2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Doğalını bulduğumu zannediyorum,köye gidip alıyorum. Parça parça atıyorum buzluğa. 8. Aydan sonra balık zaten eylüle denk geliyor. Somon benimde favorim olacak ama çeşitte lazım. Hamilelikte tiksinti gelmişti somondan

bende yazlıga gıdınce alayım 2 tane
uzun süre gider

Ayyy canimm cok tesekkur ederim boyle ayrintili yazdigin icin ekran goruntusu aliyorum =) doktor pekmez ceviz falan demisti bana bunlari simdi vermem erken mi birde pekmez ibrahim saracoglunn keci boynuzu pekmezi var yakinimda eger uygunsa bugun alicam ne diyosun canm ?

tabiiki,iyi düşünmüşsün canım resim atmayı..oyy kuzuuum çabucak iyileşir inşallah..

erken değil canım ben çoktandır veriyorum pekmez ceviz..keçi boynuzu pekmezinin kokusu biraz ağır değilmi..inşallah bebişin sever ,o biraz daha faydalı sonuçta..bi dene bize yaz olurmu

Son düzenleme:
üç gündür kulunçlar hasta etti beni..belim,sırtım eğilip bükülmüyor..kuzuma bile zor bakıyorum..sabah yere bıraktım ,yattım kalkamadım..kendi kendine dolandı durdu halının üstünde..içim bi tuhaf oldu,bakamıyorum atmışım gibi,içim sızladı garip kuzuma

Gecmis olsun boncuk. Ozgurce takıldi. Sıkılsa ağlardı.

6. Ay bitiminde uzum yiyebiliyorlar. Koskanin cocuklar icin uzum pekmezi var asidi alinmis. Ben memnunum ondan kendi dogal sekeri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…