2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Huzursuz yada agrilari olunca kucaktan inmek istemiyorlar. Kucaginda rahatlat. Distir sanirim belirtisi varmi. Patladi mi. Su da ver belki rahatlar.
Yok canim daha patlamadi yerleri cok belli ama gelen bi dis yok suda yatmadan once icrmstm yatagina yatirir yatrmazz uyaniyo kucagimda yada yanimda yatryrm yarm saat beklyrm dalsn diye uyanmyo yatrnca uyaniyo

Burnunun ve kulağının arkasından muz çıkardım
Aynı şekilde benimde saçlarımın içi muzz
Çünkü muzlu elleriyle anasının saçlarına bakım yapmaktı miniğin niyeti

Vallahi şimdi düşündümde
Yemek yediği sandalyeyi banyoya sokmak çokta mantıklı gelmedi

Kizlar oglum hic aglayarak uyanmazdi gece aglayarak uyaniyo ve sakinlestiremiyorum memeyide almiyo bi yeri agriyoms gbide soyleniyo ihh iii diye sonra bi daha agliyo kucagima alip sarila sarila salliyorm oyle uyuyo
Gazda olabilir
Geçen oldu bizede aynısı
Sonra birden pırtladı ve küt uyudu tekrar
Karnına sancı girdi muhmemelen
Dişide ihtimaller arasına sokmak gerek tabii

Ezmeyi yiyebiliyormu eziliyor mu ununu bulamadim. Kahvaltiya mi koyuyorsun. Disleri yok ogutemiyor ya hazmetmede zorlanmasin .
1 tatlı kaşığı yulaf ezmesini gece suya ıslatıyorum bayağı yumuşuyor ve suyunu çekmiş oluyor üzerini az bişey geçecek kadar koyuyorum sabah o yulaf ezmesinin içine geceden ıslatılmış bir Kaysı kurusu be yarım muz 1 kiprit büyüklense peynir 2 tane zarı soyulmuş zeytin ve yarım yumurta sarısı koyup bilendır yapıyorum yanı hafta da 2 veriyorum yulaf ezmesi kullandığım gün kahvaltısına tam buğday ekmeği kullanmıyorum zaten hiç Bebek büskivisi kullanmadım ya ekmek ya yulaf ezmesi

Evet minnosa devamli yemek hazirlayip devamli yedirmeye calismak gercekten cok yorucu, zor olacagini biliyordum ama bu kadar zor oldugunu tahmin edemezdim... Bende senin gibi disari cikmakda zorlaniyorum, cunku daha cok yorulup geri donuyorum, sicakda bir yandan... Ama yinede bazen geliyolar haftada 1-2 gun cikiyoruz :) bizim yemeklerimizden yiyecegi gunu iple cekiyorum tabi kendimize bu aralar pek yemek yapamiyorum

Benim kizda blw ci aslinda, ama hala tek bir disi bile olmadigi icin guvenemiyorum oyle... Yinede eline ekmek, salatalik, yesil sogan veriyorum, bi sikinti cikmadi.. Yutamadigini oguruo cikariyor hemen. Ama bu sekilde cocugun doymasi mumkun degil... Ya birde cok uyaniyor gece uyurken, uyanmada degil aslinda, yanina gidiyorum iki pis pis geri daliyo. Gecede 10 kere agliyo bu sekilde, bazen gazina, bazen donmeye bazen damaklari yuzunden agliyo sanirim. Ama cok sinir bozucu ben yine uykusuz...

evet dişten dolayı aglıyor.
gecen ekmegın en güzel tarafı yani ucunu verdım agzına geri çekince aglamaya basladı
bı baktım sert olan ekmegı ezmıs resmen
korktum vermıyorum daha

evet dişten dolayı aglıyor.
gecen ekmegın en güzel tarafı yani ucunu verdım agzına geri çekince aglamaya basladı
bı baktım sert olan ekmegı ezmıs resmen
korktum vermıyorum daha
Damaklarida cok guclu, kenarini falan koparabiliyor ekmegin, birde cigniyor masallah pek tatli oluyor kus agzi artik buyuduler sur, ellerinden aldigimiz seyleri unutmuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…