2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hep kuzu veriyorum yiyor benimki. Pirzolayı nasıl yiyor ya :) çok iyiymiş..

Benim bugün aklıma geldi nedense :) köyden tavuk alıyorum diye yazınca kuzuyu neden kestirmiyoruz diye düşündüm. Et konusunda çok takıntılıyım ben bu at eşşek muhabbeti tiksindirdi beni. Kestirmek en mantıklısı,hatta kendimizede öyle yapıcam dışardan almıycam artık.

Lollapollosaa tsk ederim canim ata sağlığa devam ediyoruz şimdilik cçok birşey vaad etmiyor ama dr yinede iyi yalniz 6.ay kontrolunde 9 .ay getirebilirsin dedi sanki her ay kontrole ihtiyac yok gibi tuhaf geldi ama ben ne yaptim randevu aldim tekrar goturucem

Onden gidenlerdenolsam cvp verebilirdm belki:) ben de vermeyi dusunuyorum 7aylik oldugunda.. Tabi arastirmak gerek. Biz cok tuketiyoruz mantari,evde hic eksik olmuyor. meraklanip bakacaktim hep unuttm ne zaman verilir diye

aurora39 çalışan kişilerden sormussun ben sabah emzirip sagip bosaltiyorum memeyi tam dolmadan sagmiyorum öğleden sonra da sagiyorum zaten eve gidene kadar tekrar doluyor benim 1 ay oldu ise başlayalı ilk onbeş gün ağlayarak ise gittim birakamadim annem bakıyor şimdilik ama ilk günler şimdi senin zamanla alisiyorsun ben alisamam diye çok korkmuştum

Ben bi süre çok zor şartlarda sağdım sonra sağamamaya başladım. Sağmakta az iş değil 2 göğüs yarım saat :)
Sonra kızım emmedi,ben sağamadım derken meme olayı sona erdi..

Bizimki de altıncı ay kontrolünde birbuçuk iki ay sonra getirebilirsin dedi.demek ki artık o kadar sık olmayacak kontroller

onyedilik arastirdim da 1yasindan once ,alerjenik madde ve zehirlenmelere yol acma riski var diye. Ve kurutulmaskna gerek yok,kendi orjinalinde de D vitamini deposuymus..

Ben bi süre çok zor şartlarda sağdım sonra sağamamaya başladım. Sağmakta az iş değil 2 göğüs yarım saat :)
Sonra kızım emmedi,ben sağamadım derken meme olayı sona erdi..
Evet uzun sürüyor gidebildiği kadar dayanicam artik en azından 1 yaşına kadar ama emzirmenin yeri apayrı akşam eve gidince resmen yapışıyor memeye :)

Evet uzun sürüyor gidebildiği kadar dayanicam artik en azından 1 yaşına kadar ama emzirmenin yeri apayrı akşam eve gidince resmen yapışıyor memeye :)
İşin müsaitse elbette sağarsın,2 yıl bu şekilde emzirenler var. Biz meme reddi dönemini atlatamadık malesef. İşim sağmaya hiç müsait değil.. Napayım bunada şükür 5 ay emdi,hiç emmeyenler var diye avutuyorum kendimi.

Maşallah....
Helal olsun alpe yaaa
Aferin

Kurbanda yaklasiyor cnm yagsiz taraflari ayiririz minnoslara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…