2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet sana yakışmaz :) o zaman görmezden gel kadını ne bilim ya ama diyom ya havandan geçilmesin çatlasın bırak eşek kadın.ama onu görünce de kıçını çimdikle ki nazar değmesin sana:)

Öncelikle
" laf sokma " olarak tabir edilen davranış biçimsizliği
aciz insan modelinin kendini çıplakken çelik zırhın içinde hissedip efelenmesidir...
(Çıplaklıktan kasıt akıl yoksunluğu ve sevgiye aç kalp'tir)

Bu durum her sebebe bağlanacak kadar çeşitlidir
Kıskançlık
Fesatlık
Kötü niyet
Şükürsüzlük
Vb...

Hayatımızda ne yaparsak yapalım bu ve türevleri insanlarla birlikte yaşamak durumundayız
Arkadaş komşu kendi aile akrabalarında bu durum olunca silebiliyorsun

Ama iş ya da eş akraba yakınında bu şahıslara rastlanıldığında ne yazıkki silmek ya da kaçmak gibi durum olmuyo
Bu nedenle istemesekte yüzyüze geliniyor

Karşı taaruza geçip laf sokmakla zafer elde etmek yerine bence çok afedersiniz ama ben senden daha beterim demek anlamına geliyor...

Bu kesinlikte altta kalma durumu değildir
Bu kimse size geldiğinde evinizi didik dikik edebilir
250 m2 5+3 evinize sığamadığınız için sizin için üzüldüğünü bile ifade etmekten çekinmez
Kıyafetinizi ayak parmaklarınızdaki ojelerinize uyduramadığınız için hiç yakıştırmayabilir
Veyahut sizin çalışmanızı çok yanlış bulup Hatta ve hatta hızını alamayıp yeryüzünde meslek olarak bile adlandırılamayacak kadar gereksiz olduğunu savunabilir
Çünkü bu davranış biçimi insanı şekilden şekile sokup yerin dibine sokmak ve kendi kendini bitirmekte Usta bir düşmandır

Sen bu düşmana yenilme
Ama savaşta açma
Çünkü sen ona karşı silahsızken o sana karşı kurduğu kocamannn cephanede kendi attığı bombalarla yara alıyor

Yani demem o ki
Karşı insan kişisini kendi haline bırakınız
Hatta ben çoğu zaman o gibi insanlar ütopik konuşmaya başladıklarında onlara hak verip katılıyor(muş) gibi yaptığımda maskelerini usulca indiriveriyorlar..
Eğlenceli oluyor -anlayana

Tabii bunlar basit küçük insan meseleleri dahili içerisinde ise ...
ancak konu çok uzamış ve şahıs gerçekten boyunu aşan hadsizlikte bulunuyorsa o zaman ona karşı çizdiğiniz çizgiyi aşmamasını açık ve net bir şekilde söylemekte fayda var
Tabi bu işin çok başka boyutu
Kimsenin de bu hale gelebileceğini zannetmiyorum
Olursada sizin dışınızda herkes de zaten müdahale edecektir

d vıtamını kullanıyorum ben canım.

blw mi yapıyorsun?

kısasa kısas yap. laf sokuyorsa sende sok. ne susacan böyle mallara
sussan edebınden sustugunu anlamaz.

Ay allahhim yaa sunlara bak... En iyisi dedigin gbi bise soylememek..
Agladigini duyuyor hemen laf cakiyor,bu tv mi kumandayla ac kapa yapayim.. Yok kucaga alistirmissin yok her istedginj yapma! Ztn en nefret ettigm soz 'kucaga alistirmissin'.. Bu soze hic kayitsiz kalamiyorum cinlerim tepeme cikiyor!

aynen yemin ederim duygularıma tercüman oldun cisrikim yaaa..bizimki ağladığında hemen ilk cümle AÇ MI BU sütün yetmiyor mu bilmem ne.kucağa alıştırmışsın diyenlere lafı çakıyorum valla.onun bana ihtiyacı var bende sakinleşiyor kucağıma almayayım ağlasın ağlasın sinir hastası bir birey mi olsun güveni mi kırılsın.o bebek bi anneyi bi babayı biliyo.bize ihtiyacı var biraz büyüsün zaten istesek de gelmeyecem kucağımıza rahat rahat mıncıklayıp öpemiycem belki sevmeyecek öpülmeyi.o yüzden tadını çıkarıyorum minnağımın.kurban olurum ona yaa kızımı özledimiş yerindeyim şuann

Ayni seyleri ben de soyluyorum aynen.. Ama millette anlama kitligi var anlamiyorlar
Insan bebegini sevio kucagina almadiktan sonra ne anladi yani cabucak gecsin zaman da gor bebiskonu sen de bakalim:)

sur ya ben d vitamini kullanmıyom onun yerine günde 15 dk felan güneşten faydalanmasını sağlıyorum yeterli olurmu ki yaaa
senı ılk defa görüyorum sankı ?
bu konuda doktorlar 2 ye ayrılmıs
kimisi 15 dk
güneş yeterlı dıyor, kimisi damla da verılmelı dıyor. ben güneşe cıkarsam da verıyorum
bıngıldagı içinmiş güya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…