2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah alpiskoya :)

Tamam canim senin taktikleri uygulayacagim insallah alisiriz kizim ve ben

Onden gidenlerdenolsam cvp verebilirdm belki:) ben de vermeyi dusunuyorum 7aylik oldugunda.. Tabi arastirmak gerek. Biz cok tuketiyoruz mantari,evde hic eksik olmuyor. meraklanip bakacaktim hep unuttm ne zaman verilir diye

onyedilik arastirdim da 1yasindan once ,alerjenik madde ve zehirlenmelere yol acma riski var diye. Ve kurutulmaskna gerek yok,kendi orjinalinde de D vitamini deposuymus..
hımm.. ben doktorun verdiği listeye baktım. adı geçmiyor.
mesela, patlıcan vermeyin diye yazılmış. örnek olarak.
teşekkürler. nettende bakayım diye düşünmedimdi he. :)

Ic guveysinden hallice :) ugrasiyorum be...
Bu aralar epey yorucu geçiyo olmalı
Pek yazmıyosun

Bugünde benim için enteresan derecede gergin bi gündü

Bi insan hem dışarıda olmak
Dolaşmak
İnsan görmek
Hava almak isteyipte
Dışarı çıkmaya üşenip vazgeçer mi ya
Eve tıkıldım kaldım
Acil mutfak ihtiyaçları olmasa çakılıcam evee

Ben hep kuzu veriyorum yiyor benimki. Pirzolayı nasıl yiyor ya :) çok iyiymiş..
Videosunu keşke yükleyebilsem biz açıp açıp izleyip gülüyoruz bizimkinin dişleri var istese koparabilecek ama pirzolanım koparmıyor suyunu emiyor emiyor pirzola oluyor artık bembeyaz sonra fırlatıyor yere başlıyor mızırdınmaya bir daha ver diye birde ımmm ımmm diye diye yiyiyor Gül gül ölüyoruz onun o haline:)

Bugün sandalyede kendini öyle kirlettiki
Öylece kaldırıp sandalyede banyo yaptırasım geldi
Ama ayaklar paslanır diye vazgeçtim

Bir gün ayakları ve tepsiyi çıkartıp sadece oturma yeriyle banyoya sokucam
Benimde bastan niyetim blw uygulamakti ama gozum yemedi yeteri kadar yiruluyorum hic oturamiyorum birde onun temizkigiyke ugrasmak istemedim kizimin doktoruna da daniamiatim annenun psikolojisi daha onenli dedi bende vazgectim kendisi icindeyken tepsisi cikmiyor diye biliyorum ama dikkat et canim o sekilde yikiyorlarmis zaten oturur vaziyette muhtemelen rahat oluyordur

Kizlar oglum hic aglayarak uyanmazdi gece aglayarak uyaniyo ve sakinlestiremiyorum memeyide almiyo bi yeri agriyoms gbide soyleniyo ihh iii diye sonra bi daha agliyo kucagima alip sarila sarila salliyorm oyle uyuyo

Masallah alpe yarasin minige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…