- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.981
Güle güle otur pembitoçeneye gelince car car...
Ev taşıdık...ayaklarım şiş şiş
Bide gircemde iki laf etcem...
Geçmişini okuyamadıklarım
Sizi
Benimki de çok içiyor canım birimini bilmiyorum ama her fırsatta veriyorum hiç reddetmiyor üstelik biterse tekrar istiyor.iyi akşamlar güzel annişler.
sizin bebişler suyu ne kadar içiyor ?
benimki bazen acayip içiyor. baya baya içiyor. biberonun üstündeki birimlerle ifade edersem, yarım birim içiyor.
normal mi..
bunu bir kerede içiyor. bıraksam dahada içer. bende sonra emziyorum.
Fazla içmiyo benimkiiyi akşamlar güzel annişler.
sizin bebişler suyu ne kadar içiyor ?
benimki bazen acayip içiyor. baya baya içiyor. biberonun üstündeki birimlerle ifade edersem, yarım birim içiyor.
normal mi..
bunu bir kerede içiyor. bıraksam dahada içer. bende sonra emziyorum.
Oyle degil cnm suulaniyor. Surekli kasiyor. Yarin kontrol var . Belki kan ve idrar tahlili de ister. Ates oldu.rahat atlatsın inşallah kuzucuk
Uykusu varsa da gözlerini ovuşturabilir
ne biliyim, benim aklıma süt sanıpta mı içiyor diye geliyor. biberonla verince. sende mi biberonla veriyorsun.Benimki de çok içiyor canım birimini bilmiyorum ama her fırsatta veriyorum hiç reddetmiyor üstelik biterse tekrar istiyor.
Oooo... boğazına kaçmıştır belki.Fazla içmiyo benimki
Dün ilk defa lıkır lıkır içti saniyesinde fışkırtarak....bişey kalmadı içinde yavrumun
çeneye gelince car car...
Sizi
Doktorlar önermiyor
Ben de taraftarı değilim şahsen ama benim fikrim tabi kide
ben elledım tırtık yok. evet daha zor oluyormusinşallahhh
diş yüsek ihtimal
çünkü diş çıktı çıkacak yani
damaklar değişti , şişti , diş beyazlığı göründü damakta , hatta elimi sürdüğümde tırtıklanıyo
ama bu süreçten sonra ne zaman pırtlar bilmiyorum da
çoğu kişi diş çıktıktan sonra daha beter sıkıntılar oluyo diyolar ama
bakalım biz nasıl geçiricezz
2 kere yaptim pankek krepte yaptm bi kere pek yediği söylenemez tabi evirip ceviriyo sagdan solaBen başlamadım kahvaltıya ama pankek krep patates tostu gibi şeyler veren var grupta
Bize babam almis heveslenip ama benm oglan hic sevmedi zaten istemiyodmda zararli diye geri verdik ama benimki emekliyo nereye gitsem pesimdeGüle güle otur pembik. Kolay gele..
Tam olarak nedenini söyler misin lola. Ben de pek önerilmediğini okumuştum yumurtalıklarına zarar veriyomış sanırım. Burd bi arkadaşta yazmıştı galiba yürüteçte zıplama hareketi yapınca hani hop otorup hop kalkınca oturduğu yere çarpması sonucu zarar veriyo yumurtalıklarına diye. Benim oğlan da pek zıplamaz daha ziyade yürüme meraklısı. Emeklemeyle falan da hiç ilgisi yok. Hep yürümek istiyo. O yüzden alsam mı acaba diye düşündüm
Benim kizimda su gorunce seviniyor ama icmiyor puskurtuyor agzibin kenarlarindan disariya akitiyor nasil alistiracam su icmeye anlamadim bu sicaklarda bideFazla içmiyo benimki
Dün ilk defa lıkır lıkır içti saniyesinde fışkırtarak....bişey kalmadı içinde yavrumun
Nedenini söylememişti doktorumuz ama tv de de dinlemiştim zararlı olduğunuGüle güle otur pembik. Kolay gele..
Tam olarak nedenini söyler misin lola. Ben de pek önerilmediğini okumuştum yumurtalıklarına zarar veriyomış sanırım. Burd bi arkadaşta yazmıştı galiba yürüteçte zıplama hareketi yapınca hani hop otorup hop kalkınca oturduğu yere çarpması sonucu zarar veriyo yumurtalıklarına diye. Benim oğlan da pek zıplamaz daha ziyade yürüme meraklısı. Emeklemeyle falan da hiç ilgisi yok. Hep yürümek istiyo. O yüzden alsam mı acaba diye düşündüm
benim bildiğimde erkeklik organına zarar verdiği. baskıdan dolayı.Nedenini söylememişti doktorumuz ama tv de de dinlemiştim zararlı olduğunu
Çocuk parmak ucunda yürümeye çalışıuo tam basamadığı için
Bacaklar da ayrık duruyo içinde bunlsr benim sebeplerim.ben kullanmayı düşünmüyorum
Bize babam almis heveslenip ama benm oglan hic sevmedi zaten istemiyodmda zararli diye geri verdik ama benimki emekliyo nereye gitsem pesimde
24 ocakllı kızımın ilk dişi çıktı 1 ağustosta
Gece bi milyon kere uyanmak dışında bi sıkıntı yapmadı şimdilik
Bi de diştwn mi bilmiyom hep kucak ve ilgi istiyo
Bu arada rejime girdim
9 kilom kaldı doğumdan
Extra bi 5 daha var vermrk istediğim
Son durumlar böyle
Sahi ek gıdaya da başladım
Yoğurt sebze ve meyve püresi veriyorum sadece şimdilik
Evet canım biberonla veriyorum. Ama diğer biberonu yani süt olanı verince reddediyor. İkisini aynı anda denedim, yok ayırt ediyorne biliyim, benim aklıma süt sanıpta mı içiyor diye geliyor. biberonla verince. sende mi biberonla veriyorsun.
Oooo... boğazına kaçmıştır belki.
benimki bazen içiyor yani içiyormuş gibi yapıyormuş meğer, ağzından alınca başlıyor kenarlardan akmaya. yutmuyormuş. ağzına doldurmuş suyu. aradada öyle yapıyor. arada da susuz kalmış gibi içiyor.
bizde 30 ocak doğumluyuz. beslenmemiz aynı gibi. meyve ve sebze pürelerindeyiz hala. yoğurt veremiyorum. alerji testinin sonucunu bekliyoruz. İnşallah süt alerjisi yoktur kuzumun.
Ne güzel işte...çeneye gelince car car...
Sizi
Lollaaaa sende mi blw uyguluyosunnBen başlamadım kahvaltıya ama pankek krep patates tostu gibi şeyler veren var grupta
Sen yazmışken bende son durum bildireyim24 ocakllı kızımın ilk dişi çıktı 1 ağustosta
Gece bi milyon kere uyanmak dışında bi sıkıntı yapmadı şimdilik
Bi de diştwn mi bilmiyom hep kucak ve ilgi istiyo
Bu arada rejime girdim
9 kilom kaldı doğumdan
Extra bi 5 daha var vermrk istediğim
Son durumlar böyle
Sahi ek gıdaya da başladım
Yoğurt sebze ve meyve püresi veriyorum sadece şimdilik
Gittiniz mi hastaneye neyi varmış kuzununOyle degil cnm suulaniyor. Surekli kasiyor. Yarin kontrol var . Belki kan ve idrar tahlili de ister. Ates oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?