- 16 Mayıs 2016
- 141
- 302
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.221
Benim doktor haftada üç kex verebilirsib dedi.tabi benimki bir ay küçük seninkinden surrkıyma verenler her gün mü verıyorsunuz?
çok iyi fikirEvinde dondurucusu olan arkadaşlar kuzu kestirip dondurucuya koymak en mantıklısı. Artık devamlı et yiyecek bebişler,en azından gönül rahatlığıyla yediririz.. At mı eşşek mi diye şüphe düşmez içimize..
15 ocak doğumlu 69 cm28 aralık a yakın olanlar boyunuz kaç?
kız bebek?
2 günde bir bir yumurta büyüklüğünde veriyorum hava sıcak olduğu için her gün çok olur yada yumurta büyüklüğündeki kıymayı 2 ye bölüp her gün sebze yemeklerine koyabilirsin yumurtayı sarısı bir seferde vermiyorum her gün yarım yarım veriyorum hava sıcak olduğu için havalar soğunca 1 gün yumurtanın sarısını tüm verip bir gün vermeyeceğim doktorumuz öyle dedi yanı 2 günde bir bir yumurta büyüklüğünde et hafta da 2-3 kere oluyor gün aşırı tam yumurta sarısı biz 15 ocak doğumluyuz 48cm ile doğdu 6. Ay konturolunde 69 cm idi multitabs kullanıyoruzkıyma verenler her gün mü verıyorsunuz?
Yulaf ezmesini 3 haftadır kullanıyorumkızlar, bebekler büyüdükçe masraflar fora
yuılaf ezmesi
buğday ruşeymi ekleyın listenıze. önce arastırın tabii
he gün yumurta verıyorum ben. kıymayı da 2 günde 1 vereyım bari. yarın doktora gıdıcez.2 günde bir bir yumurta büyüklüğünde veriyorum hava sıcak olduğu için her gün çok olur yada yumurta büyüklüğündeki kıymayı 2 ye bölüp her gün sebze yemeklerine koyabilirsin yumurtayı sarısı bir seferde vermiyorum her gün yarım yarım veriyorum hava sıcak olduğu için havalar soğunca 1 gün yumurtanın sarısını tüm verip bir gün vermeyeceğim doktorumuz öyle dedi yanı 2 günde bir bir yumurta büyüklüğünde et hafta da 2-3 kere oluyor gün aşırı tam yumurta sarısı biz 15 ocak doğumluyuz 48cm ile doğdu 6. Ay konturolunde 69 cm idi multitabs kullanıyoruz
bende almak ıstıyorumYulaf ezmesini 3 haftadır kullanıyorum
Yaptik bile bizEvinde dondurucusu olan arkadaşlar kuzu kestirip dondurucuya koymak en mantıklısı. Artık devamlı et yiyecek bebişler,en azından gönül rahatlığıyla yediririz.. At mı eşşek mi diye şüphe düşmez içimize..
Kuzu Eti danaya göre daha mantıklı sonuçta kışın dana otnamıyor ve yapay yem yiyiyor fakat minnoşa kuzu Eti'ni dene beğenecekmi sindirim kolay fakat benimki kuzu pirzolanım dışında yemiyor oda ızgara olursa yiyor eline veriyorum yemeklerde kuzu yemiyor dana antirikotu kıyma yapıyorum onu yiyor sanırsam kokusu rahatsız ediyorEvinde dondurucusu olan arkadaşlar kuzu kestirip dondurucuya koymak en mantıklısı. Artık devamlı et yiyecek bebişler,en azından gönül rahatlığıyla yediririz.. At mı eşşek mi diye şüphe düşmez içimize..
Boğaz'ına yapılma ihtimali yüksek bir yiyecek geceden ıslat onu sabaha kadar suyunu çekiyor sonra rondobende almak ıstıyorum
yarın alıcam.
sağ ol canım. ben onunun cılkını cıkarmadan yedırmem zatenBoğaz'ına yapılma ihtimali yüksek bir yiyecek geceden ıslat onu sabaha kadar suyunu çekiyor sonra rondo
Bende bendee
uykum geldi bebiş uyuyorBende bendee
Benim uykumda cook bende temizlik yapcam diye uyumuyorumuykum geldi bebiş uyuyor
sırf bana zaman var dıye uyumuyorum
Doğal tavuk bende arıyorum yakınlarda köy var gidip kestiricem artık balık bende somon vermeyi düşünüyordum ama dr küçük balik şimdilik vermemi 1 yaşında somon verebilirmisim balik 7 ay başlattı bizdetavuğa başlayamadım daha doğalını bulmak lazım.
balıgı bende sabırsızlıkla beklıyorum ama değişen bişi olmaz, çünkü somon yedırcem
somonu da her mevsim bulabılıyorsun.
bakmadım balık kaçıncı ayda verılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?