- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.241
Ben hep kuzu veriyorum yiyor benimki. Pirzolayı nasıl yiyor ya :) çok iyiymiş..Kuzu Eti danaya göre daha mantıklı sonuçta kışın dana otnamıyor ve yapay yem yiyiyor fakat minnoşa kuzu Eti'ni dene beğenecekmi sindirim kolay fakat benimki kuzu pirzolanım dışında yemiyor oda ızgara olursa yiyor eline veriyorum yemeklerde kuzu yemiyor dana antirikotu kıyma yapıyorum onu yiyor sanırsam kokusu rahatsız ediyor
Benim bugün aklıma geldi nedense :) köyden tavuk alıyorum diye yazınca kuzuyu neden kestirmiyoruz diye düşündüm. Et konusunda çok takıntılıyım ben bu at eşşek muhabbeti tiksindirdi beni. Kestirmek en mantıklısı,hatta kendimizede öyle yapıcam dışardan almıycam artık.Yaptik bile biz
Bencede :)çok iyi fikir
doktora gidecektik de yarına kaldı. sonuçları göstermek için. onada soracağım da, sizede sorayım.
çocuğunuza mantar verdiniz mi? vermeyi düşündünüz mü?
Saraçoğlu, mantarı dilimleyip güneşte kurutunca D vitaminine dönüşüyor demişti. öyle yapıp vermek istiyorum.
babası, mantar bu belli olmaz dedi. pek sıcak bakmadı veermeye.
veren var mı aranız da?
Ben bi süre çok zor şartlarda sağdım sonra sağamamaya başladım. Sağmakta az iş değil 2 göğüs yarım saat :)aurora39 çalışan kişilerden sormussun ben sabah emzirip sagip bosaltiyorum memeyi tam dolmadan sagmiyorum öğleden sonra da sagiyorum zaten eve gidene kadar tekrar doluyor benim 1 ay oldu ise başlayalı ilk onbeş gün ağlayarak ise gittim birakamadim annem bakıyor şimdilik ama ilk günler şimdi senin zamanla alisiyorsun ben alisamam diye çok korkmuştum
Bizimki de altıncı ay kontrolünde birbuçuk iki ay sonra getirebilirsin dedi.demek ki artık o kadar sık olmayacak kontrollerLollapollosaa tsk ederim canim ata sağlığa devam ediyoruz şimdilik cçok birşey vaad etmiyor ama dr yinede iyi yalniz 6.ay kontrolunde 9 .ay getirebilirsin dedi sanki her ay kontrole ihtiyac yok gibi tuhaf geldi ama ben ne yaptim randevu aldim tekrar goturucem
Evet uzun sürüyor gidebildiği kadar dayanicam artik en azından 1 yaşına kadar ama emzirmenin yeri apayrı akşam eve gidince resmen yapışıyor memeye :)Ben bi süre çok zor şartlarda sağdım sonra sağamamaya başladım. Sağmakta az iş değil 2 göğüs yarım saat :)
Sonra kızım emmedi,ben sağamadım derken meme olayı sona erdi..
İşin müsaitse elbette sağarsın,2 yıl bu şekilde emzirenler var. Biz meme reddi dönemini atlatamadık malesef. İşim sağmaya hiç müsait değil.. Napayım bunada şükür 5 ay emdi,hiç emmeyenler var diye avutuyorum kendimi.Evet uzun sürüyor gidebildiği kadar dayanicam artik en azından 1 yaşına kadar ama emzirmenin yeri apayrı akşam eve gidince resmen yapışıyor memeye :)
Maşallah....Uykulu,azcik yaramaz,tok hallerine ragmenyedi bal kabagindan. Aksam yine verecem bi de muz.. Yiyeceginden suphem yok da her yeri ve de kendini baya batirdi bu bal kabagi ilebuyuk parca kopardiginda da kendini gayet guzel kurtardi,agzinda tuttu,ezmeye calisti,ezemedigini tukurdu
Kurbanda yaklasiyor cnm yagsiz taraflari ayiririz minnoslara.Evinde dondurucusu olan arkadaşlar kuzu kestirip dondurucuya koymak en mantıklısı. Artık devamlı et yiyecek bebişler,en azından gönül rahatlığıyla yediririz.. At mı eşşek mi diye şüphe düşmez içimize..
4 ocak 6. ay da 7. ay da 70 cm cıktı cnm ,seninkinin kaç cm boyu?28 aralık a yakın olanlar boyunuz kaç?
kız bebek?
Bana dr her gun 50 gr vermeye calis dedi .buyuklugu yumurta kadar oluyohe gün yumurta verıyorum ben. kıymayı da 2 günde 1 vereyım bari. yarın doktora gıdıcez.
Ezmeyi yiyebiliyormu eziliyor mu ununu bulamadim. Kahvaltiya mi koyuyorsun. Disleri yok ogutemiyor ya hazmetmede zorlanmasin .Yulaf ezmesini 3 haftadır kullanıyorum
Ic guveysinden hallice :) ugrasiyorum be...Ne durumdasın atom
Biz bayadir ne alirsak, nerden alirsak, 1-2 yas aliyoruz artik. Bedenler cok tuhaflcw den 9-12 aylık mayo almıstık
sıktı cocugu yaa
ne biçim beden bu böyle
68di canim en son. 50 dogum.28 aralık a yakın olanlar boyunuz kaç?
kız bebek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?