- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.261
Miss bebeginin kolunu gordum bi sayfada. Cok gecmis olsun. Insallah gecer bir an evvelEzmeyi yiyebiliyormu eziliyor mu ununu bulamadim. Kahvaltiya mi koyuyorsun. Disleri yok ogutemiyor ya hazmetmede zorlanmasin .
Masallah alpiskoya :)Uykulu,azcik yaramaz,tok hallerine ragmenyedi bal kabagindan. Aksam yine verecem bi de muz.. Yiyeceginden suphem yok da her yeri ve de kendini baya batirdi bu bal kabagi ilebuyuk parca kopardiginda da kendini gayet guzel kurtardi,agzinda tuttu,ezmeye calisti,ezemedigini tukurdu
Kurbanda bize et kalmaz. Bu haftasonu halledeyim ben :)Kurbanda yaklasiyor cnm yagsiz taraflari ayiririz minnoslara.
öff aynen öyle yaaaBiz bayadir ne alirsak, nerden alirsak, 1-2 yas aliyoruz artik. Bedenler cok tuhaf
Tamam canim senin taktikleri uygulayacagim insallah alisiriz kizim ve benYokk bee bişey olmazz
Koyarken sağ kolunla göğüs kısmından tut
Yukardan ayaklarını sol elinle bölmelere yerleştir
Oturt
Sonrada ayağı kıvrıksa dışarıdan elinle çek
Yine çıkarırken bir kolunla
Bebeğin koltuk altlarından kavra yukarı çek
Bir yandanda ayaklarını koru plastiğe sürtmesinn
Aslında o ayak kısımlarını törpü yada kıvrımlı yapsalarmış böyle olmazdı
dün ölçtüm 70 cm4 ocak 6. ay da 7. ay da 70 cm cıktı cnm ,seninkinin kaç cm boyu?
Onden gidenlerdenolsam cvp verebilirdm belki:) ben de vermeyi dusunuyorum 7aylik oldugunda.. Tabi arastirmak gerek. Biz cok tuketiyoruz mantari,evde hic eksik olmuyor. meraklanip bakacaktim hep unuttm ne zaman verilir diye
hımm.. ben doktorun verdiği listeye baktım. adı geçmiyor.onyedilik arastirdim da 1yasindan once ,alerjenik madde ve zehirlenmelere yol acma riski var diye. Ve kurutulmaskna gerek yok,kendi orjinalinde de D vitamini deposuymus..
Bende migrostan dogalsanin yulaf ezmesini aldim once robotta cektim bir kismini muhallebisinin icine katiyorum diger kismida corbalarina karabilirmisiz pirinc yerinesağ ol canım. ben onunun cılkını cıkarmadan yedırmem zaten
benımkı de ilk defa bu kadar memeci. artık abartıyor ben alıyorum agzından memeyiEvet uzun sürüyor gidebildiği kadar dayanicam artik en azından 1 yaşına kadar ama emzirmenin yeri apayrı akşam eve gidince resmen yapışıyor memeye :)
Bu aralar epey yorucu geçiyo olmalıIc guveysinden hallice :) ugrasiyorum be...
Bugün sandalyede kendini öyle kirlettikiTamam canim senin taktikleri uygulayacagim insallah alisiriz kizim ve ben
Videosunu keşke yükleyebilsem biz açıp açıp izleyip gülüyoruz bizimkinin dişleri var istese koparabilecek ama pirzolanım koparmıyor suyunu emiyor emiyor pirzola oluyor artık bembeyaz sonra fırlatıyor yere başlıyor mızırdınmaya bir daha ver diye birde ımmm ımmm diye diye yiyiyor Gül gül ölüyoruz onun o haline:)Ben hep kuzu veriyorum yiyor benimki. Pirzolayı nasıl yiyor ya :) çok iyiymiş..
Benimde bastan niyetim blw uygulamakti ama gozum yemedi yeteri kadar yiruluyorum hic oturamiyorum birde onun temizkigiyke ugrasmak istemedim kizimin doktoruna da daniamiatim annenun psikolojisi daha onenli dedi bende vazgectim kendisi icindeyken tepsisi cikmiyor diye biliyorum ama dikkat et canim o sekilde yikiyorlarmis zaten oturur vaziyette muhtemelen rahat oluyordurBugün sandalyede kendini öyle kirlettiki
Öylece kaldırıp sandalyede banyo yaptırasım geldi
Ama ayaklar paslanır diye vazgeçtim
Bir gün ayakları ve tepsiyi çıkartıp sadece oturma yeriyle banyoya sokucam
Dis olabilir canimKizlar oglum hic aglayarak uyanmazdi gece aglayarak uyaniyo ve sakinlestiremiyorum memeyide almiyo bi yeri agriyoms gbide soyleniyo ihh iii diye sonra bi daha agliyo kucagima alip sarila sarila salliyorm oyle uyuyo
Masallah alpe yarasin minigeUykulu,azcik yaramaz,tok hallerine ragmenyedi bal kabagindan. Aksam yine verecem bi de muz.. Yiyeceginden suphem yok da her yeri ve de kendini baya batirdi bu bal kabagi ilebuyuk parca kopardiginda da kendini gayet guzel kurtardi,agzinda tuttu,ezmeye calisti,ezemedigini tukurdu
Ne dismis yaa bi cikmadi insab korkyo boyle aglayinca dudaginida bi buzuyo ki kurban oldugumDis olabilir canim
Huzursuz yada agrilari olunca kucaktan inmek istemiyorlar. Kucaginda rahatlat. Distir sanirim belirtisi varmi. Patladi mi. Su da ver belki rahatlar.Ne dismis yaa bi cikmadi insab korkyo boyle aglayinca dudaginida bi buzuyo ki kurban oldugum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?