2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam herkeseBayagdir giremedim bende. Kahvaltıya başlamadık daha. Anne sütü kasık maması meyve püresi sebze püresi yoğurt yiyiyor kızım. Tabi bunların içerigi değişiyor her gün. Yoğurdu sade yemiyor hurmalı pekmezli yada meyveli hazırlıyorum. Joie nin mama sandalyesini aldık. Gayet kullanışlı. Memnunum. Yürütecin uzmanı oldu artık nereyi karıştırsam diye geziniyor evde şimdiden ünitenin örtüsündeki puskulleri kopardı. Biblolari kaldırdım. Emeklemeye desteksiz oturmaya uğraşıyor. Abba diyor bana. Kızım ben ablan mıyım senin diyorum gülüyor

Benimki kaşık maması da yemiyodu meyve püresi kattım bi kere yemedi sonraki sefer azıcık pekmez koydum yine yemedi
benimkide kasik mamasi sevmiyorda, elimdeki paketleri tuketeyim diyorum...

Herşeye zeytinyağı katıyorum nerdeyse. Kakalar fena
benimki bugun kaka yapmadi, yetmezmis gibi sebzesinin icine zeytinyagi koymayi unuttum

Kızlar bebeklerin kakası nasıl bizimki sindiremiyormu acaba havuç aynen duruyor yaaa
Bide yulaf unu yulaf ezmesi kullaniyormusunuz
Pirinç unu yerine tamam yulaf unu kullanmak istiyorum ama bulamadım marketlerde
Catalla ezip verdigimde benimkide oyle kaka yapiyor, blender kullaninca veya suzgecten gecince olmuyor

benimkide kasik mamasi sevmiyorda, elimdeki paketleri tuketeyim diyorum...

benimki bugun kaka yapmadi, yetmezmis gibi sebzesinin icine zeytinyagi koymayi unuttum
benimki tatlı olmayan hiçbişeyi yemiyo. kaşık mamasını tatlandırsam da yemiyo. beslenmeyi reddediyo resmen küçücük başıyla. öldürcek beni

Kasik mamalarinin icine bisey katip verebilirmiyim?
Ben koyuyorum princli ye ozellikle. Hem tadi yok hemde kabiz yapabiliyor princliler. Meyveli kasik mamalari var. Armut , seftali hurma koyuyorum yada yemedigi meyve puresini ona koyuyorum. Aptamilin kuş uzumlu elmali kasik mamasi var tadi kotu ama severek yiyo kakada yaptiriyor. Denemek istersen.

Kızlar bebeklerin kakası nasıl bizimki sindiremiyormu acaba havuç aynen duruyor yaaa
Bide yulaf unu yulaf ezmesi kullaniyormusunuz
Pirinç unu yerine tamam yulaf unu kullanmak istiyorum ama bulamadım marketlerde
Cnm evde verdigimde birsey yokda. Yoldayken hazir kavanoz elma havuclunun yarisini yedi. Kaka turunculuk vardi. Evdeki blender yapip veriyorum belki havucu fazla koydun. İyice ez.

Şimdilik kolay yiyen çocuk yok canım kasma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…