2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya minicikler demi bende kuzenimin bebegini kucagima aldm geceb gun nasil hafif geldi zayifta değil halbuki bizimkilrr kocamab olmuslar valla artk zor tasiyorm kucagimdayken aynadan baktmda gecen gun ben bu kadar kucuk muyumda kucagimda kocaman duruyo diyorm

Yemek soyledik geldi iste yiyoruz,bizimki de sandalyesinde bize bakiyor masum masum ve de AC :) dayanamadi artik sandalye minderini kemirmeye basladi kiyamam nasil hizla yedim hemen biraz meyve getirdim valla yenmiyor yaninda artik of ya oglum cok kotu bi tadi var iyy diyoruz tabi o bakmaya devam ediyor

Essek kadar oldular masallah :) before-after yapiyorum kolajla,anammm cok farkli:) bizmki kumrallasti gitgide bu arada. Dogum sacini biliyosun zaten simdi alakasi yok

Gözleri açıldı artık :)
Maşallah

Gözleri açıldı artık :)
Maşallah

Evet hiufcumm,gel de kucuk erikle doyur doyurabiliyosan bu arada bugun murdum erigi mi deniyor ondan verdim.. Biz kara erik deriz Bi pakette uc rengi vardi,yesil-siyah-kirmizi Ogluma butce yaptik ordan kesiyom hahah tadini sevdi

Cocuk 2saattir uyuyor bense tlfnla ugrasiyom hic hos degil uyuyayim bari.. 1-1.5saate uyanir sanirsam,belki daha da erken iyi gecelerr

Selam kızlar, size bu satırları yataktan yazıyorum. Telden girmeyi sevmiyorum alıntılar yüzünden. Alıntının içine ediliyor falan. O yüzden bildirimleribakmadim.
Eve donunce bakarım :)

Minnos bugün sebzeli makarna yedirdim, bayıldı. Makarnayi tabii ki süzgeçten geçirdim rahat olun
Artık tavuk sulu, kıymalı takiliriz bi müddet

Yulaf ezmesini biri söylemişti
Hatırlayamadım kusura bakma lütfen
Ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum :) akşamdan suya köy demiştin
Ben suda kaynatiyorum şahane oluyor

Yataktan yazmanın tadına varırsan bu tualete kasar uzanır
Erişteyide dene ...peynirli

aynen. çabuk büyüyorlar.
Rabbim acılarını göstermesin.

ağırlaştılar ama ele avuca geliyorlar artık ya, daha rahat taşınıyorlar. yani aman bi yerine bişey olacak diye kasmadan taşıyorsun. o açıdan iyi.

Maşaallah Sübhanaallah. şifa olsun. :)
biz daha patates kabaktayız.

Evet en iyisi gidip onlardan alayım canım ben
Al canim iyi oluyo
Essek kadar oldular masallah :) before-after yapiyorum kolajla,anammm cok farkli:) bizmki kumrallasti gitgide bu arada. Dogum sacini biliyosun zaten simdi alakasi yok
Ardaninda acildi sac rengi simsiyahti doğduğunda:) yanlarinda bsy yenilmiyo artik agzi acik bekliyo veriyim diye bide cani cekmis gibi yutkunuyo

O acidan iyi ama rahat taşınmıyo valla kollarim agriyo iki gundr kucak istiyo

Masallah:)) doktorlar boyle ovunce insan oh ohh diyip rahatliyor gercekten de :))

O acidan iyi ama rahat taşınmıyo valla kollarim agriyo iki gundr kucak istiyo
içimiz rahat en azından. napalım.

bugün kocamın doğumgünü. sabah kaldırırken hem öpeyim hem doğumgününü kutlayayım dedim. farkına varsın diye bana dön, bişey diyeceğim dedim. döndü ama gözler kapalı. öpeyim dedim, herif tam öpecekken yüzünü çevirdi. ne oluyor diye. dedim doğumgünün kutlu olsun ama içimdeki romantizmi öldürdü. ilk evlendiğimiz günlerde de öperek uyandırayım dediydim, korkmuştu.
sabah sabah hiç çekilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…