2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa düşündüm sormayı ama
Utandım b... resmi atmaya
Saçma tabi de
Ne bileyim

İçimde ferahlamıştı
Liftir de lif
Evet cnm muzu arkadaslar deyince gordum. Ben blendera geciriyorum oyle birsey yok. Artik cok inceltmiycem parcalarini. Ezerek vercem bizimkindede gorulmeye baslar baska seyler

Azcik tutup vermek bence sorun degil,en azindantanir ne yapacagini bilebilir,bi faydasi dokunabilir.. Cok kati olamamiz gerektigini dusunuyorum cunku zamanla zaten ogrnecekler. Dusunsene yeni tanisiyorlar.. Pasa kendini kurtarmis aferin afiyetler olsn:) haslaninca vitaminleri gidiyor diyorlar da mecbur kalirsak elbet oyle olacak,corba yapinca da sonucta oyle olmayacak mi? Bizmki bugun uykusunu alamamisti ve sinirliydi,cok az yedi,agladi ilk kez sandalyede. Aksam yedirecem olmadi corbayapmayi dusunuyorum kabaklarla,hatta irmik kullanmayi da dusunmuyor degilim.. Uzernde bi arastirma yapip karar vercem.. Napalim yesinler azcik..

Son düzenleme:
Graco evo marka benimki gayet memnunum ve guvenli. Ama hem Guvenli ve hem rahat birsey bakiyorum. İcinde durmuyor. Kucakta bile arabanin icinde durmuyor. Agliyor. Alirsaniz burdan paylasirdaniz sevinirim.

Bi masraf daha çıktı vallahi
Hep aklımda aslında
Ama oturamadığı için hiç araştırmadım
İnşallah uygun bi modeli indirimde filan yakalarız..
Sen anakucağından mı memnumun dedin?

Evet cnm muzu arkadaslar deyince gordum. Ben blendera geciriyorum oyle birsey yok. Artik cok inceltmiycem parcalarini. Ezerek vercem bizimkindede gorulmeye baslar baska seyler

Nette baktım herkes muz verdikten sonra aynı durumla karşılaşmış
2 gün verdim muz
İlk gün sadece emdi
Dün de 2 tane kiraz çekirdeği boyutunda parça yuttu
O kadarcık bile ne etkiliymişde bunca lif çıktı
Şaştım

Aynini ben sormustum muzdan demisti arkidesler :) lifli seylerde oluyor

Bu arada bizm firlama kollari acip kucak istemeye basladi koltugundayken aciyo elleri,kafasini karnima yasliyo al beni diye masum masumbakiyo.. Dun de kucagimdan babasina atladi.. Bunlar iki gundur oluyor,kerata buyudu beeaaa ama hala bnm kucagimda ikizim

Zaten ne yapması gerekiğini gerçekten bilmiyo
Hiçbirşeye değil ama yiyeceklere karşı çok temkinli

Haşlayınca vitamin gidiyo haklısın
İşte bende kabuklu tüm haşlasam fark olur mu dedim acaba
1 saat haşladım asla çiğ değildi ama un ufak olmuyordu
Kızartmalık patatesmiydi ki acaba
Haşlamalık olmalı ki un gibi dağılsın ezsin mıncıklasın

Cisrik şey yapsak diyorum
Böyle irmik topları
İrmik + muz
İrmik + lor + şeftali

Böyle mercimek köftesi formunda...

Aaa mercinek köfteside iyi fikir heee
Off bayılırım

H hiuf benimilk aldigim ana kucagi graco. Son aylarda icinde cok durmadi sigmiyor zaten Ters bide. İsofixli almayi dusunuyorum . Ama cok icine gomulmemesi gerek , durmuyor cunku. Hic durmamasindansa rahat birsey alip icinde zaptedmek niyetim. Benimki arabada durmuyor. Bes dk fazla oturmuyor biyerde

Benimki de arabada oto koltugunda yatiyo guya ama ayaklar koltuga yasli benimki de sigmiyor artik ama daha almam. turkiyede geldiktensonra bakmayi planliyorum

Farklı bir neden mi var
Çünkü alp kendi de oturabiliyo artık
Uzun süre durması sakıncalı mı diyon yoosa

Sevgi kuşuuu...
Benimkinin öğrendiği ilk hareketlerden biri...
Gezmeci nolcak
Nerden alırsam alayım hemen uzatıyo kolları
Kalk deyincede kafasını yukarı kaldırıyo

Oto koltuğunda yüksekte olup gidiş yönünde duracaklar
O zaman bizim gibi oturmak ve dışarıyı seyretmek keyifli gelir...

Taklite bayılıyorlar çünkü

Kendini one cok atiyor,daha oyle koltukta oturamaz biliyorum)

Mmmm lezizz

bende günde 1 kere verıyorum yemek
acaba 2 ye mi gecsem?
Aslinda bizim doktor oglen ve aksam gunde iki kere corba demisti ama vakit yetmiyor bir kere verebiliyorum kahvalti meyve corba yogurt corba istersen muhallebi onu sana birakiyorum demisti bende aksam corbasini vermiyorum muhallebi veriyorum

Öne bakarak gittiğinde ön koltuğa geçicez bence :) arkaya bakıp gitmeyi sevmiyor bizimkide,hem artık büyüdüler dar geliyor ana kucağı. Ben tek araba kullanırken çok zorlanıyorum,çocuk beni görmüyor bende onu. Ağladı mı eyvah elim ayağım karışıyor. Sesi çıkmasa o da sorun niye sesi çıkmıyor diyorum. Önde yanıma aldığımda oldu çok yanlış olduğunu bildiğim halde..
En önemli şey güvenlik,paraya bakmıyorum bu konuda. Milyarlık arabalara biniyoruz bikaç bin mi veremiycez güvenlik için. Biçok koltuk teste girmiyormuş bile. Allah korusun bişey olursa keşke demek istemiyorum. Allah bilir gerçi,kimi camdan fırlar burnu kanamaz kimide en güvenli koltuğa oturur ama herşey olabilir. Ben önlemimi alayım taktir allahın artık..
Koltuğu işten gelirken aldım bu arada :)))

Helal olsun...
Dediklerinin harfi harfine katılıyorum
Araç koltuğu önemli gerçekten
Rabbim kazadan beladan korusun
Ama tedbirsiz yola çıkmak olmaz

Hayırlı olsun
Kararlı ve hızlı biri olmalısın
Güle güle kullanın
Hangi marka aldın
Ne kadara aldın
Kurdun mu
Test sürüşü yaptınız mı
Minnoş sevdimi
Rahat mı

Bu kadar hızlı aldıysan bu sorduklarımıda yapmışsındır

Surrender, post: 47606718, member: 346828"] ayy ortamı düşünemıyorum.
en ıyısı 2-3 yaşında bıraraya gelmelerı[/QUOTE]
Disardan gorenlere cok ilginc gelmistir bence ayni boyda o kadar cocuk :)

Canim muzdan oluyor onlar sakin korkma bizikide aynen oyle yemek yerken altoni dolduriyor ben ana kucaginda yediriyorum hala onu tuvalet saniyor bizimkisi herhal

Kizlar ya gozlerdeki kasintisi azalnadi. Kollarindakide coz az fark etti. Allerji damlasi agizdan kullaniyor. gozlerdeki kaşinti icin bitkisel ne surebilirim. Cay suruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…