- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.341
Biraz sogumasini bekleyeydim suraslında taze taze daha ıyı olur. madem cok olmus hemen dolaba koy
ben öyle yapmıstım mecburen.
Stres yapma canımACİL OCAK ANNELERİ YARDİM EDİN LÜTFEN ...((( ben 05.08.16 normal doğum yaptim bebisim 4günlük. bugun sağlik ocağina aşi için gittik. ordaki hemşire bebişimde az da olsa sarilik var dedi.1saatden 1 emzir dedi. ama bebişi uyandiramiyorum 1saatden 1.en az 2saat uyuyor. sariliği artar diyor çoook korkuyorum.ne yapmaliyim? sizin bebişlerde boyle bir durum oldu mu?nolur cevap ( uyuyamam bu gece ben
heralde yaniBiraz sogumasini bekleyeydim surdegil mi?
Aynen ya insan korkuyo bi daha yemek yedirmeyeEn cok kendimiz nazarliyoruz degilmi...
Benimki hergun o sekilöff yenı uyandım ama yorgumnum. 6 dan beri yatakta zilli ile ugrasıyorum.
7.30 salladım da ayaklarımda uyudu 10 a kadar
ulen tam sopalık
öyle yapınca çok sinirleniyorumBenimki hergun o sekil
Demir eksikliği olursa çok mu hastalanırmış canım, doğrumu anladımKontrolden ciktik,2ayda 1010gr almis ama boy uzamasi azalmis,69 cm olmus. Her sey guzel,sorun yok. Napabilirm sizin icin diye sordu hemsire,dedim belki bi liste verirsiniz ek gida ile ilgili.. Websitesini onerdi,bi de kucuk brosur vardi onceden verdikleri,onu verdi yine. Icinde hemenhemen bise yok diyebilirm. Sebze puresi,sut..bi de kitabimiz var orda da var dedi,okudum dedim. Blw yapiyorum dedm bilmiyormus,anlattm kisaca.. Her sey guzel gidyorsa sorun yok devam dedi. Ama demir ekslikligi olablr cok sk hastalanirsa fln
dikkat edin dedi..
Yani kendi arastirmalarimla besliyordum hala da oyle devam edecegim. Hicbi faydalari olmadi bu konuda.
Kontrolden ciktik,2ayda 1010gr almis ama boy uzamasi azalmis,69 cm olmus. Her sey guzel,sorun yok. Napabilirm sizin icin diye sordu hemsire,dedim belki bi liste verirsiniz ek gida ile ilgili.. Websitesini onerdi,bi de kucuk brosur vardi onceden verdikleri,onu verdi yine. Icinde hemenhemen bise yok diyebilirm. Sebze puresi,sut..bi de kitabimiz var orda da var dedi,okudum dedim. Blw yapiyorum dedm bilmiyormus,anlattm kisaca.. Her sey guzel gidyorsa sorun yok devam dedi. Ama demir ekslikligi olablr cok sk hastalanirsa fln
dikkat edin dedi..
Yani kendi arastirmalarimla besliyordum hala da oyle devam edecegim. Hicbi faydalari olmadi bu konuda.
Evet minnosa devamli yemek hazirlayip devamli yedirmeye calismak gercekten cok yorucu, zor olacagini biliyordum ama bu kadar zor oldugunu tahmin edemezdim... Bende senin gibi disari cikmakda zorlaniyorum, cunku daha cok yorulup geri donuyorum, sicakda bir yandan... Ama yinede bazen geliyolar haftada 1-2 gun cikiyoruz :) bizim yemeklerimizden yiyecegi gunu iple cekiyorumtabi kendimize bu aralar pek yemek yapamiyorum
Benim kizda blw ci aslinda, ama hala tek bir disi bile olmadigi icin guvenemiyorum oyle... Yinede eline ekmek, salatalik, yesil sogan veriyorum, bi sikinti cikmadi.. Yutamadigini oguruo cikariyor hemen. Ama bu sekilde cocugun doymasi mumkun degil... Ya birde cok uyaniyor gece uyurken, uyanmada degil aslinda, yanina gidiyorum iki pis pis geri daliyo. Gecede 10 kere agliyo bu sekilde, bazen gazina, bazen donmeye bazen damaklari yuzunden agliyo sanirim. Ama cok sinir bozucuben yine uykusuz...
gec uyuyodu dimi?öyle yapınca çok sinirleniyorum
meyve muhallebisi mi yapiyorsun sabahlari?zillinin muhallebısını yapayım bari
MasallahKontrolden ciktik,2ayda 1010gr almis ama boy uzamasi azalmis,69 cm olmus. Her sey guzel,sorun yok. Napabilirm sizin icin diye sordu hemsire,dedim belki bi liste verirsiniz ek gida ile ilgili.. Websitesini onerdi,bi de kucuk brosur vardi onceden verdikleri,onu verdi yine. Icinde hemenhemen bise yok diyebilirm. Sebze puresi,sut..bi de kitabimiz var orda da var dedi,okudum dedim. Blw yapiyorum dedm bilmiyormus,anlattm kisaca.. Her sey guzel gidyorsa sorun yok devam dedi. Ama demir ekslikligi olablr cok sk hastalanirsa fln
dikkat edin dedi..
Allah hepimize kolaylik versin :) yemeye alistirmak beni en cok zorlayan sey oldu.Allah kolaylık versin
Bu bebekler Bence artık gittikçe zorlaşıyor
ama bizimde vücudumuz Bu tempoya yoruculuğa alışıyor
Elinde tutup kendi yemeyi seviyorsa ne mutlu sana
Benimki hep öğürüyo
Çünkü ağızlarına kaygan ve sıvı besin dışında ilk kez katı maddeler giriyo
Vücutta otomatik dışarı atmaya çalışıyo
Alışacaklar...
Ben iki gun veriyorum. Yesillik olunca icinde iki gun bekletmiyorumBugun kiymali yemek yapicam. Daha dogrusu yapiyorum, biraz fazla oldu, porsiyon bolsem yarinda verebilirmiyim acaba icinde kiyma olan yemegi?
Pastorize sutle mi? Balik icin erken degil mi?Kizlar dr a msj attim. Ceviz 9. Ay baslanacak dedi. 11 ocak dogumlu. 10 gun sonra baliga baslayabilirsin . Somon Haslanacak. Az baslayip hergun yavas arttir. 20 gun sonra ev yemekleri verebilirsin . Yogurt baslanacak. Pastorize sutle mayala dedi. Yemekle birlikte ver dedi.
Pastorize olan besinler daha iyi kaynamis oluyor. Mikroptan arinmis oluyor o yuzden. Her dr farkli oneriyor . Birinin bu ay verdigini oteki baska ay veriyor . Ama sanirim birbirine karistirmadan besinleri allerjenleri oyle liste hazirliyorlar.Pastorize sutle mi? Balik icin erken degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?