2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel ve cefakar anneler. :)
oğlum artık 10da uyuyor. uyutmak için uğraşmıyorum. zira uğraşırsam oğlum benden nefret edecek. o derece asabiyet yapıyor bende bu durum. çıldırıyorum resmen uyumazsa. e bu durumum haliyle oğluma yansıyor. bende uğraşmaktan vazgeçtim ikimizin iyiliği için.
hiç unutmam. artık nasıl göründüysem çocuğun gözüne, resmen büyük insan gibi, gözlerini kapadı, uyur gibi öylece kaldı yavrum. sonra uyudu haliyle.

dün babasına bıraktım sözde. mutfaktayım. bir ağlama sesiyle girdim içeri. çocuk yüz koyun parkede ağlıyor. kafası mı vurdu diyorum, ne biliyim diyor bana adam.
sonra bir bakıyorum halıda geziyor çocuk.
örtüsü var. onun üzerine koyuyorum. halımdan hala toz gibi tüyler çıkıyor. ondan halıya koymuyorum ama çocuk halıya acayip meraklı. bayılıyor ellemeye. yasaklar şimdiden çocuğu cezbediyor.

yarın eşimin teyzesinin oğlunun düğünü var. tüm büyükler orda olacak. beni şimdiden afakanlar bastı. ya çocuğa bişey vermeye kalkarlarsa diye. alerjisi var, olmasa bu kadar takmam kafaya. kaş göz arası süt içerikli bişey tıkıverirlerse diye aklım çıkıyor. gideceğimiz bile belli değil ama ben olmadık senaryolar yazıyorum kafamda.

Aynı durumdayız cnm kasış görünce hemen aglıyor inan hafta sonu zorla iki günde 10 15 kasık kahvaltı 2 kasık corba 1 kasık muhallebi yedi kendi kaşığıyla yani. Ama hep ağlayarak. Anne sutu alıyor sadece, biberon yok. 7. ay da sadece 70 gr aldı.
Çok üzülüyorum işe başladım suan annem bakıyor, annem daha iyi yediriyor bana göre ama yine tabi bağrış cağrış. Bu gidişle bu ay da kilo alamayacak gibi. Biz 4 ocak doğumluyuz. Değişir diye bekledim ama hala değişiklik yok 2 ay olacak ek gıdaya başlayalı.

Bende memlekete gidicem. Basta soyliycem allerjisi var birsey vermeyin. Yemegini ben hazirlayip veriyorum diye. İlk isim bu olacak. Halinin uzerine battaniye battaniye uzerine carsaf serdim . Arada kafayi burnunu vuruyo. Tabii bizimkide parkelere gidiyo. One emekliyemiyor. Geri geri emekliyor. One dogru done done gidiyo. Cok hizli kaşla goz arasinda nerden bere gidiyo. Oturuyor artik bizimki . Dusmuyor. Dusmemeside dert. Yorulunca kendini arkaya atiyo yastik yoksa kafa gitti . Bi kac gindur uyku egitimi vermeye basladim. Ayakta sallaniyordu hep. Besiginde sallayarak uyutuyorum yine. Ama uyuduktan sonra sallamiyorum. Buyuk bi ilerleme benim icin. Terlemiyor. Memlekete ordan yazliga tekrar gececez. Benim duzenim yine bozulacak

Cok teşekkür ederim canım
İyi tatiller

Ciddiyet kabul etmiyolar benimkide uyumuyo bakıyorum aadece tepki vermiyorm hemen guluyo essek gozumun icine bakip nasil ciddi olcan olamiyorm hemen kucagima alip opuyorum

Ya oyle sesler harkeetler cikiyr ki nasil dayancan:) ayhh oyhhh geee diyince koptm ben de,o da benden bi isaret bekliomus meger:)

Bence de cnm israr ettikce bizm sinriimiz bozuluyo ve cocuga da yansiyo stres,bizimki sesimin degisikligini hemen fark ediyor mesela.. Ne zmn uyuycaksa uysuun en iyisi bu sanirm.

Ben de 5hafta sonra yolcuyum ve senin gibi dusunuyorum. Herkese soylicem ben soyle besliyorum diye.. Izin vermem rastgele seyler verilmesine ki esim de ztn benm gbi,hatta ben yumusak yuzluyum de o cok kati bu konuda.. Niye bahane uydurcakmisiz direk deriz biz boyle istemiyoruz diye diyor,ki en guzeli sanirm..burda gobegimiz catliyo ay aman cay kasigini gecmesin,ay aman organik bulalim,ay aman uc gun deneyelim azar azar artiralim diye..ztn bazi duzenler bozuluyor,en azindan yeme duzeni bozulmasin

aynen annişler aynen.
düzen bozulması çok kötü oluyor maalesef.
ya birde bozulan düzene hemen adapte oluyorlar, bizim kurmaya çalıştığımız düzene günlerce uymamak için direniyorlar.
ne gıcıklar demi ..

otogara kocanımı isticek senden...beni bi atıversin diye
karşı komşum zati dostumuzdu boşaldı daire dediler koşun gelin toplandık geldik
kocamla kocası sürekli balkondan laflaşıyorlar o ona ayran götürü o ona tatlı ona kahve buna tavla
deliriciz....
şii....bi deniz fotosu at be valla buhar makinesi tek nem kaynağımız...weewellin mavi ışıklı kocamla içine balık atsak diyoz deniz hasreti gideriyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…