2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar, nasılsınız?
bizim diş belırtısı ara ara ateş ve bugun ilk kez çok az ishal şeklinde yaptı 2 kere
ama damak kısmında çok belli şekilde görünen bi diş yok tabi ki..
haftaya pzt biz yine yazlıga gıdıyoruz şeker çok sevdi orayı :=)

Son düzenleme:
şu diş amalarında iştahsızlar baya
ben elıne bişiler verıyorum, sevdıgı sarkıları acıyorum
bi şekilde yedırmeye calısıyorum işte. uğrastırıcı oluyor ama yıyor bi şekilde

şu diş amalarında iştahsızlar baya
ben elıne bişiler verıyorum, sevdıgı sarkıları acıyorum
bi şekilde yedırmeye calısıyorum işte. uğrastırıcı oluyor ama yıyor bi şekilde
Bizimki tam yarim kg kaybetti dis cikarirken cok inatci ne yaparsam yapayim istemedigi zaman aslaaa yemiyor yerse de kusuyor sipa

Bende oturunca çok rahatlıcam diye düşünüyordum ama hayallerim suya düştü şuan .

Bi de bekleyemiyoruz da biz,gercekten kabiz mi olacak yksa bir iki gun gecikecek mi diye. Ben o zaman da beklemeden zeytinyagli avakado vermistim,gecen gun de mesela yapmadi bi gun. Hemen kayisi verdm. Yani beklesek biliriz esasen. Ama bosa agri cekmesin yazik:)

Aa çok büyük geçmiş olsun Nasıl kurtardın durumu Peki bu müdahalede bulundun mu

Sur biliyor musun aynı şekilde Bizimkide öyle
dişi belirgin olmaya başladığından beri
yani şu an dışında hiçbir şey yok Sadece damakta belli ve damağına değdiğimde hafif tırtıklı şekilde hissediyorum ama dışarı çıkmış hiçbir şey yok
üç dört gündür ıKınır şekilde kaka yapıyor yani bir farklılaştı Dişten dolayı mı bende bilemiyorum
Bugün üç kez kaka yaptı bir yarım saat önce yapmıştı altını değiştirdim şimdi yine tekrar yaptı

evet benımkı yıne yapmıs bugun 3-4 kere yaptı
ateşi gelip gidiyor. banyo yaptırmıstım 2 de yarım saat sonra uyuyacak yıne yaptırcam

Benimkide yapti aslinda dun sabah sonra oglen aksama kadar ikindi bende oyle olunca hemen kayisi verdm

Aa çok büyük geçmiş olsun Nasıl kurtardın durumu Peki bu müdahalede bulundun mu
Once bekledm 5 saniye cikarabilcek mi kendi kendine diye baktim oksurmeye basladi hemen koluma yuzustu yatirdim sirtinin ortasina vurdum internetten ilk yardim videolar izlemstm blw yontemini denicegim icin olurda bogazinda kalrsa ne yapmam gerekiyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…