2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Annemin kucagindaydi bugun, veya baska birindeyken vs. Beni gordugu zaman heyecanlanip kucagima gelmeye calisiyor. Iste o zaman kendimden geciyorum tek omzumu soyle makbule gibi sallayasim geliyor
bunları aynı ortama sokacaksın
kavga etmeyı öğrenırler paylasamazlar oyuncakları

bunları aynı ortama sokacaksın
kavga etmeyı öğrenırler paylasamazlar oyuncakları
Aynen. Gecen gun gittigimiz bi kafade bizimki gibi 7 aylik bi bebek daha vardi, sesini duydukca simardi. Babasi yanina goturdu, birbirlerine dokunmaya basladilar hemen guluyolar falan cok tatliydilar :) oyanacaklari bi ortam olsaydi bizimki kesin ya sacini cekerdi ya gozune parmagini sokardi

bebek ve cocukları sevıyor benım zilli demek ki hepsı aynı bunların.

Evet. aslinda gun asiri veya haftada 1-2 gorup oynayabilecegi bir bebek arkadasi olsa guzel olurdu...
Bebek arkadas demisken, mamas and papas'in uyku arkadaslarindan siparis ettim aliexpresten. Insallah amacina uygun olur benimkinin uzerine birsey ortemiyorum ona sarilip ta yuzune cektigi icin, belki severde bu oyuncaga sarilir... Umarim... Zaten devamli uzerini aciyo, yada yuzune cekiyor. Kisin zor olacak..

bılıyorum o uyku arkadasını
bende alıcam ama bakalım ne zaman
üzerini örtmedım hiç. kışın da böyle bişi alıcam. benımkı üzerini örturmuyor hemen yemeye calısıyor.

Uyku tulumlari cok mantikli, bende alicam bir tane, severse durursa icinde kullaniriz bu ara kiyafetlerinide yemeye basladi, gogus kismindan yakaladimi agzina cekiyo direk bir cok ayi, kuzu vs koydum besigine bu zaman kadar ama hepsiyle oynadi, sarilip takilmiyor uyuyacagin belirtisi kafasini yana atip parmagini agzina goturmesi, mendillere falan sariliyo bakalim bu ayiyla ne yapacak :)

evet oynuyor. hatta agzına emzık verıyorum onunla da oynuyor hemen alıyorum elınden.
yanında bişi olunca uyumuyor
tam aksi dagıtıyor uykusunu.

ACİL OCAK ANNELERİ YARDİM EDİN LÜTFEN ... ((( ben 05.08.16 normal doğum yaptim bebisim 4günlük. bugun sağlik ocağina aşi için gittik. ordaki hemşire bebişimde az da olsa sarilik var dedi.1saatden 1 emzir dedi. ama bebişi uyandiramiyorum 1saatden 1.en az 2saat uyuyor. sariliği artar diyor çoook korkuyorum.ne yapmaliyim? sizin bebişlerde boyle bir durum oldu mu?nolur cevap ( uyuyamam bu gece ben

evet oynuyor. hatta agzına emzık verıyorum onunla da oynuyor hemen alıyorum elınden.
yanında bişi olunca uyumuyor
tam aksi dagıtıyor uykusunu.
Emzikle oynama bizimkinde de basladi, bende aliyorum elinden, sonra parmagini emip uyuyamayinca saga sola atip kendini iyice kudurunca veriyorum, zaten iki dakika emip onuda atiyor artik. Zeynep emmeye karsi

Emzikle oynama bizimkinde de basladi, bende aliyorum elinden, sonra parmagini emip uyuyamayinca saga sola atip kendini iyice kudurunca veriyorum, zaten iki dakika emip onuda atiyor artik. Zeynep emmeye karsi
emzik kaşıyıcı olarak kullanıyoruz şuan 1 aydır almıyor . ama aferin kızıma, idarelı ve bagımlısı olmadan kullandı
işi bitince attı kenara

benımkınde sarılık cok az vardı ama asla uyandıramama yoktu
çünkü hiç uyumuyor ve uyutmuyordu. ayagını sık acımazmıs güya :=)

Oncelikle kesinlikle sakin ol, benim bebegim 26 saat fototerapi gordu, dunyanin en kolay seyi sarilik cogu cocukta oluyo, kisin ortasinda lohusa halimi hastanelerde gecirdim, anladimki o yogun bakimlarda beterin beteri var, halimizd sukurler olsun. Neyse, kimi bebek 2 saatte bir, kimi ise saatte bir veya daha kisa sure araliklarinda beslenmesi uygun oluyo, bu forumda bir kac arkadas ile tecrube etmistik bunu. Benimki mesela saatte bir beslenince daha da artti sarilik degeri, ve hastanede yatti bir gece, 2 saatte bir beslenmeye baslayinca sindirim sistemi ictigi sutu isleyerek kanindaki bilubrini kaka yoluyla daha kolay atti vucudundan. Bizim sarilik ab0 uyusmazligindan kaynaklaniyordu. Sen ilk once yarin bir hastaneye goturerek sarilik degerini olctur, yenidoganda tedavi edilmesi gereken bir durum cunku, buda ilk oncelikle duzgun beslenme ile gerceklesiyor, olmuyors degeri 17 yi gecerse fototerapi tedavisi uyguluyorlar. Bebegin uyanmiyorsa memene agzini daya emzirme pozisyonuna getir, biraz cenesiyle oyna, topuklarini minnacik sik, emmeye baslayacaktir. Ciddi sabir isi sarilik... Iyi beslenmesi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…