliler. Meyveli kasik mamalari var. Armut , seftali hurma koyuyorum yada yemedigi meyve puresini ona koyuyorum. Aptamilin kuş uzumlu elmali kasik mamasi var tadi kotu ama severek yiyo kakada yaptiriyor. Denemek istersen.Kasik mamalarinin icine bisey katip verebilirmiyim?
Cnm evde verdigimde birsey yokda. Yoldayken hazir kavanoz elma havuclunun yarisini yedi. Kaka turunculuk vardi. Evdeki blender yapip veriyorum belki havucu fazla koydun. İyice ez.Kızlar bebeklerin kakası nasıl bizimki sindiremiyormu acaba havuç aynen duruyor yaaa
Anne sutu aldi hep ek besini reddedebilir. Yada seninki blw cidir. Kendi yemek istiyordurbenimki tatlı olmayan hiçbişeyi yemiyo. kaşık mamasını tatlandırsam da yemiyo. beslenmeyi reddediyo resmen küçücük başıyla. öldürcek beni
Ayy sorma kaşığı birlikte tutuyoruz bazen kendi götürüyo ağzına ancak öyle yiyoAnne sutu aldi hep ek besini reddedebilir. Yada seninki blw cidir. Kendi yemek istiyordur
Yemeye çok meraklı aslında ama sadece meyve ya da meyveli yoğurtAnne sutu aldi hep ek besini reddedebilir. Yada seninki blw cidir. Kendi yemek istiyordur
Evet canımMaşallah18 Ocak doğumlu sanırsam
Ben ceviz, yumurta sarısı katıyorum. Pekmez olabilir mi diye düşünüyorum. Olur aslında.Kasik mamalarinin icine bisey katip verebilirmiyim?
Bende çatalla eziyorum süzgeçten geçireyim ozaman sağol canımCatalla ezip verdigimde benimkide oyle kaka yapiyor, blender kullaninca veya suzgecten gecince olmuyor
Aynen iyice ezip deneyeyim canım sağolCnm evde verdigimde birsey yokda. Yoldayken hazir kavanoz elma havuclunun yarisini yedi. Kaka turunculuk vardi. Evdeki blender yapip veriyorum belki havucu fazla koydun. İyice ez.
Şimdilik kolay yiyen çocuk yok canım kasma kendiniBu arada bizimki sabahları azıcık yumurta sarısı ve labne, gün içerisinde de meyve püresi, meyveli yoğurt, bebe bisküvili ya da pekmezle tatlandırılmış yoğurt dışında hiçbişi yemiyoNe püreler ne çorbalar yaptım eşoleşek dudağını büzüyo 3-4 kaşık çookk zor yiyo. Ben bu çocuğu nasıl beslicem anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?