- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.281
Yavrum ya bazi bebekler daha zor cikariyorlar kiyamaam ben ona tez zamanda agrisiz sizisiz ciksin insaallahNe dismis yaa bi cikmadi insab korkyo boyle aglayinca dudaginida bi buzuyo ki kurban oldugum
Yok canim daha patlamadi yerleri cok belli ama gelen bi dis yok suda yatmadan once icrmstm yatagina yatirir yatrmazz uyaniyo kucagimda yada yanimda yatryrm yarm saat beklyrm dalsn diye uyanmyo yatrnca uyaniyoHuzursuz yada agrilari olunca kucaktan inmek istemiyorlar. Kucaginda rahatlat. Distir sanirim belirtisi varmi. Patladi mi. Su da ver belki rahatlar.
Insallah yaa bide hizli hizli nefes alip bi anda agliyo okudm ustuneYavrum ya bazi bebekler daha zor cikariyorlar kiyamaam ben ona tez zamanda agrisiz sizisiz ciksin insaallah
Insallah yaa bide hizli hizli nefes alip bi anda agliyo okudm ustune
Aaa konak olmak icin gec kalmiskafasında konak olmuş
ilk defa konak oldu nedense. z. yagı sürüp güzelce taradım tertemız oldu :=)
evet bende öyle düşündüm. bu aralar kafasını cevırmıyor yıkarkenAaa konak olmak icin gec kalmis
Hareketlendiler iyice yikamak zorlasiyorevet bende öyle düşündüm. bu aralar kafasını cevırmıyor yıkarken
belkı de ondan. tam durulanmamıstır belkı
bılemıyorum.
aynen. kış gelse de 2-3 günde bi yıkasamHareketlendiler iyice yikamak zorlasiyor
Bende birinde yarim saat yuzdurdum ama yine terlemis yine kokuyo buyuk adam gibi olduaynen. kış gelse de 2-3 günde bi yıkasambugun 2kez yıkadım
Bende birinde yarim saat yuzdurdum ama yine terlemis yine kokuyo buyuk adam gibi oldu
Burnunun ve kulağının arkasından muz çıkardımBenimde bastan niyetim blw uygulamakti ama gozum yemedi yeteri kadar yiruluyorum hic oturamiyorum birde onun temizkigiyke ugrasmak istemedim kizimin doktoruna da daniamiatim annenun psikolojisi daha onenli dedi bende vazgectim kendisi icindeyken tepsisi cikmiyor diye biliyorum ama dikkat et canim o sekilde yikiyorlarmis zaten oturur vaziyette muhtemelen rahat oluyordur
Agzini yediklerimçok minnoşlar yaa
Gazda olabilirKizlar oglum hic aglayarak uyanmazdi gece aglayarak uyaniyo ve sakinlestiremiyorum memeyide almiyo bi yeri agriyoms gbide soyleniyo ihh iii diye sonra bi daha agliyo kucagima alip sarila sarila salliyorm oyle uyuyo
1 tatlı kaşığı yulaf ezmesini gece suya ıslatıyorum bayağı yumuşuyor ve suyunu çekmiş oluyor üzerini az bişey geçecek kadar koyuyorum sabah o yulaf ezmesinin içine geceden ıslatılmış bir Kaysı kurusu be yarım muz 1 kiprit büyüklense peynir 2 tane zarı soyulmuş zeytin ve yarım yumurta sarısı koyup bilendır yapıyorum yanı hafta da 2 veriyorum yulaf ezmesi kullandığım gün kahvaltısına tam buğday ekmeği kullanmıyorum zaten hiç Bebek büskivisi kullanmadım ya ekmek ya yulaf ezmesiEzmeyi yiyebiliyormu eziliyor mu ununu bulamadim. Kahvaltiya mi koyuyorsun. Disleri yok ogutemiyor ya hazmetmede zorlanmasin .
Evet minnosa devamli yemek hazirlayip devamli yedirmeye calismak gercekten cok yorucu, zor olacagini biliyordum ama bu kadar zor oldugunu tahmin edemezdim... Bende senin gibi disari cikmakda zorlaniyorum, cunku daha cok yorulup geri donuyorum, sicakda bir yandan... Ama yinede bazen geliyolar haftada 1-2 gun cikiyoruz :) bizim yemeklerimizden yiyecegi gunu iple cekiyorumBu aralar epey yorucu geçiyo olmalı
Pek yazmıyosun
Bugünde benim için enteresan derecede gergin bi gündü
Bi insan hem dışarıda olmak
Dolaşmak
İnsan görmek
Hava almak isteyipte
Dışarı çıkmaya üşenip vazgeçer mi ya
Eve tıkıldım kaldım
Acil mutfak ihtiyaçları olmasa çakılıcam evee
evet dişten dolayı aglıyor.Benim kizda blw ci aslinda, ama hala tek bir disi bile olmadigi icin guvenemiyorum oyle... Yinede eline ekmek, salatalik, yesil sogan veriyorum, bi sikinti cikmadi.. Yutamadigini oguruo cikariyor hemen. Ama bu sekilde cocugun doymasi mumkun degil... Ya birde cok uyaniyor gece uyurken, uyanmada degil aslinda, yanina gidiyorum iki pis pis geri daliyo. Gecede 10 kere agliyo bu sekilde, bazen gazina, bazen donmeye bazen damaklari yuzunden agliyo sanirim. Ama cok sinir bozucuben yine uykusuz...
Damaklarida cok guclu, kenarini falan koparabiliyor ekmegin, birde cigniyor masallah pek tatli oluyor kus agzievet dişten dolayı aglıyor.
gecen ekmegın en güzel tarafı yani ucunu verdım agzına geri çekince aglamaya basladı
bı baktım sert olan ekmegı ezmıs resmen
korktum vermıyorum daha
öyle şeker oldu ki, öpe öpe doymuyorumDamaklarida cok guclu, kenarini falan koparabiliyor ekmegin, birde cigniyor masallah pek tatli oluyor kus agziartik buyuduler sur, ellerinden aldigimiz seyleri unutmuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?