2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün ki menümüz ;
Sabah kahvaltı
6.00-6.30
Aç karına bir tatlı kaşığı pekmez

7.00-8-00
2 tane zarı soyulmuş geceden ıslatılmış zeytin
Yarım muz
1 tane kuru Kaysı (tamamen organik) 1 tane hurma (zarı soyulmuş) geceden ıslatıyorum az suya
2/1 dilim tam buğday ekmeği
Yarım yumurta sarısı
1 kiprit kutusu suzsuz keçi peyniri
Bir çay kaşığı çekilmiş un kıvamına gelmiş çeviz
Elinede domalet veriyorum küçük biyerini deliyorum suyunu içti
11.00-11.30
100cc formül süt

13.00-13.30
1 dilim balkabağı
1 küçük patates
1 kaşığı irmik
İçine 2 tane kuru Kaysı suda haşlayıp soğuyunca 1 çay kaşığı zeytin yağı

16.00-16.30
Zorla yoğurt yoğurt yediyorum

19.30-20.00
Büyük bir kemiği haşlayıp içindeki ilikleri çıkarıp çıkardığım ilikleri ayrı bir tencerede
Havuç
Patates
1 tane arpaçık soğan
1 çay kaşığı irmik ile haşlama
1 çay kaşığı zeytin yağı

23.00-00.00
150 cc formülsüt

04.00-04.30
100-120 cc formül süt

Veee gün kapanır....bu arada ev temizleyip ütü yapıp bize yemek yapacağım aralarda da kızla oyun oynayacağım
Vayy canına kendimi süperwomen gb hissediyorum

Şimdilik kolay yiyen çocuk yok canım kasma kendini

Yawrum 6 buçuk aylık 7300 gr. zayıf gibi geliyo bana. Dr ayına göre kilosu düşük değil normal dedi ama endişelendim yine de birazcık. Dediğim gibi meyve püresi ve yoğurt dışında (ki ona da meyve püresi katıyorum ya da pekmez yoksa yemiyo) hiçbişi yemek istemiyo çok da zorlamak istemiyorum ama üzülüyorum

canım yaaa ...ama kilosu normal..emin ol bizimkilerde zor yiyorlar..sabah hazırladığım bebe bisküvili devam sütünü şimdi içti de uyudu..inatlaşıyor emmek istiyor emzirmedim de başka birşey de vermedim açlıktan pes etti de içti..çok yemekten ziyade sağlıklı beslenmesi önemli bence..yedirdiğin gıdalar da gayet besleyici..ben sebze püresi ,çorba vereceğim zaman en za 2 buçuk saat o da en az ,bir şey vermicem artık,, emzirmicem de ,aç kalmayınca yemiyor bir şey,yanlış anlaşılmasın emzirmeyi bırakmıcam..memeye aldanmasını istemiyorum..kızım 21 ay emdi ,emdiği zaman doyuma ulaşıp yemek istemiyordu,ek gıdaya çok geç geçti..şimdi hala yemeği sevmez..13 yaşında ve 40 kilo,çok zayıf..konu başka yere saptı,neyse..bu aylar ek gıdaya geçiş ayları ya zorlayacak bizi biraz üzülme sen

waaaaayyy.. dur kız kopya çekiim

Afiyet bal seker olsun :)

Canım sağolasın. Haklsın aslında açken yakalayıp yedirmek lazım Ve de dr sağlıklı normal dedikten sonra kiloyu çokta takmamam gerekiyo sanırım

Listeni begendim. Hem besleyici hem vitamin deposu. Bende boyle menu hazirlamak istiyorum. Pztesi kontrolumuz listemiz zenginlesecek. İnsallah yer.

Canım sağolasın. Haklsın aslında açken yakalayıp yedirmek lazım Ve de dr sağlıklı normal dedikten sonra kiloyu çokta takmamam gerekiyo sanırım

Valla cnm biz de 4gundur ek gidaya basladik ve blw uyguluyorum. Yani bebegim uzun bi sure oyle boyle doymayacak ek gida ile. Anne sutunu ayni sekilde almaya devam ediyor. Boyledolu dolu menulerimiz yok uzun bi sure.napalim aldigi kadar artik her seyin basi saglik :)

Oğluşa yürüteç alsam mııı almasam mıı karar veremiyorum bi türlü
Ben denemek için eltimin yürütecini getirdim eve fakat benim kız yürüteçte zıplamaya çalışıyor ve bir anda kendini öne bırakıyor yanında sürekli bakmasam ayağını burkacak onun üzerine kaldırdım balkonda duruyor ben kendin yürüteç oluyorum ona biraz yorucu oluyor ama olsun bu zamanları ilerde çok özleyeceğiz diye düşünüyorum bazen kollarım yoruluyor hiç durmadan 1 saat hoppala yapalım zıplayalım istiyor çok yoruluyorum ama hemen kendine gel diyorum onun dikkatini dağıtacak farklı oyunlar çıkarıyorum 10 dk oynuyor yine hadi hoppala yapalım:)

O ozoroski canım nasıl oldu bebeğin. İnşallah iyisinizdir
Canm cok saol bugun daha iyi sanki en azindan kaka olayi duzeldi gibi ama bu cocuk boyle hani gelinde istemiyo gelmesinler bari diyen yok gorumce istiyo diye denize gittik fazla kalmadik Allah tan ama bakalim sonuclari gorucez insallah biseycikler olmaz yavrucuma

Ben kullanabileceğini düşünüyorum aslında çünkü benimki yürümeyi çok seviyo habire yürüyoruz evin içinde Desteksiz de oturuyo yuvarlanarak heryere gidiyo ammaa emeklemeye hiç niyeti ve çabası yok ha bire ellerimi tut yürüyelim derdinde

Benim oglanda hareketli. Oturuyor desteksiz. Emekleme yuvarlanma geriye dogru. İleri gidemeyince agliyor. la dusunuyorum bende. Hoplasin aksama kadar

Erkek olduğu için düşünceliyim mis. Gerçi ne kadar zaman kullanacak sanki nolcak diyorum bi taraftanda bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…