- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.401
Evet cnm muzu arkadaslar deyince gordum. Ben blendera geciriyorum oyle birsey yok. Artik cok inceltmiycem parcalarini. Ezerek vercem bizimkindede gorulmeye baslar baska seylerYaa düşündüm sormayı ama
Utandım b... resmi atmaya
Saçma tabi de
Ne bileyim
İçimde ferahlamıştı
Liftir de lif
Canım patates pişmişti ama yumuşak değildi
Bence buharda pişmesiyle ilgili
Acaba yarın suda mı haşlasam
Kabuğunu soymıyım
Piştikten sonra dilimleyip vereyim
Blw ye ters ama elimde tuttum kendisi kemirdi
Diğer türlü önüne bıraktığımda eline alıyor ağzına götürüp hemen geri çekiyo ve bırakıyo
Ben tuttuğumda epey parça kopardı
Uzun uzun çiğnedi
Öğürdü
Tükürdü
Hatta bi ara nefes borusuna yaklaşmış olmalı ki hapşırdı ve bir parça fırladı ağzından...
Diğer günlere göre iyi yedi sayılır
Ama ben elimde tuttuğum için pişmanım
Sabırsızlığımın kurbanıyım
Su verdim peşinden
Avent biberonlu dan içmiyo
Geveliyo ağzında
İkea uçlu üç delikliden güzel içti
Kulaklarından kendi tutarak
Graco evo marka benimki gayet memnunum ve guvenli. Ama hem Guvenli ve hem rahat birsey bakiyorum. İcinde durmuyor. Kucakta bile arabanin icinde durmuyor. Agliyor. Alirsaniz burdan paylasirdaniz sevinirim.
Evet cnm muzu arkadaslar deyince gordum. Ben blendera geciriyorum oyle birsey yok. Artik cok inceltmiycem parcalarini. Ezerek vercem bizimkindede gorulmeye baslar baska seyler
Bu arada şöyle bir durumla karşılaştım kızlar
Masadayken yine kaka yaptı
Altını değiştirdim ve bi baktım bezde koyu renkli şeyler var...
Korktum ve hemen aklıma kurt geldi
Bezi alıp balkonda güneş ışığında iyice inceledim
Karamel renginde kuvrık kıvrık ip şeklinde bazen 3-5 tane birarada bazen tek tek dağılmış
Korkumdan ayırdım ve beyaz peçetede inceledim
Canlı değil , hareket etmiyorlar
Plastik gibiydi
2 gündür muz vermiştim
Muz yapmış olabilir mi yaaa
Zaten ne yapması gerekiğini gerçekten bilmiyoAzcik tutup vermek bence sorun degil,en azindantanir ne yapacagini bilebilir,bi faydasi dokunabilir.. Cok kari olamamiz gerektigini dusunuyorum cunku zamanla zaten ogrnecekler. Dusunsene yeni tanisiyorlar.. Pasa kendini kurtarmis aferin afiyetler olsn:) haslaninca vitaminleri gidiyor diyorlar da mecbur kalirsak elbet oyle olacak,corba yapinca da sonucta oyle olmayacak mi? Bizmki bugun uykusunu alamamisti ve sinirliydi,cok az yedi,agladi ilk kez sandalyede. Aksam yedirecem olmadi corbayapmayi dusunuyorum kabaklarla,hatta irmik kullanmayi da dusunmuyor degilim.. Uzernde bi arastirma yapip karar vercem.. Napalim yesinler azcik..
Benimki de arabada oto koltugunda yatiyo guya ama ayaklar koltuga yaslibenimki de sigmiyor artik ama daha almam. turkiyede geldiktensonra bakmayi planliyorum
Bu arada bizm firlama kollari acip kucak istemeye basladikoltugundayken aciyo elleri,kafasini karnima yasliyo al beni diye masum masumbakiyo.. Dun de kucagimdan babasina atladi.. Bunlar iki gundur oluyor,kerata buyudu beeaaa ama hala bnm kucagimda ikizim
Oto koltuğunda yüksekte olup gidiş yönünde duracaklar
Farklı bir neden mi var
Çünkü alp kendi de oturabiliyo artık
Uzun süre durması sakıncalı mı diyon yoosa
Sevgi kuşuuu...
Benimkinin öğrendiği ilk hareketlerden biri...
Gezmeci nolcak
Nerden alırsam alayım hemen uzatıyo kolları
Kalk deyincede kafasını yukarı kaldırıyo
Zaten ne yapması gerekiğini gerçekten bilmiyo
Hiçbirşeye değil ama yiyeceklere karşı çok temkinli
Haşlayınca vitamin gidiyo haklısın
İşte bende kabuklu tüm haşlasam fark olur mu dedim acaba
1 saat haşladım asla çiğ değildi ama un ufak olmuyordu
Kızartmalık patatesmiydi ki acaba
Haşlamalık olmalı ki un gibi dağılsın ezsin mıncıklasın
Cisrik şey yapsak diyorum
Böyle irmik topları
İrmik + muz
İrmik + lor + şeftali
Böyle mercimek köftesi formunda...
Aaa mercinek köfteside iyi fikir heee
Off bayılırım
HahahaaaaaKandirdi beni. Emip uyuyacakti sozde ama ben uyudum onun yerine. Isirdi kendime geldim
Aslinda bizim doktor oglen ve aksam gunde iki kere corba demisti ama vakit yetmiyor bir kere verebiliyorum kahvalti meyve corba yogurt corba istersen muhallebi onu sana birakiyorum demisti bende aksam corbasini vermiyorum muhallebi veriyorumbende günde 1 kere verıyorum yemek
acaba 2 ye mi gecsem?
Öne bakarak gittiğinde ön koltuğa geçicez bence :) arkaya bakıp gitmeyi sevmiyor bizimkide,hem artık büyüdüler dar geliyor ana kucağı. Ben tek araba kullanırken çok zorlanıyorum,çocuk beni görmüyor bende onu. Ağladı mı eyvah elim ayağım karışıyor. Sesi çıkmasa o da sorun niye sesi çıkmıyor diyorum. Önde yanıma aldığımda oldu çok yanlış olduğunu bildiğim halde..Çok iyi noktalara değinmişsin canım...
Aynen dediğin gibi direk hava değişimi kucak derdi olmadan temiz temiz odaya kadar getiriyordum ben...
Bi de arabada dışa dönük gitmeyi sevmiyo beni görmeyince ağlıyo
Oto koltuğu alırsak anakucağı bagaj zaten arabada bagajda sığamayızzz... offf
Çarpışma vs bunlar çok önemli hususlar
Ana kucağında bile hem iç kemer hemde araç kemerini bağlıyorum
Bir kez ağladı diye kucağıma aldım o esnada aniden yüksek bi setten geçtik ve birden çocuğum geriye bir eğildi... feryat figan aklım gitti
Hemen arabayı durdurduk dışarı çıktım bişey oldu diye maf olmuştum...
Arabada kurallar asla esnetilmemeli...
Geçen eşim dedi anakucağını ön koltuğa koy hayır dedim
Büyüdüğünde de bundan çıkıp oto koltuğunda kemerli otursun öyle sıkıldım daraldım yok dedim..
Ben artık ön koltuğu unuttum en son geçen sene oturmuştum
Oto koltuğu alırsak öne geçerim belki
Bu arada zippy de koltuklar uygun
Ama kaliteli mi bilmiyorum
Öne bakarak gittiğinde ön koltuğa geçicez bence :) arkaya bakıp gitmeyi sevmiyor bizimkide,hem artık büyüdüler dar geliyor ana kucağı. Ben tek araba kullanırken çok zorlanıyorum,çocuk beni görmüyor bende onu. Ağladı mı eyvah elim ayağım karışıyor. Sesi çıkmasa o da sorun niye sesi çıkmıyor diyorum. Önde yanıma aldığımda oldu çok yanlış olduğunu bildiğim halde..
En önemli şey güvenlik,paraya bakmıyorum bu konuda. Milyarlık arabalara biniyoruz bikaç bin mi veremiycez güvenlik için. Biçok koltuk teste girmiyormuş bile. Allah korusun bişey olursa keşke demek istemiyorum. Allah bilir gerçi,kimi camdan fırlar burnu kanamaz kimide en güvenli koltuğa oturur ama herşey olabilir. Ben önlemimi alayım taktir allahın artık..
Koltuğu işten gelirken aldım bu arada :)))
Canim muzdan oluyor onlar sakin korkma bizikide aynen oyle yemek yerken altoni dolduriyor ben ana kucaginda yediriyorum hala onu tuvalet saniyor bizimkisi herhalBu arada şöyle bir durumla karşılaştım kızlar
Masadayken yine kaka yaptı
Altını değiştirdim ve bi baktım bezde koyu renkli şeyler var...
Korktum ve hemen aklıma kurt geldi
Bezi alıp balkonda güneş ışığında iyice inceledim
Karamel renginde kuvrık kıvrık ip şeklinde bazen 3-5 tane birarada bazen tek tek dağılmış
Korkumdan ayırdım ve beyaz peçetede inceledim
Canlı değil , hareket etmiyorlar
Plastik gibiydi
2 gündür muz vermiştim
Muz yapmış olabilir mi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?