- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.381
Bizim kk dan arkadaslar bebekleriule disarda bulustular o kadar bebek bir arada cok komik olmustur bir de hepsi ayni model
Benimki de aynen oyle emzik askisinin ucunu agzina almaya basladi bende vermiyorum artikemzik kaşıyıcı olarak kullanıyoruz şuan 1 aydır almıyor . ama aferin kızıma, idarelı ve bagımlısı olmadan kullandı
işi bitince attı kenara
KahvaltiKizlarrr ben cok gec kaldim galiba duzeni oturtmak icin sabah bebe buskivi oglem hazir meyve pure aksamda yogurt yada princ unu siz nasil besliyosunuz bide suya alistiramadim biberon tutmadigi icin ve sabah uzeri uykuda agliyo yorumunuz nedir ???
Bence biskuviyi ogun olarak verme ogunune kat yada arada ver az. Kac aylikKizlarrr ben cok gec kaldim galiba duzeni oturtmak icin sabah bebe buskivi oglem hazir meyve pure aksamda yogurt yada princ unu siz nasil besliyosunuz bide suya alistiramadim biberon tutmadigi icin ve sabah uzeri uykuda agliyo yorumunuz nedir ???
Daha almadim bakiyorum. Baby plus in . Dik konumda. İcine gonulmuyor. O yuzden bu dikkatimi cekti. Digerinde terliyordu hosunada gitmiyordu. Gomuldugu icin icinde. Diger markalara tam bakamadimBizim kız artık ana kucağına sığmıyor,emniyet kemeri neredeyse bağlanmıyor arabada sıkıntı yaşıyoruz. Oto koltuğu alan var mı ?
Evet canim kabak yine.. Ben de su an yapiyorum biakc saate verecem.. Bunlar meyvelere daha cok duskun,bu cok acik :)
Bikaç zamandır araştırıyorum bende aslında,çarpışma testleri önemli benimli için. Alan kullanan tavsiyesi olan var mı diye merak ettim. Be safe en çok içime sinen marka oldu. Galiba onun isofix'li modelini alıcam. Hatta hemen almam lazım,araba yolculuğu işkence oldu artık çocuğa.Eki Görüntüle 1868708 Eki Görüntüle 1868709
Daha almadim bakiyorum. Baby plus in . Dik konumda. İcine gonulmuyor. O yuzden bu dikkatimi cekti. Digerinde terliyordu hosunada gitmiyordu. Gomuldugu icin icinde. Diger markalara tam bakamadim
20 ocak dogumlu 6 ay 20 gunluk tesekkurler cvabin icinBence biskuviyi ogun olarak verme ogunune kat yada arada ver az. Kac aylik
Bikaç zamandır araştırıyorum bende aslında,çarpışma testleri önemli benimli için. Alan kullanan tavsiyesi olan var mı diye merak ettim. Be safe en çok içime sinen marka oldu. Galiba onun isofix'li modelini alıcam. Hatta hemen almam lazım,araba yolculuğu işkence oldu artık çocuğa.
Korkma canim muzun lifleri onlarBu arada şöyle bir durumla karşılaştım kızlar
Masadayken yine kaka yaptı
Altını değiştirdim ve bi baktım bezde koyu renkli şeyler var...
Korktum ve hemen aklıma kurt geldi
Bezi alıp balkonda güneş ışığında iyice inceledim
Karamel renginde kuvrık kıvrık ip şeklinde bazen 3-5 tane birarada bazen tek tek dağılmış
Korkumdan ayırdım ve beyaz peçetede inceledim
Canlı değil , hareket etmiyorlar
Plastik gibiydi
2 gündür muz vermiştim
Muz yapmış olabilir mi yaaa
Korkma kiz muz oBu arada şöyle bir durumla karşılaştım kızlar
Karamel renginde kuvrık kıvrık ip şeklinde bazen 3-5 tane birarada bazen tek tek dağılmış
Plastik gibiydi
2 gündür muz vermiştim
Korkma canim muzun lifleri onlar
Korkma kiz muz o
Bizimkide terliyor,sığmıyor sıkıntı yani. Uyuduğunda iyi oluyordu hemen alıp çıkıyorduk eve,şimdi kucağa alınacak kesin uyanacak :)Bizde artık sıkıntı yaşıyoruz
En büyük problem ter...
Kafası ter içinde kalıyo
Bunalıyo o ayrı dert , etrafı görmek istiyo
Zaten kuyruk sokumu morarmıştı
Artık rahat değil içinde
Hem artık mama sandalyesinde de oturmaya başladılar
Üstelik oto koltuğu daha yumuşak ve destekli sonuçta
Ama içinde çok güzel uyuyo ya ...
Oto koltuğunda dik şekilde nasıl uyur rahat eder bilmem
Gerçi geçen gördümde , uykuda kafa sağa sola düşmesin diye aparat yapmışlar
Çok iyi noktalara değinmişsin canım...Bizimkide terliyor,sığmıyor sıkıntı yani. Uyuduğunda iyi oluyordu hemen alıp çıkıyorduk eve,şimdi kucağa alınacak kesin uyanacak :)
Bu koltuklarında yatış pozisyonu var,ayaklar havaya doğru dikiliyor. Ana kucağı gibi olmuyor tabi. BeSafe'de var o baştaki aparat dediğin şey. Çarpışma anında başla birlikte öne geliyor ve en az hasarı almasını sağlıyor. Başı savrulmuyor yani.
Gormeden birsey denmesi zor canim ya.Bu arada şöyle bir durumla karşılaştım kızlar
Plastik gibiydi
2 gündür muz vermiştim
Yaa düşündüm sormayı amaGormeden birsey denmesi zor canim ya.
Blw cisin buyuk parcalar yutmussa hazmi zor oldugu icin kakayla atmistir belki. Dr una attinmi resmi .
Graco evo marka benimki gayet memnunum ve guvenli. Ama hem Guvenli ve hem rahat birsey bakiyorum. İcinde durmuyor. Kucakta bile arabanin icinde durmuyor. Agliyor. Alirsaniz burdan paylasirdaniz sevinirim.Çok iyi noktalara değinmişsin canım...
Aynen dediğin gibi direk hava değişimi kucak derdi olmadan temiz temiz odaya kadar getiriyordum ben...
Bi de arabada dışa dönük gitmeyi sevmiyo beni görmeyince ağlıyo
Oto koltuğu alırsak anakucağı bagaj zaten arabada bagajda sığamayızzz... offf
Çarpışma vs bunlar çok önemli hususlar
Ana kucağında bile hem iç kemer hemde araç kemerini bağlıyorum
Bir kez ağladı diye kucağıma aldım o esnada aniden yüksek bi setten geçtik ve birden çocuğum geriye bir eğildi... feryat figan aklım gitti
Hemen arabayı durdurduk dışarı çıktım bişey oldu diye maf olmuştum...
Arabada kurallar asla esnetilmemeli...
Geçen eşim dedi anakucağını ön koltuğa koy hayır dedim
Büyüdüğünde de bundan çıkıp oto koltuğunda kemerli otursun öyle sıkıldım daraldım yok dedim..
Ben artık ön koltuğu unuttum en son geçen sene oturmuştum
Oto koltuğu alırsak öne geçerim belki
Bu arada zippy de koltuklar uygun
Ama kaliteli mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?