2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bebek konusunda bende çok hassasım . 2 günde bir süpürmeme, halıları kaldırmama ragmen ayak altımda toz oluyor ve acayip sinir oluyorum. neyseki oyun bahcemız var cocuk genelde orda oynuyor
Ben artık o konuda kafayı yemiş durumdayım benim evin etrafı yeşillik orman gibi ve evi sürekli silip süpürmez toz almazsam bizim ayaklarımız bile çıtır çıtır geliyor artık toz değil bildiğin kum oluyor aslında çok merkezi biyerde oturuyorum ama evimizin etrafi hep öyle başta çok seviniyordum çocuk olunca durumlar değişti şimdi sürekli yerde o uyanmadan ben evi silip süpürüp toz almak zorundayım çünkü sürekli yerde olmak istiyor balkona çıkardığım Zaman evde durmak istemiyor aşağı indir beni diye sürekli ağlıyor bir minder alıyorum iniyoruz aşağı artık bu şekilde idare edeceğim kışa kadar işin garibi bütün esnaf artık bizim kızı biliyor çiçekçi dükkanı açıyor bakıyor kızım aşağıda kızıma Çiçek getiriyor Bakkal amca çikolata yiyemez diyorum olsun büyütünce yer diyor hepsini ben yıyoruz sonra şişiyorum komşular aşağı termos indiriyor oturduğum yerde normalde komşuluk ilişkis yok fakat Sağolsun benim kız yarattı biri poğaça yapıyor iniyor aaa bir bakıyorum mahalle yavaş yavaş toplanıyor işim enteresanı bizim eve yakın özel bir huzur evi var yaşlı bayanlarda oranın bahçesinde topladığı meyveleri getiriyor bizimkinin keyfini sormayın gitsin kuduruyor ama hiç kimsenin kucağına gitmez benim kuçağımda hepsine kendi çapınca laf yetiştiriyor zorla eve çıkarıyorum kıyamet kopuyor belli yerden sonra benim kafa şişiyor... Bide demezler mi iyiki bu kızı doğurdun 30 yıldır Burdayıx daha ilk defa böyle oturuyoruz tabi ben güzine abla modunda dinle çocuğu hoplat git yemeğini indir yedir çık yukarı çocuğu uyut yemek koy ütü yap hop gece olmuş

İstanbul'da oturan arkadaşlar happynest diye biyer buldum çocuklar için aradım görüştüm çok hoşuma gitti daha gitmedik ama götürmeyi düşünüyorum sizinlede paylaşmak istedim artık kış yaklaşıyor çocuk eve tıkılmasın diye düşünüyorum kış gelince böyle bişey yapılabilir

Kızlar bu arada benim saçlar doğumdan sonra feleker dökülmüştü şimdi yeni saçlar çıkıyor hatta saçlarının yanı açıktı bir baktım 2-3 santim uzamış orada bile saç çıktı vayyy Canına yaaa artık gür saçlarım olacak

Benimde ayni dokulelerin yerine cikiyolar. Hatta yanlar kel gibiydi yeni yeni saclar cikmis

bebeklere titizlikten dolayı işimiz daha da zorlasıyor işte :=) şükür ki 8. ay dolmak üzere ve zaman yavaş da olsa bir şekilde gecıyor. 3-4 yıl sonra normale dönerız

Oglumun öksürüğü cok şükür ki geçti, arada var ama bunada şükür. Ac karnına cay kasigi pekmez verdim. Bide gecen gun saglik ocagina götürdüm. Sekrol verdi onunda faydasi oldu. Balgami oldugu icin öksürük yapıyormuş.

Okurken yoruldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…