2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de çok içiyor canım birimini bilmiyorum ama her fırsatta veriyorum hiç reddetmiyor üstelik biterse tekrar istiyor.

24 ocakllı kızımın ilk dişi çıktı 1 ağustosta
Gece bi milyon kere uyanmak dışında bi sıkıntı yapmadı şimdilik
Bi de diştwn mi bilmiyom hep kucak ve ilgi istiyo
Bu arada rejime girdim
9 kilom kaldı doğumdan
Extra bi 5 daha var vermrk istediğim
Son durumlar böyle
Sahi ek gıdaya da başladım
Yoğurt sebze ve meyve püresi veriyorum sadece şimdilik

Fazla içmiyo benimki
Dün ilk defa lıkır lıkır içti saniyesinde fışkırtarak....bişey kalmadı içinde yavrumun

Benimki de çok içiyor canım birimini bilmiyorum ama her fırsatta veriyorum hiç reddetmiyor üstelik biterse tekrar istiyor.
ne biliyim, benim aklıma süt sanıpta mı içiyor diye geliyor. biberonla verince. sende mi biberonla veriyorsun.

Fazla içmiyo benimki
Dün ilk defa lıkır lıkır içti saniyesinde fışkırtarak....bişey kalmadı içinde yavrumun
Oooo... boğazına kaçmıştır belki.
benimki bazen içiyor yani içiyormuş gibi yapıyormuş meğer, ağzından alınca başlıyor kenarlardan akmaya. yutmuyormuş. ağzına doldurmuş suyu. aradada öyle yapıyor. arada da susuz kalmış gibi içiyor.
bizde 30 ocak doğumluyuz. beslenmemiz aynı gibi. meyve ve sebze pürelerindeyiz hala. yoğurt veremiyorum. alerji testinin sonucunu bekliyoruz. İnşallah süt alerjisi yoktur kuzumun.

çeneye gelince car car...
Ev taşıdık...ayaklarım şiş şiş
Bide gircemde iki laf etcem...

Geçmişini okuyamadıklarım
Sizi

Güle güle otur pembik. Kolay gele..

Doktorlar önermiyor
Ben de taraftarı değilim şahsen ama benim fikrim tabi kide

Tam olarak nedenini söyler misin lola. Ben de pek önerilmediğini okumuştum yumurtalıklarına zarar veriyomış sanırım. Burd bi arkadaşta yazmıştı galiba yürüteçte zıplama hareketi yapınca hani hop otorup hop kalkınca oturduğu yere çarpması sonucu zarar veriyo yumurtalıklarına diye. Benim oğlan da pek zıplamaz daha ziyade yürüme meraklısı. Emeklemeyle falan da hiç ilgisi yok. Hep yürümek istiyo. O yüzden alsam mı acaba diye düşündüm

ben elledım tırtık yok. evet daha zor oluyormus
sanırım diğerleri de peşinden geldiği için olabilir

Bize babam almis heveslenip ama benm oglan hic sevmedi zaten istemiyodmda zararli diye geri verdik ama benimki emekliyo nereye gitsem pesimde

Nedenini söylememişti doktorumuz ama tv de de dinlemiştim zararlı olduğunu
Çocuk parmak ucunda yürümeye çalışıuo tam basamadığı için
Bacaklar da ayrık duruyo içinde bunlsr benim sebeplerim.ben kullanmayı düşünmüyorum

benim bildiğimde erkeklik organına zarar verdiği. baskıdan dolayı.

Bize babam almis heveslenip ama benm oglan hic sevmedi zaten istemiyodmda zararli diye geri verdik ama benimki emekliyo nereye gitsem pesimde

Benimki sürekli ellerimi tut yürüyelim derdinde o yüzden hem kendisine hem bana rahatlık olur mu acaba yoksa zararını görür müyüz bilemedim. eymentaa kullanıyodu sanırsam ne alemdeler acep

Bizimkinde de gece cok uyanma,kucak,ilgi tavan yapmisti. Diste oluyor cnm ama gecer cok surmez insallah. Sonunda biz de baslayabildik degil mi ek gdaya:) afiyetler olsun hanimefendiye:) buarada ben de bir nevi rejimdeyim,yemegimden degil de su cezbedici yararsiz seylerden uzak duruyorum. 62de takilip kalmistim 55kusuru gordum.. Az bi dayansak veririz yani.. Senden de bekliyorum atagi:)

Evet canım biberonla veriyorum. Ama diğer biberonu yani süt olanı verince reddediyor. İkisini aynı anda denedim, yok ayırt ediyor

Sen yazmışken bende son durum bildireyim

21 ocak doğumlu
Diş damakta göründü / çıkmadı henüz
Gece 1.5 - 2 saatte bir uyanıyo
Çook hareketli
Kucak dışında hiç bir ortam ya da oyuncakla mutlu değil
Ek gıdaya başladık
Ama adı var mide boş
Blw yapıyoruz tadımlardayız
Da
Tatmıyo bile

Benimde ideal kiloma ulaşmam için son 6 kaldı
Ama herhangi birşey yapmıyorum
Çünkü yemek yiyemiyorum
Açımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…