2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cnm yaa zaten arastira arastira veriyrz,degisen bise yok..
Maşallah gelişimi iyi olsunda
Yemeye içmeye her doktor kendi yöntemini uygulattırıyor

Doğru tek miydi
Gerçekliğin değişkenliği ne kadar faydalı

Bugün sizin menüde ne var csyrc
Kabak mı yine
Ben sabah patates haşladım
Ama çok sıcaktı veremedim
Öğleden sonra inşallah
Nedense tatlı meyveleri sever
Sebze sevmez diye saçma ön yargım var

Tavuk veren oldumu? Tavugun neresini veriyoruz? Haftada 3 gun kiyma versek, tavuk kac gun verilir acaba? H hiuf atom soru sorardi dusunurduk diyodunya gecen ne kadar cok soruyorum gene sabah sabah demi ya

Sen şimdi sordun
Bilen biri cevapladı
Bilmeyen diğer herkeste öğrendi

Anlamadığınız yeri sorun arkadaşlar
Ahh canım öğretmenlerim

evet dişten dolayı aglıyor.
gecen ekmegın en güzel tarafı yani ucunu verdım agzına geri çekince aglamaya basladı
bı baktım sert olan ekmegı ezmıs resmen
korktum vermıyorum daha
Ben veriyorum eline ekmek kendi ıslata ıslata parça parça yiyor yanında oturup bekliyorum ona göre büyük parça koparırsa müdahele ediyorum ama karnını doyurunca ödül olarak veriyorum açken verirsem onunla karnını doyuruyor ve yemeğini yemiyor

Evet canim kabak yine.. Ben de su an yapiyorum biakc saate verecem.. Bunlar meyvelere daha cok duskun,bu cok acik :)

Bizdedir vardı ben zorla uyandırdım sarılığı atlatınca uyandırmadım 3 saatte bir besledim sarılığı arlattıktan sonra bol bol yiyecek ve hem idrar ve kaka hem de ter yolu ile atacak

Tavuk veren oldumu? Tavugun neresini veriyoruz? Haftada 3 gun kiyma versek, tavuk kac gun verilir acaba? H hiuf atom soru sorardi dusunurduk diyodunya gecen ne kadar cok soruyorum gene sabah sabah demi ya
Tavuğun göğüs kısmını verebilirsin ama besi tavuğu olursa iyi olur hafta da beyaz ve kırmızı Eti toplamda 2-3 kez 1 yumurta büyüklüğünde verebilirsin yani kırmızı yada beyaz vermek senin tercihin...

sen organık tavuk bul da verecek bi yerini de bulursun
ben parca pinçık edıp buzluga atıcam. çorbalarda kullanıcam
nasıl olsa süzgecten gecırıyorum o da gecer heralde
gecmezse de önce blandera yaparım
o da olmadı kendım yerım yaa napim nasıl olsa yemege vermıstır verecegını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…