- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.941
şu diş amalarında iştahsızlar bayaKızlar 7 ay kontrolüne gittik maalesef 70 gr almış boyu hiç uzamamış.7780 kilosu.boy hala 70 cm.ek gıda hiç yemedi sütüm de azaldı heralde. Çok terliyor ve cok hareketli surunmeye de başladı. Altını zor degistiriyorum dönüyor devamli.doktorumuz otorite kurup bir sekilde yedirtceksiniz diyor.yuruyemiyor konuşamuyor size muhtaç biri o siz onu yoneticeksiniz diyor.her istediğini yaparsanız ilerde sorunlu biri olur şimdiden alıştırin diyor.
Sabah 7.30 kahvaltı
10.30 meyve
1.30 sebze
4 yoğurt
Yatmadan muhallebi
Şeklinde menumuz.hiç yemek istemiyor ama.bu gece muhallebisini aglatarak yedirttik çok ağladı ama yedi bir şekilde. Sonra durdu ağlaması.valla çok zor bu bebekler.
Bizimki tam yarim kg kaybetti dis cikarirken cok inatci ne yaparsam yapayim istemedigi zaman aslaaa yemiyor yerse de kusuyor sipaşu diş amalarında iştahsızlar baya
ben elıne bişiler verıyorum, sevdıgı sarkıları acıyorum
bi şekilde yedırmeye calısıyorum işte. uğrastırıcı oluyor ama yıyor bi şekilde
yedıkten sonra kusuyorsa vermemek gerek elbetteBizimki tam yarim kg kaybetti dis cikarirken cok inatci ne yaparsam yapayim istemedigi zaman aslaaa yemiyor yerse de kusuyor sipa
Bende oturunca çok rahatlıcam diye düşünüyordum ama hayallerim suya düştü şuanBenim kızım da oturuyor ama yine oyalanmiyor oyuncaklariyla ya.hep hayal ettim oyalanir oturunca diye ama maalesef.yürütecle çok güzel gidiyor tüm evi dolasiyor hatta ama çok çabuk sıkılıyor geliyor kollarını acıyor alayım diye
Canim zaten benmkide direk eline alip agzina gotrmyodu ilk baslarda ben 5 bucuk aylikken basladm daha yeni yeni yemeye basladi oda ekmegi sadece oburlerini emiyo
csyrc yarasin valla ama kendi kendime ne guzel yiyokocaman kopara kopara dedim dun lafimin bitmesiyle bogazinda kalmasi bi oldu bosuna demiyolarmis demekki anne babanin nazari en cok deger diye
Muzu bende anlamadm canim valla bende kac kere verdm ilk defa zor yapti kabiz olmams ama biraz katilasmisti kakasi
Aa çok büyük geçmiş olsun Nasıl kurtardın durumu Peki bu müdahalede bulundun muCanim zaten benmkide direk eline alip agzina gotrmyodu ilk baslarda ben 5 bucuk aylikken basladm daha yeni yeni yemeye basladi oda ekmegi sadece oburlerini emiyo
csyrc yarasin valla ama kendi kendime ne guzel yiyokocaman kopara kopara dedim dun lafimin bitmesiyle bogazinda kalmasi bi oldu bosuna demiyolarmis demekki anne babanin nazari en cok deger diye
Muzu bende anlamadm canim valla bende kac kere verdm ilk defa zor yapti kabiz olmams ama biraz katilasmisti kakasi
Sur biliyor musun aynı şekilde Bizimkide öyleselamlar, nasılsınız?
bizim diş belırtısı ara ara ateş ve bugun ilk kez çok az ishal şeklinde yaptı 2 kere
ama damak kısmında çok belli şekilde görünen bi diş yok tabi ki..
haftaya pzt biz yine yazlıga gıdıyoruz şeker çok sevdi orayı :=)
evet benımkı yıne yapmıs bugun 3-4 kere yaptıSur biliyor musun aynı şekilde Bizimkide öyle
dişi belirgin olmaya başladığından beri
yani şu an dışında hiçbir şey yok Sadece damakta belli ve damağına değdiğimde hafif tırtıklı şekilde hissediyorum ama dışarı çıkmış hiçbir şey yok
üç dört gündür ıKınır şekilde kaka yapıyor yani bir farklılaştı Dişten dolayı mı bende bilemiyorum
Bugün üç kez kaka yaptı bir yarım saat önce yapmıştı altını değiştirdim şimdi yine tekrar yaptı
İnşallah ateşi yükselmezevet benımkı yıne yapmıs bugun 3-4 kere yaptı
ateşi gelip gidiyor. banyo yaptırmıstım 2 de yarım saat sonra uyuyacak yıne yaptırcam
Benimkide yapti aslinda dun sabah sonra oglen aksama kadar ikindi bende oyle olunca hemen kayisi verdmBi de bekleyemiyoruz da biz,gercekten kabiz mi olacak yksa bir iki gun gecikecek mi diye. Ben o zaman da beklemeden zeytinyagli avakado vermistim,gecen gun de mesela yapmadi bi gun. Hemen kayisi verdm. Yani beklesek biliriz esasen. Ama bosa agri cekmesin yazik:)
Once bekledm 5 saniye cikarabilcek mi kendi kendine diye baktim oksurmeye basladi hemen koluma yuzustu yatirdim sirtinin ortasina vurdum internetten ilk yardim videolar izlemstm blw yontemini denicegim icin olurda bogazinda kalrsa ne yapmam gerekiyo diyeAa çok büyük geçmiş olsun Nasıl kurtardın durumu Peki bu müdahalede bulundun mu
Tekrar geçmiş olsun canım çok dikkat etmemiz lazımOnce bekledm 5 saniye cikarabilcek mi kendi kendine diye baktim oksurmeye basladi hemen koluma yuzustu yatirdim sirtinin ortasina vurdum internetten ilk yardim videolar izlemstm blw yontemini denicegim icin olurda bogazinda kalrsa ne yapmam gerekiyo diye
Aynen canim gozumu ayirmiyorm valla yerken korkudanTekrar geçmiş olsun canım çok dikkat etmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?