2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar kurtaj olali 10 gun oldu kanamam bitti ama arada böyle kirmizi renkte kanli akinti geliyo.bildiğiniz akinti ama kanli.normal mi bu kadar akinti olmasi

aahaa.
Bununda gafa gitmiş...
Herkes ayteni ağlatıyor...

pembe wallahi sıvı olayına ben henüz geçmedim yoğurt vericem ama nasıl olacak bilmiyorum
zaten inan şuan istekli değil çok fazla
hiç zorlamıyorum bende
eee çorbalar hani şu etli sulu çorbalar vitamin depolu çırbalar ....

Naaannaaaaaayyyy....
yaşasın anane usulü öğünler...
Len varya aklıma geldi..
Rahmetli anneannem anlatırdı...
Biz göydeğidik,darlalarda çalışırdık..şindiiiiğiii gibiii nerdeeee....
Te ağacın dalına ip asardık ucuna lokum bağlardık ..bebeğ aldına goyaridik..o onu emeriken darladan ekin doplar biçerdik
Na o lokum emen minnoşlar avukat neyin oldu gitii tee eskilerden...
Vay be..nankör nesiliz be...
Kafam arızalandı..ŞÜKÜR Allah ne verdi ise yesin büyüsün ...genetik şurda 3 yıl sonra makarna patrtes kızartması yicek sadece
Ah ablam yiğenime neee vitaminler yedirdide sonunda bizim sıpa aklı erince hiçbişi yemedi

Söründürün cadalozu ucunda lokum asılı ip emerken düşünemiyorum
Kadın anında ölürdü galiba şokun yarattığı kalp krizinden
Lllloooooookkkkuuummm boğğğğaaazınaaa kaa kaaa kaaaçaaaarrrsaaa
@Surrender

Ya şimdi kafamın içinde bu kareyi yönettim seslendirdim çizdim
Eee hali ile sör ve kızının bi yansıması mevcut beyinde
Oofff yaaa harika bir velinimet şu kafam

Yogurt mayaladim da yine civik olacak belli.. Hazir sutten ancak bu kadar tutuyor gari,taze sut alinca guzel tutar umarim e hem yogurt mayam da bildigin krema gibi bise,ondan tutan onun gibi oluyoo neyse ya icsin iste napimm

atomun memeler noduki acabaa

Eee anne dedim..şimdi ne olcak bu memeler..
E kızım süt gidince azcık daha küçülür...
Onu demiyom be kadın sarkık yumuşacık pörsük...
Eee dipdiri nası olsun emildi ya aaa sende öle eskisi gibi olur mu hiççç
dezemin dipdiri ama
o cok emzirmedi..git soğuk su tut o zaman ...
anneee

Memelerime kepçe bağlayıp uyucam

Yogurt mayaladim da yine civik olacak belli.. Hazir sutten ancak bu kadar tutuyor gari,taze sut alinca guzel tutar umarim e hem yogurt mayam da bildigin krema gibi bise,ondan tutan onun gibi oluyoo neyse ya icsin iste napimm
Canim bende mayaliyorum cok guzel tutuyo kucuk kucuk kavanozlara mi mayaliyosun o zaman daha kaati oluyo cunku mayaladiktan sonra firinin icine koyuyorm aksamda dolaba kaldiriyorm

Canim bende mayaliyorum cok guzel tutuyo kucuk kucuk kavanozlara mi mayaliyosun o zaman daha kaati oluyo cunku mayaladiktan sonra firinin icine koyuyorm aksamda dolaba kaldiriyorm

Evet oyle yaptim cnm da ben 5saat bekletip dolaba aliyorum ondan mi olmuyor acaba.. Biseyi beceremiyorum kesin o halde

Evet oyle yaptim cnm da ben 5saat bekletip dolaba aliyorum ondan mi olmuyor acaba.. Biseyi beceremiyorum kesin o halde
ben tencerede mayaliorum ve mayalaninca dolaba koyuyorum soguduktan sonra temiz bi tulbent koyuyorum yogurdun ustne suyunu ceksin die ..3 4 kere böyle yapiorum (bekletiorum tulbenti ) bildiginiz yoğurt oluo..

pembe wallahi sıvı olayına ben henüz geçmedim yoğurt vericem ama nasıl olacak bilmiyorum
zaten inan şuan istekli değil çok fazla
hiç zorlamıyorum bende
Blw yapmıyorum ama kendisi yemek istiyo bazen yoğurdunu ben beslerken.veriyorum ksşığı.yiyo bi güzel .sonra ds dişlerini kaşıuo kaşıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…