- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.201
maşallah.4 ocak doğumlu 6 ay kontrolünde 70 cm'di. Şimdi 7 aylık olduk nekadar bilmiyorum. 47 cm doğmuştu.
Doğalını bulduğumu zannediyorum,köye gidip alıyorum. Parça parça atıyorum buzluğa. 8. Aydan sonra balık zaten eylüle denk geliyor. Somon benimde favorim olacak ama çeşitte lazım. Hamilelikte tiksinti gelmişti somondantavuğa başlayamadım daha doğalını bulmak lazım.
balıgı bende sabırsızlıkla beklıyorum ama değişen bişi olmaz, çünkü somon yedırcem
somonu da her mevsim bulabılıyorsun.
bakmadım balık kaçıncı ayda verılıyor
Kimse uymuyo yaa listeye herkes veriyo
gittik 1 hafta kaldık döndük. bu pazar yine gidicezNasıll yaaaa
Daha bu pazar yola çıkcaz demiştin
Beynim aktı
bende yazlıga gıdınce alayım 2 taneDoğalını bulduğumu zannediyorum,köye gidip alıyorum. Parça parça atıyorum buzluğa. 8. Aydan sonra balık zaten eylüle denk geliyor. Somon benimde favorim olacak ama çeşitte lazım. Hamilelikte tiksinti gelmişti somondan
Kız değil canavarmaşallah.
kız mı? boy persentılınde üst sınır 73 demiş
At buzluğa parçalayıp uzun süre gider o. Tavuk çorbası şehriyeli fln iyi oluyor :)bende yazlıga gıdınce alayım 2 tane
uzun süre gider
Sizin bugünkü menü yıkılıyor yalnızEn sona verebilirim hiufcumm..7.aya girdikten sonraya denk geliyor yani.. Ondan once deneneck o kadar cok sey var ki
gittik 1 hafta kaldık döndük. bu pazar yine gidicez
Ayyy canimm cok tesekkur ederim boyle ayrintili yazdigin icin ekran goruntusu aliyorum =) doktor pekmez ceviz falan demisti bana bunlari simdi vermem erken mi birde pekmez ibrahim saracoglunn keci boynuzu pekmezi var yakinimda eger uygunsa bugun alicam ne diyosun canm ?İlk 1-10 gün: Canım biz sebze püresi ile başladık: Her gün saat 13:30 da Havuc patates hasla çatalla ya da blenderla ez ver 2 gün. 3. gun prinç ekle. sonraki günler yanına 3. bir sebze ekle: kabak, fasulye, maydanoz, enginar, ıspanak, pazı gibi, ve zeytingyagı akıt. Sebze püresinin 10. gününde 1 yemek kaşıgı kıyma ekle. Sebze püresi ile 10 gün tamamladıgında meyve püresine geç.
10-17 gün: Meyve püresini elma armut ile başla. Her gün saat 10:30 da ver. 3. gün başka meyvelere geç. Seftali , kayısı, üzüm, incir. Çile ve tropikal meyve haric herseyi vdrebilirsin. Alerji riski sebebiyle 2 gün veya 3. gün aynı şeyleri verip gözlem yap. Meyve püresini 10:30 da sebse püresini 13:30 da vermeye devam ederken arkasına yogurt ekle.
17:24 gün: Satt 16:00 ya yogurt ekle.
24 gün sonra: Akşam yatmadna 1 saat önce gece muhallebisi ekle.
Böylece menun oluşmus oluyor.
10Meyve püresi
13Sebze püresi
16:00: Yogurt
Yatmadan 1 saat önce: Muhallebi.
Bir ay sonra da kahvaltıya başla. Sabah 7:30-8 arası ver.
tabiiki,iyi düşünmüşsün canım resim atmayı..oyy kuzuuum çabucak iyileşir inşallah..Eki Görüntüle 1868194
Bugun druna gosterdik yine nemden dokuntu dedi . Bakalim ilac kullanacagiz yumurtaya baslayacam yine. Sabah isilugi azaliyor daha net cikti resim atiyorum yine. Allah vermesin insallah ama olursa bebislerinize , gostermekte fayda var resimli o yuzden attim ilk resmi . Belki tanidiklarinizda yada sizlerde olmustur , sizde fikir verirsiniz hem bana diye gonderiyorum.
erken değil canım ben çoktandır veriyorum pekmez ceviz..keçi boynuzu pekmezinin kokusu biraz ağır değilmi..inşallah bebişin sever ,o biraz daha faydalı sonuçta..bi dene bize yaz olurmuAyyy canimm cok tesekkur ederim boyle ayrintili yazdigin icin ekran goruntusu aliyorum =) doktor pekmez ceviz falan demisti bana bunlari simdi vermem erken mi birde pekmez ibrahim saracoglunn keci boynuzu pekmezi var yakinimda eger uygunsa bugun alicam ne diyosun canm ?
Gecmis olsun boncuk. Ozgurce takıldi. Sıkılsa ağlardı.üç gündür kulunçlar hasta etti beni..belim,sırtım eğilip bükülmüyor..kuzuma bile zor bakıyorum..sabah yere bıraktım ,yattım kalkamadım..kendi kendine dolandı durdu halının üstünde..içim bi tuhaf oldu,bakamıyorum atmışım gibi,içim sızladı garip kuzuma
6. Ay bitiminde uzum yiyebiliyorlar. Koskanin cocuklar icin uzum pekmezi var asidi alinmis. Ben memnunum ondan kendi dogal sekeri.Ayyy canimm cok tesekkur ederim boyle ayrintili yazdigin icin ekran goruntusu aliyorum =) doktor pekmez ceviz falan demisti bana bunlari simdi vermem erken mi birde pekmez ibrahim saracoglunn keci boynuzu pekmezi var yakinimda eger uygunsa bugun alicam ne diyosun canm ?
teşekkür edrim canım..Gecmis olsun boncuk. Ozgurce takıldi. Sıkılsa ağlardı.
Sizin bugünkü menü yıkılıyor yalnız
Benimde yakinimda o vardi denemeyi dusunuyorum tabi yazarimerken değil canım ben çoktandır veriyorum pekmez ceviz..keçi boynuzu pekmezinin kokusu biraz ağır değilmi..inşallah bebişin sever ,o biraz daha faydalı sonuçta..bi dene bize yaz olurmu
Sagol canim ona da bakarim mutlaka6. Ay bitiminde uzum yiyebiliyorlar. Koskanin cocuklar icin uzum pekmezi var asidi alinmis. Ben memnunum ondan kendi dogal sekeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?