2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

csyrc bizimki bugünde yemedi
Ama ortalığın anasını ağlattı bugün yerler battı eller kollar ayaklar saçlar
Hatta yerdekileri alırken kabaklı elleriyle saçıma yapıştı
Banyoya sokmak zorunda kaldım

Yarın tatlı patatesti
Ama ben kayısı vereyim diyorum ???
Hem renkli hem tatlı
Ne dersin
Kabak deneyimimiz 0 başarıyla sonuçlandı

Ya bi de kabak ilk gün verdim ya sandalyeye koydum çıkarttıktan sonra baldırında bi kızarıklık oldu
Tek bi tane başka yerde yok
Sonra o kızarıklık balon gibi oldu
Bugünde söndü gitti
Alerji olamaz dimi

selam, yumurta sarısıyla başlamasaydın hemen canım.
elma ile başladım. önce 3 gün aynı meyveyı ver
bu deneme süreci biraz uzun sürüyor.
meyve ve yogurt verdım ben

selamlar, dün eşime diş jeli alalım gece verırız dedım
kimyasal yüklemeyelım boşver dedi. ulen her seyı bilen insan da iyi değil yaa
Bende zorlanmadıkçA kullanmadım onun yerine sofiayı buzdolabında emziklerini ve diğer diş kaşıyıcışarını buzlabında bulundurdum zorlandıkça ağzına soğuk soğuk verdim rahatladı silikon süsgecin içine soğuk karpuz kavun koydum hem dişini kaşıdı rahatladı hem vitamin aldı ama ağladıda kulaklarınıda çekti ama bu uyguladıklarım onu rahatlatmasaydı kullanırdım şimdi yine diş çıkarıyoruz ve aynı seyleri uyguluyorum sütüm olsaydı sütümü dondurup silikon süzgecin içine koyardım meybuz gb yerdi oda onu rahatlatırdı ama malesef yok

Bugün sabah
1 Kaysı
3 çekirdeksiz üzüm
1 kibrit kutusu peynir
Yarım yumurta sarısı
2/1 dilim tambuğday ekmeği
2 tane siyah zeytin zarı doyulmuş tuzu alınmış
07.30-08.00
100cc formül süt 11.00
13.30 14.00
Etli bamya ilk defa yaptım bamya
......
16.00-16.30
Yoğurt ve avakado düşünüyorum

17.30-18.00
Karpuz

19.30-20.00
Bal kabağı-patates -irmik düşünüyorum
......
Geceleri formül süt

selam, yumurta sarısıyla başlamasaydın hemen canım.
elma ile başladım. önce 3 gün aynı meyveyı ver
bu deneme süreci biraz uzun sürüyor.
meyve ve yogurt verdım ben
Bodoslama daldim ben =) 3 gun kurali cok sıkıcı geldi bana ama onemli bisey tesekkurler canim peki bu deneme surecinden sonrami corbalara muhallebilere gecicez =)

Alpte mi yapıyo ?

Yok bizmki hic yapmadi,senin pasa yapti ya dikkatimi crkti her oturmasinda yapti nerdeyse diye:)

Ver canim istersen kayisi ver,sonra devam et patatesle.. Bizimki de bugun oynadi :) 5-6dk anca oturdum,biraz agzina geveledi sonra hepsini yere atti sonra da meme hala favorisiyim

Ya bi de kabak ilk gün verdim ya sandalyeye koydum çıkarttıktan sonra baldırında bi kızarıklık oldu
Tek bi tane başka yerde yok
Sonra o kızarıklık balon gibi oldu
Bugünde söndü gitti
Alerji olamaz dimi

Alerji degil gibi geldi bana. Benimkinde de oyle oluyro da geciyor hemen. Ya sinek ya bi yere degdiginden fln.. Sen yine de gozlemle ayni seyi verdiginde

10 kg suan da bide ek gidaya baslarsak cok kilo alir dediki su son 2 ayda fazla bi kilo almadi yemek istiyo bende yedirmek istiyorum ama elimde bi liste falan yok netten cok bakiyorum kafam karisti resmen nasil baslicami bilemiyorum =)
Bizim bi tanidigin cocugununda kilosu onden gidiyordu. Ek gidaya baslatmisti. Bir yasinda suan ve istahli gecede sut istiyor mesele. Gecede yemek istiyor ama diyet altinda hep kilosuda gayet iyi kilolu degil. Bence diyet listesi verebilir. Ek gıdayi kismasini anlamadim. Ek gidayla kilo almadi. Genelde meyveden baslatiyorlar. Biz meyveden basladik. Muz kalorili muzu arada bir cok az ver. Digerlerini verebilirsin. Yemesede tatsin en azindan

csyrc ne yaptım tahmin et
2.kez yemeğe oturmuştuk ki
tam kabağı önüne verecekken
birden kabağı çektim muz verdim
sonuç
kabak hatalı bulunmuştur
Muzu itina ile okşayıp tadına bakılmıştır
ama hiç yemedi
elinden düşürmedi sürekli tuttu ağzına götürdü tadını aldı

Kabağın yüzüne bakmıyordu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…