2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kanseri yenen bir doktorla soylesiden alintiyi paylasmak istedim;

biz tam tersine ateşlenmeyi kötü olarak biliyoruz ve hep ateşimizi düşürmeye çalışırız hastalandığımızda…

Tam tersidir gerçek. Yeni doğan bir çocuk hayatının ilk yılında ortalama yedi viral enfeksiyon geçirir ve çocukluğu süresince de ateşlenmeye sebep olan diğer hastalıklara yakalanır. Bu ateş evreleri, onu gelecekte karşılaşacağı kanser gibi hastalıklardan koruyacak olan bağışıklık sisteminin gelişimini başlatır.

betts canım yazıcam unutuyorum
2 aydır medicalde bertan karaboğaya gidiyoruz.çok memnunum.baba şefkatiyle yaklaşıyo çocuğa.bayan doktorlardan böyle ilgi görmedim valla.çok güleryüzlü.tavsiye ederim doktor arıyosan

kıyma verenler her gün mü verıyorsunuz?
2 günde bir bir yumurta büyüklüğünde veriyorum hava sıcak olduğu için her gün çok olur yada yumurta büyüklüğündeki kıymayı 2 ye bölüp her gün sebze yemeklerine koyabilirsin yumurtayı sarısı bir seferde vermiyorum her gün yarım yarım veriyorum hava sıcak olduğu için havalar soğunca 1 gün yumurtanın sarısını tüm verip bir gün vermeyeceğim doktorumuz öyle dedi yanı 2 günde bir bir yumurta büyüklüğünde et hafta da 2-3 kere oluyor gün aşırı tam yumurta sarısı biz 15 ocak doğumluyuz 48cm ile doğdu 6. Ay konturolunde 69 cm idi multitabs kullanıyoruz

he gün yumurta verıyorum ben. kıymayı da 2 günde 1 vereyım bari. yarın doktora gıdıcez.

doktora gidecektik de yarına kaldı. sonuçları göstermek için. onada soracağım da, sizede sorayım.
çocuğunuza mantar verdiniz mi? vermeyi düşündünüz mü?
Saraçoğlu, mantarı dilimleyip güneşte kurutunca D vitaminine dönüşüyor demişti. öyle yapıp vermek istiyorum.
babası, mantar bu belli olmaz dedi. pek sıcak bakmadı veermeye.
veren var mı aranız da?

Kuzu Eti danaya göre daha mantıklı sonuçta kışın dana otnamıyor ve yapay yem yiyiyor fakat minnoşa kuzu Eti'ni dene beğenecekmi sindirim kolay fakat benimki kuzu pirzolanım dışında yemiyor oda ızgara olursa yiyor eline veriyorum yemeklerde kuzu yemiyor dana antirikotu kıyma yapıyorum onu yiyor sanırsam kokusu rahatsız ediyor

Doğal tavuk bende arıyorum yakınlarda köy var gidip kestiricem artık balık bende somon vermeyi düşünüyordum ama dr küçük balik şimdilik vermemi 1 yaşında somon verebilirmisim balik 7 ay başlattı bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…