- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.361
Sen nazar degdirdin galibaMisafirim gitti.. Bende bi temizlik yapayim..Eymen 2 gündür huzursuz.. Cokta yemiyor
Sadece emmek istiyorsütte yok ki
Demir eksikliği olursa çok mu hastalanırmış canım, doğrumu anladım
Boy kilo bilgisi vermek dışında faydaları olmuyor bunların ya
Maşallah alpişkoyaa bu arada
Diş agrisi cekiyo galibaSen nazar degdirdin galiba
Maşallah gelişimi iyi olsundaEvet cnm yaa zaten arastira arastira veriyrz,degisen bise yok..
Ben veriyorum eline ekmek kendi ıslata ıslata parça parça yiyor yanında oturup bekliyorum ona göre büyük parça koparırsa müdahele ediyorum ama karnını doyurunca ödül olarak veriyorum açken verirsem onunla karnını doyuruyor ve yemeğini yemiyorevet dişten dolayı aglıyor.
gecen ekmegın en güzel tarafı yani ucunu verdım agzına geri çekince aglamaya basladı
bı baktım sert olan ekmegı ezmıs resmen
korktum vermıyorum daha
Maşallah gelişimi iyi olsunda
Yemeye içmeye her doktor kendi yöntemini uygulattırıyor
Doğru tek miydi
Gerçekliğin değişkenliği ne kadar faydalı
Bugün sizin menüde ne varcsyrc
Kabak mı yine
Ben sabah patates haşladım
Ama çok sıcaktı veremedim
Öğleden sonra inşallah
Nedense tatlı meyveleri sever
Sebze sevmez diye saçma ön yargım var
Bizdedir vardı ben zorla uyandırdım sarılığı atlatınca uyandırmadım 3 saatte bir besledim sarılığı arlattıktan sonra bol bol yiyecek ve hem idrar ve kaka hem de ter yolu ile atacakACİL OCAK ANNELERİ YARDİM EDİN LÜTFEN ...((( ben 05.08.16 normal doğum yaptim bebisim 4günlük. bugun sağlik ocağina aşi için gittik. ordaki hemşire bebişimde az da olsa sarilik var dedi.1saatden 1 emzir dedi. ama bebişi uyandiramiyorum 1saatden 1.en az 2saat uyuyor. sariliği artar diyor çoook korkuyorum.ne yapmaliyim? sizin bebişlerde boyle bir durum oldu mu?nolur cevap ( uyuyamam bu gece ben
Öğlen birde akşam ver hem artık yavaş yavaş akşam yemeği düzenine alışmalılarBugun kiymali yemek yapicam. Daha dogrusu yapiyorum, biraz fazla oldu, porsiyon bolsem yarinda verebilirmiyim acaba icinde kiyma olan yemegi?
10-30 da falan yatıyor. diş sıkıntısından dolayı pirinç unlu bebe bisküvi ve yumurtalı muhallebı yapıyorumgec uyuyodu dimi?
meyve muhallebisi mi yapiyorsun sabahlari?
Tavuğun göğüs kısmını verebilirsin ama besi tavuğu olursa iyi olur hafta da beyaz ve kırmızı Eti toplamda 2-3 kez 1 yumurta büyüklüğünde verebilirsin yani kırmızı yada beyaz vermek senin tercihin...
kurtarıcı diyorum başka da bişi demıyorum :=)
sen organık tavuk bul da verecek bi yerini de bulursun
bende günde 1 kere verıyorum yemekÖğlen birde akşam ver hem artık yavaş yavaş akşam yemeği düzenine alışmalılar
İki porsiyon cok fazla degisik besinler vermek daha iyi degilmi. İki gunde bozmazki yesillik yoksa .bende günde 1 kere verıyorum yemek
acaba 2 ye mi gecsem?
aslında haklısın.İki porsiyon cok fazla degisik besinler vermek daha iyi degilmi. İki gunde bozmazki yesillik yoksa .
Bizim kk dan arkadaslar bebekleriule disarda bulustular o kadar bebek bir arada cok komik olmustur bir de hepsi ayni modelbunları aynı ortama sokacaksın
kavga etmeyı öğrenırlerpaylasamazlar oyuncakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?