- 30 Ocak 2015
- 19.845
- 28.528
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.781
Gecmis olsun canimAllah razı olsun...
Ciddiyet kabul etmiyolar benimkide uyumuyo bakıyorum aadece tepki vermiyorm hemen guluyo essek gozumun icine bakip nasil ciddi olcan olamiyorm hemen kucagima alip opuyorumBebege karsi tum ciddiyetimi yitirdim,uykuyu biraktik oyun oynuyoruz
ruh önemli tabii. boru mu bu ruh yani
Uyutcamguya,yatmis ayhh geeell diyor bastimkahkahayi,o da benden beter zaten! Yatakta oynuyoruz simdi,tlfnun isigina bayildi
Aynı durumdayız cnm kasış görünce hemen aglıyor inan hafta sonu zorla iki günde 10 15 kasık kahvaltı 2 kasık corba 1 kasık muhallebi yedi kendi kaşığıyla yani. Ama hep ağlayarak. Anne sutu alıyor sadece, biberon yok. 7. ay da sadece 70 gr aldı.Merhaba ocak anneleri. Ben subat annesiyim 1 subatta dogum yaptim. Simdi soruyorum size hic mi ek besinde sorun yasamiyosunuz bu konu ile ilgili pek sikayet edilmemis :)masallah tabi :) ama ben bebegime hiç birşey yediremiyorum. Ek besine baslayali on gun oldu suan kasigi gordugu an agliyo ve ne yedirirsem en fazla 5 cay kasigi yedirebiliyorum pureleri ise kusuyo. Sadece anne sutu ile besleniyo. 2 tane de dis cikariyoruz. Lutfen allah rizasi icin siz tecrubelisiniz benim gibi olup duzelen var mi. Yardim edin cildiracagim
Ferrum damlaGünaydın güzel anneler nasılsınız
Kan damlası kullananlar hangi markayı kullaniyosunuz
Bende memlekete gidicem. Basta soyliycem allerjisi var birsey vermeyin. Yemegini ben hazirlayip veriyorum diye. İlk isim bu olacak. Halinin uzerine battaniye battaniye uzerine carsaf serdim . Arada kafayi burnunu vuruyo. Tabii bizimkide parkelere gidiyo. One emekliyemiyor. Geri geri emekliyor. One dogru done done gidiyo. Cok hizli kaşla goz arasinda nerden bere gidiyo. Oturuyor artik bizimki . Dusmuyor. Dusmemeside dert. Yorulunca kendini arkaya atiyo yastik yoksa kafa gitti . Bi kac gindur uyku egitimi vermeye basladim. Ayakta sallaniyordu hep. Besiginde sallayarak uyutuyorum yine. Ama uyuduktan sonra sallamiyorum. Buyuk bi ilerleme benim icin. Terlemiyor. Memlekete ordan yazliga tekrar gececez. Benim duzenim yine bozulacakgünaydın güzel ve cefakar anneler. :)
oğlum artık 10da uyuyor. uyutmak için uğraşmıyorum. zira uğraşırsam oğlum benden nefret edecek. o derece asabiyet yapıyor bende bu durum. çıldırıyorum resmen uyumazsa. e bu durumum haliyle oğluma yansıyor. bende uğraşmaktan vazgeçtim ikimizin iyiliği için.
hiç unutmam. artık nasıl göründüysem çocuğun gözüne, resmen büyük insan gibi, gözlerini kapadı, uyur gibi öylece kaldı yavrum. sonra uyudu haliyle.
dün babasına bıraktım sözde. mutfaktayım. bir ağlama sesiyle girdim içeri. çocuk yüz koyun parkede ağlıyor. kafası mı vurdu diyorum, ne biliyim diyor bana adam.
sonra bir bakıyorum halıda geziyor çocuk.
örtüsü var. onun üzerine koyuyorum. halımdan hala toz gibi tüyler çıkıyor. ondan halıya koymuyorum ama çocuk halıya acayip meraklı. bayılıyor ellemeye. yasaklar şimdiden çocuğu cezbediyor.
yarın eşimin teyzesinin oğlunun düğünü var. tüm büyükler orda olacak. beni şimdiden afakanlar bastı. ya çocuğa bişey vermeye kalkarlarsa diye. alerjisi var, olmasa bu kadar takmam kafaya. kaş göz arası süt içerikli bişey tıkıverirlerse diye aklım çıkıyor. gideceğimiz bile belli değil ama ben olmadık senaryolar yazıyorum kafamda.
Selam canım, tatildeyiz o yüzden hiç giremedim epeydir.
Siyez bulguru makarnalutfen.com da var, gerçekten de herşeye tavsiye ediliyor, buralardan uzak bir çok hastalık tedavisi esnasında da yenmesi tavsiye ediliyor. Dediğim site güvenlidir, ben oradan hep alışveriş yapıyorum, gönül rahatlığıyla alabilirsin, zaten genel olarak organik üzerine bir site.
Cok teşekkür ederim canımSelam canım, tatildeyiz o yüzden hiç giremedim epeydir.
Siyez bulguru makarnalutfen.com da var, gerçekten de herşeye tavsiye ediliyor, buralardan uzak bir çok hastalık tedavisi esnasında da yenmesi tavsiye ediliyor. Dediğim site güvenlidir, ben oradan hep alışveriş yapıyorum, gönül rahatlığıyla alabilirsin, zaten genel olarak organik üzerine bir site.
Ciddiyet kabul etmiyolar benimkide uyumuyo bakıyorum aadece tepki vermiyorm hemen guluyo essek gozumun icine bakip nasil ciddi olcan olamiyorm hemen kucagima alip opuyorum
günaydın güzel ve cefakar anneler. :)
oğlum artık 10da uyuyor. uyutmak için uğraşmıyorum. zira uğraşırsam oğlum benden nefret edecek. o derece asabiyet yapıyor bende bu durum. çıldırıyorum resmen uyumazsa. e bu durumum haliyle oğluma yansıyor. bende uğraşmaktan vazgeçtim ikimizin iyiliği için.
hiç unutmam. artık nasıl göründüysem çocuğun gözüne, resmen büyük insan gibi, gözlerini kapadı, uyur gibi öylece kaldı yavrum. sonra uyudu haliyle.
dün babasına bıraktım sözde. mutfaktayım. bir ağlama sesiyle girdim içeri. çocuk yüz koyun parkede ağlıyor. kafası mı vurdu diyorum, ne biliyim diyor bana adam.
sonra bir bakıyorum halıda geziyor çocuk.
örtüsü var. onun üzerine koyuyorum. halımdan hala toz gibi tüyler çıkıyor. ondan halıya koymuyorum ama çocuk halıya acayip meraklı. bayılıyor ellemeye. yasaklar şimdiden çocuğu cezbediyor.
yarın eşimin teyzesinin oğlunun düğünü var. tüm büyükler orda olacak. beni şimdiden afakanlar bastı. ya çocuğa bişey vermeye kalkarlarsa diye. alerjisi var, olmasa bu kadar takmam kafaya. kaş göz arası süt içerikli bişey tıkıverirlerse diye aklım çıkıyor. gideceğimiz bile belli değil ama ben olmadık senaryolar yazıyorum kafamda.
AYY hastaneden geldim yeni kızımın atesi düşmedi.. enfeksiyon kapmış çocuğum. .. Şükür kendine geldi
Allah razı olsun herkesten. Çok şükür daha iyi ilaç kullanioruz antibiyotik falan.insaallah daha da iyi olurCokgecmis olsun ,daha iyidir insallah kuzucuk
Bende memlekete gidicem. Basta soyliycem allerjisi var birsey vermeyin. Yemegini ben hazirlayip veriyorum diye. İlk isim bu olacak. Halinin uzerine battaniye battaniye uzerine carsaf serdim . Arada kafayi burnunu vuruyo. Tabii bizimkide parkelere gidiyo. One emekliyemiyor. Geri geri emekliyor. One dogru done done gidiyo. Cok hizli kaşla goz arasinda nerden bere gidiyo. Oturuyor artik bizimki . Dusmuyor. Dusmemeside dert. Yorulunca kendini arkaya atiyo yastik yoksa kafa gitti . Bi kac gindur uyku egitimi vermeye basladim. Ayakta sallaniyordu hep. Besiginde sallayarak uyutuyorum yine. Ama uyuduktan sonra sallamiyorum. Buyuk bi ilerleme benim icin. Terlemiyor. Memlekete ordan yazliga tekrar gececez. Benim duzenim yine bozulacak
aynen annişler aynen.Bence de cnm israr ettikce bizm sinriimiz bozuluyo ve cocuga da yansiyo stres,bizimki sesimin degisikligini hemen fark ediyor mesela.. Ne zmn uyuycaksa uysuun en iyisi bu sanirm.
Ben de 5hafta sonra yolcuyum ve senin gibi dusunuyorum. Herkese soylicem ben soyle besliyorum diye.. Izin vermem rastgele seyler verilmesine ki esim de ztn benm gbi,hatta ben yumusak yuzluyum de o cok kati bu konuda.. Niye bahane uydurcakmisiz direk deriz biz boyle istemiyoruz diye diyor,ki en guzeli sanirm..burda gobegimiz catliyo ay aman cay kasigini gecmesin,ay aman organik bulalim,ay aman uc gun deneyelim azar azar artiralim diye..ztn bazi duzenler bozuluyor,en azindan yeme duzeni bozulmasin
aboo nerden sordum
eşimi beklıyorum gelınce yola cıkıcaz. karsı komsuyla anlastıgına sevındım
insanın bi komşusu olmalı, benımkı gibi degıl tabiigeçen kendını otogara bıraktıracak birilerini arıyordu, biizm kapıyı da caldı ben emzııriyordum acmadım. balkonda oturuyorduk ne için geldıgını anladım eşime söyledım
eşim anında odasına tüydü
otogara gıtmek ısteyen son ana bırakmaz, bin otobuse git. kime güvenıyorsun ki..
bağırm kadınÇalışmayıp evde bebek bakmak cok güzelçalışmak zorunda olmak cok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?