2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yahu bu nedir bee
Bi çimdik yumurta yicek diye
Kendisi
Sandalyesi
Kullanmadığı yemek masamız
Ben
Yerleri söylemiyom bileee

Azmine hayranım. .
O kadar cok sorumlulk iş ....
Birde biliiiiiiivvvv
Acaba 18 li yaşlarına gelince gerçekten sizin minoklar dahamı bi değişik olacak ....
Hamburger yerlerken acaba sizinki bi değişik mi ısıracak
Şu maceraları daha sık daha ayrıntılı paylaş...
Banada kaynak nemo çıksın
Deli analar

Anam bu da biliviiicilerle kafayi bozdu hee ogluma organik kiz bul kiz ordan oyle konusmaa

Kaç gündür giremedim okuyamadim yazılanları. Diş çıktı rahatlicaz derken şimdi de başladı bi burun akması. Gece de çığlık çığlığa uyanıyo beni de korkutuyo. Oy oy bitmeyecek demek ugrasmalar iyi taraflarini da soyleyeyim artık her yanda dolaşıyo arkami donsem biseyi kurcaliyo buluyorum pesimden geliyo pardon ya iyi bisey dicektim dimi

Anam bu da biliviiicilerle kafayi bozdu hee ogluma organik kiz bul kiz ordan oyle konusmaa
Söründürün kızı fena yaklaşma..
Atomun zeynosu bizim
Pitininkinin gözler yıkıyır ortalığı ..alırsanız başınız ağrır..talibi çok olabilir...
Üstelik anası çok süslüyo pek masraflı

Kıskanıyo

yanılıyo da olabilirim ama bazen blw yöntemini dönemin yeni trendi ve bu akımın peşine takılıp hezeyan olan anne ve bebeler şeklinde çerçeveleyenler var... (pembe seni tenzih ediyorum sadece genel bir tespitleme benim ki)

geçende söylemiştim; bu yöntemi uygulamaya başladım ancak başarılı olur muyuz devam ettirebilir miyiz bilmiyorum,
- " tamam biz artık olduk, benim bebeğim blw yöntemi ile yiyip doyabiliyor "
dediğimde tavsiye edebilir ya da yöntemi övebilirim(!)

uzun uzadıya anlatıp
kendimi olduğum halden çıkarıp
çok bilmiş ayten apla gibi
vay efendim şöyledir de böyledir .... demiycem

gerçekten bende tecrübesizim
zamanla ikimizde birbirimize birşeyler öğreterek ilerleyeceğiz...

hem bu zamana kadar hep oğlum benim bildiğim şeyleri yapmaya çalıştığında sabırsızca davranıyordum
şimdi ikimiz içinde yeni bir girişim , dolayısıyla birlikte deneyimleyip öğrenme zamanı...

bir tek şunu söyleyebilirim
blw zahmetsiz gerçekten de - (sonrası temizlik dışında-ama bu da geçici bi durum)

Kızlar bugün 7. Ay konturolune gittik gelişim iyi menümüze balık eklendi ve baklagiliyatlar patlıcan süt bakla tuz şeker bal çilek tereyağı yok boy kilo iyi

Yaa arkadaşlar ben öyle yöntem falan uygulamıyorum acıkınca yemeğini yediriyorum oyun oynarken eline bişeyler veriyorum hem yiyiyor hem dişini kaşıyor hem oyun oynuyor ama gözümü bir saniye üzerinden ayırmıyorum en sevdiği şey kuru erik oyun oynarken kuru erik yiyor hemde dişini kaşıyor Mutlu oluyor ama halı kanepe hak getire onu uyutunca kül kedisi modunda dolanıyorum yani ona kurallı bişey yaptırmıyorum Nasıl mutluysa Nasıl yemek isterse nerede Nasıl uyumak isterse genelde oyuncakların ile uyumaktan Mutlu öyle uyusun ozaman diyorum sadece onun için tek kural "patron sensin sen 18 aylık ol sonra patron benim" :)))

Doğru ve güzel söz
Kızım bende yeni yeni kendime ve oğluma güvenerekten.....
Kahvaltısından arta kalanları önüne koyuyorum kaşık çatalınıda ...hem öğrensin hem oynasın diye.. Havalar sıcak zati...keyfince tamamen muhallebi tamamen yumurta olana kadar oynuyor
Sonrası koridordan banyoya uzanan hansel gratel kırıntıları
Yıkıyorum paklıyorum..onun dışında salatalık ,havuç ,kuru kayısı,soğan ve bazı şeyler daha eline veriyorum..batan ev olsun batıya giderken kocam oğlum ve ben elime valizimi alıp gidicem
Yeni gelin gibi yeni şeyler alıcam
Ama kitlendiğim nokta şu ki...bi kase yoğurt ,kaşık maması,çorvalar ,püreler,meyveler yitio bu cocuk biliv yaptığımı düşünemiyorum

bazen parmağında döndürüldüğünü hissediyor musun?

oooo sen işi çifte kavrulmuş yapmışsın
hem püre hem blw
bi de bize diyon
sen iyi dayanıyon o zaman vallahi

bu arada inşallah herşey dilediğin gibi olur
ev...
taşınma...
yeni eşyalar...
batı...
kuzey güney
asmalı konak
küçük kadınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…