2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Rica ederim. Sifa olsun yavruna
Amin.

bahsettiğim düğüne gitmiyoruz. çok sevindim.
eşime sordum akşam gidiyor muyuz diye. gitmek istiyor musun dedi. istemiyorum dedim. iyi dedi. ciddi gitmiyor muyuz dedim.
iki saat için onca yol, gece gece çekilmez, telef olacaksın sende çocukta dedi. gerek yok dedi.
canım kocam benim...

Nedense o robot resimlerle asılları hiç uyuşmaz benim eşleştirmelerde

Blw en eski yöntem
Kaşıkla besleme sonradan çıkmış

Bir bebek dünyaya gelir gelmez anne sütünü dahi kendi istediği zaman ve istediği oranda içer...
Acıktığında ağlar
Doymadan meme çekilirse yine ağlar
Doyduğunda kendi bırakır
Zorla vermeye kalkarsan yine ağlar

Falan filan

Konuşmucammmmmm

Yogurt mayaladim da yine civik olacak belli.. Hazir sutten ancak bu kadar tutuyor gari,taze sut alinca guzel tutar umarim e hem yogurt mayam da bildigin krema gibi bise,ondan tutan onun gibi oluyoo neyse ya icsin iste napimm
Canım Zaten bardakla içirmeyecek misin
akışkan olması daha avantajlı değil mi senin için
kaşıkla mı vermeyi düşünüyorsun

Hazır sütten yoğurt olmaz kii. Taze alabileceğin bi yer yok muu

Ciftlik varmis daha kismet olmadj gitmek,bugungdiicez ins aksilikolmazsa. Ama hani bi ihtimal tutar mi diye denedim,aslinda tutuyor diyorlar,geen yaotm tuttu ama akiskandi,bunda da bi kavanoz akiskan olmus diegeleri olmams.. Bende hata var sanirm anlamadm:) yapa yapa ogrencez artik

Pastorize gunluk sutten mayala bence. pastorize olmayan sutlerde bol bakteri uruyor. Eskiden hep koy sutleri icerlerdi . Ama bilinmiyordu. Millet elindeki sut yerine hazir sut almaz zaten. Zaten bebislerin allerjik bunyeleri var. Sirf bu formda bile benimki ddahil bi kac kisinin ki var.

Oo . Bak mesela su yarim litrelik kavanozlar var ya ona bi yemek kasigibnayakin koy bide yogurdu sutle seyrelt iyice dok karistir kapat agzini

Ay ben bi de yogurt sivi diye daha fazla kattim ama bijac saat once dolaptan aldim,azcik isittigim firina kattim. Simdi baktm sertlesmis baya bi.. Bozulmaz degil mi? Dolaptan alip firina kattm diye. Aman bozulursa da bozulsun zati de

Fi
Ay ben bi de yogurt sivi diye daha fazla kattim ama bijac saat once dolaptan aldim,azcik isittigim firina kattim. Simdi baktm sertlesmis baya bi.. Bozulmaz degil mi? Dolaptan alip firina kattm diye. Aman bozulursa da bozulsun zati de
Firni ısınmadan koyuyorm ben yani sicakli vermyrm hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…