- 29 Temmuz 2015
- 1.117
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.841
teşekkürler.Prospan aldin canim benim oglumda oksüruyor. Tamamen bitkiselmis iyide geldi biraz var ama oda gecer insallah. Bide ayva yapragi kaynatip suyunu verdim ihlamur gibi . Geçmiş olsun tekrar
teşekkürler.
ıhlamur versem.. bir yudumcuk.
olmaz mı ki..
ayva yaprağını nerden bulacağım bilemiyorum.
sabah sabah kafa çalışmıyor ki..Olur ihlamurda olur. Ayva agaxi yokmu hic bir yerde öksürüğü kesiyo gercekten canim.
Rica ederim. Sifa olsun yavrunasabah sabah kafa çalışmıyor ki..
var. evin yanında hatta. alabilrim İnşaallah.
çok teşekkürler. :)
Amin.Rica ederim. Sifa olsun yavruna
Nedense o robot resimlerle asılları hiç uyuşmaz benim eşleştirmelerdeSöründürün cadalozu ucunda lokum asılı ip emerken düşünemiyorum
Kadın anında ölürdü galiba şokun yarattığı kalp krizinden
Lllloooooookkkkuuummm boğğğğaaazınaaa kaa kaaa kaaaçaaaarrrsaaa
@Surrender
Ya şimdi kafamın içinde bu kareyi yönettim seslendirdim çizdim
Eee hali ile sör ve kızının bi yansıması mevcut beyinde
Oofff yaaa harika bir velinimet şu kafam
Blw en eski yöntemeee çorbalar hani şu etli sulu çorbalar vitamin depolu çırbalar ....
Naaannaaaaaayyyy....
yaşasın anane usulü öğünler...
Len varya aklıma geldi..
Rahmetli anneannem anlatırdı...
Biz göydeğidik,darlalarda çalışırdık..şindiiiiğiii gibiii nerdeeee....
Te ağacın dalına ip asardık ucuna lokum bağlardık ..bebeğ aldına goyaridik..o onu emeriken darladan ekin doplar biçerdik
Na o lokum emen minnoşlar avukat neyin oldu gitii tee eskilerden...
Vay be..nankör nesiliz be...
Kafam arızalandı..ŞÜKÜR Allah ne verdi ise yesin büyüsün ...genetik şurda 3 yıl sonra makarna patrtes kızartması yicek sadece
Ah ablam yiğenime neee vitaminler yedirdide sonunda bizim sıpa aklı erince hiçbişi yemedi
Canım Zaten bardakla içirmeyecek misinYogurt mayaladim da yine civik olacak belli.. Hazir sutten ancak bu kadar tutuyor gari,taze sut alinca guzel tutar umarime hem yogurt mayam da bildigin krema gibi bise,ondan tutan onun gibi oluyoo neyse ya icsin iste napimm
Aslında benim Kafamdaki AytenSorcam sorcam kismet olmadi da kimbu ayten
Doğru tahminYarin izliiyiimm :)) merak ettm
Hazır sütten yoğurt olmaz kii. Taze alabileceğin bi yer yok muu
Canım Zaten bardakla içirmeyecek misin
akışkan olması daha avantajlı değil mi senin için
kaşıkla mı vermeyi düşünüyorsun
HehehehBardakla dusunuyorum ama ben boyleherkes gibi guzel kati tutturmak da istiyorumsanki yapinca gercek ev hanimi olmusum gibi haha
Pastorize gunluk sutten mayala bence. pastorize olmayan sutlerde bol bakteri uruyor. Eskiden hep koy sutleri icerlerdi . Ama bilinmiyordu. Millet elindeki sut yerine hazir sut almaz zaten. Zaten bebislerin allerjik bunyeleri var. Sirf bu formda bile benimki ddahil bi kac kisinin ki var.Ciftlik varmis daha kismet olmadj gitmek,bugungdiicez ins aksilikolmazsa. Ama hani bi ihtimal tutar mi diye denedim,aslinda tutuyor diyorlar,geen yaotm tuttu ama akiskandi,bunda da bi kavanoz akiskan olmus diegeleri olmams.. Bende hata var sanirm anlamadm:) yapa yapa ogrencez artik
Ben daha yogurda baslamadim. Bi rahatlik bendeki. Sanki ilk yapisimda olcak. İlk yogurdu memlekette yiyecek . Anneanneler yapacak bakarak ogrenirim herhaldeBardakla dusunuyorum ama ben boyleherkes gibi guzel kati tutturmak da istiyorumsanki yapinca gercek ev hanimi olmusum gibi haha
Canim yogurdu ne kadar koyuyosun cok koyuncada civik oluyoEvet oyle yaptim cnm da ben 5saat bekletip dolaba aliyorum ondan mi olmuyor acaba.. Biseyi beceremiyorum kesin o halde
Canim yogurdu ne kadar koyuyosun cok koyuncada civik oluyo
OoGuldugume gore anla
Oo. Bak mesela su yarim litrelik kavanozlar var ya ona bi yemek kasigibnayakin koy bide yogurdu sutle seyrelt iyice dok karistir kapat agzini
Firni ısınmadan koyuyorm ben yani sicakli vermyrm hicAy ben bi de yogurt sivi diye daha fazla kattimama bijac saat once dolaptan aldim,azcik isittigim firina kattim. Simdi baktm sertlesmis baya bi.. Bozulmaz degil mi? Dolaptan alip firina kattm diye. Aman bozulursa da bozulsun zati de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?