- 25 Mayıs 2016
- 68
- 78
- 8
- 36
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.341
Altta kalmadığımiçin uzuyor muhabbet cnm.. saçından tutup yerde kafasını yere sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum
Ama bana yakışmaz..
Seviyesime inmeye degmez canim bosverAltta kalmadığımiçin uzuyor muhabbet cnm.. saçından tutup yerde kafasını yere sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum
Ama bana yakışmaz..
o zaman ölebilir bu kadınevet sana yakışmaz :) o zaman görmezden gel kadını ne bilim ya ama diyom ya havandan geçilmesin çatlasın bırak eşek kadın.ama onu görünce de kıçını çimdikle ki nazar değmesin sana:)
d vıtamını kullanıyorum ben canım.sağolasın.
İnşaallah ilerlemez. adaçayı varsa, yatmadan onunla gargara yap. iyi geliyor. benimki geçti, akşamı yapmıştım. sabahta kalkınca yaptım.
aynen bende öyle diyorum.
d vitamini içinde aynı. ikisini de vermedim. bakalım ne olacak.
bi foto at bakim neyin var
taş gibi olmadı. garip şekilde hasta oldumGecen gecw benm de oldu iki gunde anca gecti surekli onu emzrdm ilk basta ates vardi gogsum tas kesilmisti resmen ertesi gun bi baktm kipkirmizi dikkat et cok aciyo sonradan
eminim eksik çıkmayacak. demir içeren besinler tüketıyoruz. çıkarsa da başlarız napalım :=)Kan tahlilinde eksik çıkarsa dra ne diyeceksin
blw mi yapıyorsun?günaydın anneler :)
dün öğlenden beri bişey yemedim doğru düzgün. hala da canım istemiyor.
boğazım yine acımaya başladı..
birşey soracağım size.
benim oğlan, yediği katı şeyleri aynen geri çıkarıyor. kakasıyla yani. muz vermiştim, aynen çıkmış. muzun muz olduğu belli yani. geçende közlenmiş kırmızı biber vermiştim. o da öyle aynen çıkmıştı.
sizinkilerde mi öyle. katı yuttukları aynen çıkıyor. misal geçen irmikli tatlı vermiştim. irmikler vardı kakada.
doktora sormak istiyorum bu durumu.
normal mi? sizinkilerde mi öyle?
kısasa kısas yap. laf sokuyorsa sende sok. ne susacan böyle mallarakızlar günaydın canım çok sıkkın
Eşimin akrabalarının gelini beni her gördüğü yerde laf sokmaya çalışıyor.. tabiki her seferinde tam tersi laf sokulan kendi oluyor o ayrı..
şimdi bu kadın ben eşimle tanışmadan önce boşanmıştı.. ve ben bu kadını hiç görmemiştim.. nisan ayında eşine geri döndü(ailesiyle zaten görüşmüyordu, bi tane kadınla aynı evde kalıyodu aralarında ne geçmiş bilmiyorum diğer kadın bunu evden kovmuş) şimdi tekrar nikah kıyacaklar. 8 yaşında çocukları var.
KAdın ben ameliyat olduğumda geldi evimin her noktasını gözleriyle yedi. kendisi kaynanasıyla aynı evde köyde yaşıyorlar. kadın normalde konuşuyor ama bi kaç kişiyi görünce şımarıyor ve hemen laf sokma çabalarına giriyor.. küçük beyinli..
ama her köye gitmemde bu kadını görüyorum.. sizce bu kadına karşı tavrım nasıl olmalı,hiç konuşmamak olmuyor ama hiç konuşmak gelmiyor içimden
acaba herkeste mi böyledir ya bu görümceler kaynanalar... sen cesaret edip ek gıda fotosunu yollamışsın ben korkudan eline verdim kemirdi yedi diye bile söylemiyorum çünkü onlar da öyleler bi maşallah yok.bebeğin ilk dişi 4 ay 21 günlükken çıkmıştı ilk kayınvalidemi aradım salak gibi.söyledim kadın şok şok şok sanki dünyada bir ilkmiş gibi tepki verdi yalan söylüyon yanlış görmüşsündür bilmem ne yok diyom diş çıkmış diyom kadın hala inanamadı neyse kapadım teli yemin ederim başıma bi ağrı saplandı 3 gün o ağrıyla gezdim sen düşün.sende abart gerekirse hiç durmuyo çok arsız bilmem ne de yemiyo iştahsız de valla nazar heryerde ....
Gogus hasta ediyo iste bi değişiktaş gibi olmadı. garip şekilde hasta oldum
bogazım ve burnumda sorun yok
amaaann çok da fifi kızım ya çekemesin çatlasın :)o zaman ölebilir bu kadın
aynen yemin ederim duygularıma tercüman oldun cisrikim yaaa..bizimki ağladığında hemen ilk cümle AÇ MI BU sütün yetmiyor mu bilmem ne.kucağa alıştırmışsın diyenlere lafı çakıyorum valla.onun bana ihtiyacı var bende sakinleşiyor kucağıma almayayım ağlasın ağlasın sinir hastası bir birey mi olsun güveni mi kırılsın.o bebek bi anneyi bi babayı biliyo.bize ihtiyacı var biraz büyüsün zaten istesek de gelmeyecem kucağımıza rahat rahat mıncıklayıp öpemiycem belki sevmeyecek öpülmeyi.o yüzden tadını çıkarıyorum minnağımın.kurban olurum ona yaa kızımı özledimAy allahhim yaa sunlara bak... En iyisi dedigin gbi bise soylememek..
Agladigini duyuyor hemen laf cakiyor,bu tv mi kumandayla ac kapa yapayim.. Yok kucaga alistirmissin yok her istedginj yapma! Ztn en nefret ettigm soz 'kucaga alistirmissin'.. Bu soze hic kayitsiz kalamiyorum cinlerim tepeme cikiyor!
sur ya ben d vitamini kullanmıyom onun yerine günde 15 dk felan güneşten faydalanmasını sağlıyorum yeterli olurmu ki yaaad vıtamını kullanıyorum ben canım.
aynen yemin ederim duygularıma tercüman oldun cisrikim yaaa..bizimki ağladığında hemen ilk cümle AÇ MI BU sütün yetmiyor mu bilmem ne.kucağa alıştırmışsın diyenlere lafı çakıyorum valla.onun bana ihtiyacı var bende sakinleşiyor kucağıma almayayım ağlasın ağlasın sinir hastası bir birey mi olsun güveni mi kırılsın.o bebek bi anneyi bi babayı biliyo.bize ihtiyacı var biraz büyüsün zaten istesek de gelmeyecem kucağımıza rahat rahat mıncıklayıp öpemiycem belki sevmeyecek öpülmeyi.o yüzden tadını çıkarıyorum minnağımın.kurban olurum ona yaa kızımı özledimiş yerindeyim şuann
senı ılk defa görüyorum sankı ?sur ya ben d vitamini kullanmıyom onun yerine günde 15 dk felan güneşten faydalanmasını sağlıyorum yeterli olurmu ki yaaa
maşallah benimkide evi supururkrn supurgenin kablosunu yakalıyor bir dahada birakmiĺyomuhallebi yapmak için mutfaga gıttım
bi baktım 3 dk sonra yanımda biri belirdi yürüteçle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?