- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.021
4 gündür oturuyor sandalyede
İlk gün hariç 3 gündür her koyduğumda 3-5 dk sonra kaka yapıyor
Neyin peşinde bu çocuk
Alpte mi yapıyo ?Benim de dikkatimi cekti amanneyse yapsin da sonra yine oturcak kacisi yok
selam, yumurta sarısıyla başlamasaydın hemen canım.Selam kizlar...30 ocak dogumluyuz doktor onermesede ek gidaya artik baslamak istiyorumm..Start cizgisindeyiz hic bisey bilmemek cok kotu =( sanki doktor bana sunu ver bunu ver demeden ben verince bisey olcakmis gibi halbuki normalde pek dinlemem mesela bu sabah biraz yunurta sarisi verdim peynir zaten veriyodum ne yapmaliyim bana biraz akil verinSurrender mesela sen baya yol kat ettin ama baslangicta nasil baslamistin =)
Bende zorlanmadıkçA kullanmadım onun yerine sofiayı buzdolabında emziklerini ve diğer diş kaşıyıcışarını buzlabında bulundurdum zorlandıkça ağzına soğuk soğuk verdim rahatladı silikon süsgecin içine soğuk karpuz kavun koydum hem dişini kaşıdı rahatladı hem vitamin aldı ama ağladıda kulaklarınıda çekti ama bu uyguladıklarım onu rahatlatmasaydı kullanırdım şimdi yine diş çıkarıyoruz ve aynı seyleri uyguluyorum sütüm olsaydı sütümü dondurup silikon süzgecin içine koyardım meybuz gb yerdi oda onu rahatlatırdı ama malesef yokselamlar, dün eşime diş jeli alalım gece verırız dedım
kimyasal yüklemeyelım boşver dedi. ulen her seyı bilen insan da iyi değil yaa
Bodoslama daldim ben =) 3 gun kurali cok sıkıcı geldi bana ama onemli bisey tesekkurler canim peki bu deneme surecinden sonrami corbalara muhallebilere gecicez =)selam, yumurta sarısıyla başlamasaydın hemen canım.
elma ile başladım. önce 3 gün aynı meyveyı ver
bu deneme süreci biraz uzun sürüyor.
meyve ve yogurt verdım ben
Yumurtanın sarısından yapıyorum sadece. Bazen peynir,bazen kırmızı biber koyuyorum minik minik doğrayıp. Tereyağında pişirip veriyorum.Omlet yapan arkadaşlar banada tarif verirmisiniz
Alpte mi yapıyo ?
Ya bi de kabak ilk gün verdim ya sandalyeye koydum çıkarttıktan sonra baldırında bi kızarıklık oldu
Tek bi tane başka yerde yok
Sonra o kızarıklık balon gibi oldu
Bugünde söndü gitti
Alerji olamaz dimi
Bizim bi tanidigin cocugununda kilosu onden gidiyordu. Ek gidaya baslatmisti. Bir yasinda suan ve istahli gecede sut istiyor mesele. Gecede yemek istiyor ama diyet altinda hep kilosuda gayet iyi kilolu degil. Bence diyet listesi verebilir. Ek gıdayi kismasini anlamadim. Ek gidayla kilo almadi. Genelde meyveden baslatiyorlar. Biz meyveden basladik. Muz kalorili muzu arada bir cok az ver. Digerlerini verebilirsin. Yemesede tatsin en azindan10 kg suan da bide ek gidaya baslarsak cok kilo alir dediki su son 2 ayda fazla bi kilo almadi yemek istiyo bende yedirmek istiyorum ama elimde bi liste falan yok netten cok bakiyorum kafam karisti resmen nasil baslicami bilemiyorum =)
Yumurtanın sarisi peynir katiyorum bazende muzu ezip yumurta sarisiyla yagsiz tavada pisiryorum benm oglan en cok pankeki sevdi ama yapip onune 2 3 tane koyuyorm emiyo ama olsunOmlet yapan arkadaşlar banada tarif verirmisiniz
En fazla yarim saat koyuyorum icine.. Cok ta seviyorBenimki sürekli ellerimi tut yürüyelim derdinde o yüzden hem kendisine hem bana rahatlık olur mu acaba yoksa zararını görür müyüz bilemedim.eymentaa kullanıyodu sanırsam ne alemdeler acep
Yok bizmki hic yapmadi,senin pasa yapti ya dikkatimi crkti her oturmasinda yapti nerdeyse diye:)
Ver canim istersen kayisi ver,sonra devam et patatesle.. Bizimki de bugun oynadi :) 5-6dk anca oturdum,biraz agzina geveledi sonra hepsini yere attisonra da meme hala favorisiyim
Aynen ya dediğin gibi Bence sandalyeden kaynaklandı ilk defa oturdu ya belki bir Reaksiyon oluşmuştur bacağındaAlerji degil gibi geldi bana. Benimkinde de oyle oluyro da geciyor hemen. Ya sinek ya bi yere degdiginden fln.. Sen yine de gozlemle ayni seyi verdiginde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?