- 30 Ocak 2015
- 19.845
- 28.525
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.881
Ya minicikler demi bende kuzenimin bebegini kucagima aldm geceb gun nasil hafif geldi zayifta değil halbuki bizimkilrr kocamab olmuslar valla artk zor tasiyorm kucagimdayken aynadan baktmda gecen gun ben bu kadar kucuk muyumda kucagimda kocaman duruyo diyormdün akşam ablamın bebeğini görmeye gittik. 36. haftada sezeryan oldu. sancıları çok diye.
oyy.. oyyy... o ne tatlılıktı öyle. minicik.. oyuncak bebek gibiydi yaa.. unutmuşum yenidoğan bebek halini oğlumun. seninkide böyleydi diyorlar. hiç hatırlamıyorum. ama o da emmiyor hep uyuyor. bak o hallerini iyi hatırlıyorum.
ayy.. çok küçük minicikti yaaa...
aklıma geldikçe hep söylüyorum da bunu.
Evet en iyisi gidip onlardan alayım canım benCanim su masaya serdigimiz silinebilenler var ya ben ondan seriyorm silip kaldiriyorum
Ya minicikler demi bende kuzenimin bebegini kucagima aldm geceb gun nasil hafif geldi zayifta değil halbuki bizimkilrr kocamab olmuslar valla artk zor tasiyorm kucagimdayken aynadan baktmda gecen gun ben bu kadar kucuk muyumda kucagimda kocaman duruyo diyorm
Gözleri açıldı artık :)Yemek soyledik geldi iste yiyoruz,bizimki de sandalyesinde bize bakiyor masum masum ve de AC :) dayanamadi artik sandalye minderini kemirmeye basladikiyamam nasil hizla yedim hemen biraz meyve getirdim valla yenmiyor yaninda artik of ya oglum cok kotu bi tadi var iyy diyoruz tabi o bakmaya devam ediyor
Gözleri açıldı artık :)
Maşallah
Yataktan yazmanın tadına varırsan bu tualete kasar uzanırSelam kızlar, size bu satırları yataktan yazıyorum. Telden girmeyi sevmiyorum alıntılar yüzünden. Alıntının içine ediliyor falan. O yüzden bildirimleribakmadim.
Eve donunce bakarım :)
Minnos bugün sebzeli makarna yedirdim, bayıldı. Makarnayi tabii ki süzgeçten geçirdim rahat olun
Artık tavuk sulu, kıymalı takiliriz bi müddet
aynen. çabuk büyüyorlar.Ben bugün dışarda gördümm
Miniciktiiii
Muhmetemel daha kırkı bile çıkmamıştır
Ççook tatlıydı maşallah
İnanılmaz hızlı büyüyorlar
Hep derler ya
Çok çabuk büyüyecek her anının tadını çıkar...
Gerçekte öyleymiş
Ya minicikler demi bende kuzenimin bebegini kucagima aldm geceb gun nasil hafif geldi zayifta değil halbuki bizimkilrr kocamab olmuslar valla artk zor tasiyorm kucagimdayken aynadan baktmda gecen gun ben bu kadar kucuk muyumda kucagimda kocaman duruyo diyorm
Maşaallah Sübhanaallah. şifa olsun. :)Selam kızlar, size bu satırları yataktan yazıyorum. Telden girmeyi sevmiyorum alıntılar yüzünden. Alıntının içine ediliyor falan. O yüzden bildirimleribakmadim.
Eve donunce bakarım :)
Minnos bugün sebzeli makarna yedirdim, bayıldı. Makarnayi tabii ki süzgeçten geçirdim rahat olun
Artık tavuk sulu, kıymalı takiliriz bi müddet
Al canim iyi oluyoEvet en iyisi gidip onlardan alayım canım ben
Ardaninda acildi sac rengi simsiyahti doğduğunda:) yanlarinda bsy yenilmiyo artik agzi acik bekliyo veriyim diye bide cani cekmis gibi yutkunuyoEssek kadar oldular masallah :) before-after yapiyorum kolajla,anammm cok farkli:) bizmki kumrallasti gitgide bu arada. Dogum sacini biliyosun zatensimdi alakasi yok
bu normal canım..ben kürtaj olduğumda bu durum 3 ay sürmüştü..olur olmadık yerde kanama geliyordu,sonra kesiliyordu..Arkadaşlar kurtaj olali 10 gun oldu kanamam bitti ama arada böyle kirmizi renkte kanli akinti geliyo.bildiğiniz akinti ama kanli.normal mi bu kadar akinti olmasi
O acidan iyi ama rahat taşınmıyo vallaaynen. çabuk büyüyorlar.
Rabbim acılarını göstermesin.
ağırlaştılar ama ele avuca geliyorlar artık ya, daha rahat taşınıyorlar. yani aman bi yerine bişey olacak diye kasmadan taşıyorsun. o açıdan iyi.
Maşaallah Sübhanaallah. şifa olsun. :)
biz daha patates kabaktayız.
hero beybinin küçük kavanozlarına mayalıyorum ben,güzel oluyo..tek seferde bitiriyo..tavsiye ederimCanim bende mayaliyorum cok guzel tutuyo kucuk kucuk kavanozlara mi mayaliyosun o zaman daha kaati oluyo cunku mayaladiktan sonra firinin icine koyuyorm aksamda dolaba kaldiriyorm
hero beybinin küçük kavanozlarına mayalıyorum ben,güzel oluyo..tek seferde bitiriyo..tavsiye ederim
kızlar günaydın...7. ay kontrolümüzden geldik şimdi..artık tavuk,kıyma,balık vermeye başlayabilirmişim..boy 70 cm olmuş,kilo olarak bu ay 300 gram almış..doktor çok güzel beslemişsin dedi sevindirik oldum..artık kanepelerden tutarak ayağa kalkıyor..
O acidan iyi ama rahat taşınmıyo vallakollarim agriyo iki gundr kucak istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?