- 25 Haziran 2010
- 134
- 11
- 318
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #9.801
Benim gebelikten 6 ay önce 13 tu ilaçla 1 kusurları düştü. ..hamileliği öğrendim 4.haftaydi hemen gidip baktirdim yine 1.kusurlerde çıktı doktor 2 ay sonra tekrar gel dedi önümüzdeki günlerde gidicem kismet se sanırım 2 ayda bir bakıcak ama bazı doktorlar ayda bir bakıyormus burdan okudum benim doktor devlette olduğu içinmi iki ay dedi bilemiyorum
yuzuk testi nasi yapilio canim ilk kez duydumAynen. Benim ilki düz gidip geldi, ikincisi yuvarlak. Daha garibi 3. yuvarlak ve dördüncü düz. Sonra durdu. (Durana kadar yapılıyormuş) Yani buna göre de 2 kızım 2 oğlum olacak toplamKız olması hoş ama sonraki iki tane hiç işime gelmedi
hmmm cnm teşekkürler.3 4 km de epey çokmuş o kadar yapabilsek hiç kilo almayız ve hemen doğururuz valla3 ay olduktan sonra gebelik normal seyrindeyse yürüyüş ve hafif egzersiz de sıkıntı yok,
3 ay dolmadan yine gebelikte kanama vs sıkıntı yoksa 3 ya da 4 km yürüyüş yapılabilinir. ama tempolu değil
Canım komşum şöyle yaptı. Alyansını bir ipe bağladı. Bileğimin üzerine koydu ve ipi yavaşça yukarı kaldırdı. Yüzük sallanmaya başlıyor. Eğer ileri geri giderse erkek, kendi etrafında daireler çizerse kız olurmuş. Sonra aynı şeyi yüzük durana kadar tekrarlıyor. Benim ilki oğlan zaten. Beş kere yaptırdım beşinde de aynı sırayla aynı hareketler çıktı. Merak işte, neler yaptırıyor.yu
yuzuk testi nasi yapilio canim ilk kez duydum
Aynen. Benim ilki düz gidip geldi, ikincisi yuvarlak. Daha garibi 3. yuvarlak ve dördüncü düz. Sonra durdu. (Durana kadar yapılıyormuş) Yani buna göre de 2 kızım 2 oğlum olacak toplamKız olması hoş ama sonraki iki tane hiç işime gelmedi
Valla umarım değildir. 34 yaşından sonra 3 çocuk daha doğurabileceğimi sanmıyorumBizde yaptık o testten erkek çıktı benimsizce doğruluk payı var mı
bende denizin dibinde yaşayıp denize giremeyenlerdenimevet sorucam bende canım. zaten gideceğimiz tarihte 3.5 aylık olmuş olucaz.azıcık şüphe ile yanaşsa yine gitmem valla.başka şehirde de kanama vs olsa ne yaparız acaba onu da bilmiyorum ama hareket etmek istiyorum ve rahatlamakta iyi gelecektir.
Valla canım bende anlamadım bu testten kimi diyo yuzuk daireler çizerse erkek kimi diyo kiz benimde daireseldi kız diyorum ben hani kalcam çıkmış ya :)Bizde yaptık o testten erkek çıktı benimsizce doğruluk payı var mı
Valla umarım değildir. 34 yaşından sonra 3 çocuk daha doğurabileceğimi sanmıyorum
En geç bir aya şu merakı yenmiş oluruz inşallah..hadi ya bende 2 kez sallandı ilki erkek diğeri kız çıktı tam da düşündüğüm gibi çıkınca sevindim bi an 34 yaş çok fazla bir yaş değil belli mi olur
canım 3lü teste çoğu doktor gerekli görmüyor. 24. haftada ayrıntılıda görünür nasılsa diye düşünüyorlar ama bence herşeyin önlemini önlemini önceden almak gerekiyo. yaşayan birisi olarak söylüyorum benim bebeğim 18 haftalıkken mecburi sonlandırıldı ama 3 lü test sayesinde öğrendim. eğer testi yaptırmasaydım 24. haftada öğrenicektim ve herşey çok daha zor olacaktı. o yüzden ben bütün testlerin yapılmasından yanayım ama zaten 3lü test temiz çıkınca 4lü yapılmıyomuşÖncelikle ense ölçüsü almaya çalıştı canım. Devamlı hareket halinde olduğu için biraz uzun sürdü alması. O kadar komikki ayaklarıyla kendini ittiriyor, eller oynuyor bir rahat durmadı=) Burun kemiğini gösterdi, popo ve ense arasını ölçtü. Ölçerken çok sessiz olduğu ve dikkatle ekrana baktığı için ben stres oldum. Bir şy mi var diyorum durmadan, en son açıkladı herşey iyi normal gibisinden. Sonra tek tek anlatmaya başladı. Organlarını gösterdi, kalp atış hızına baktı ama hangi organlardı inan o panikle anlamadım:) bana herşey normal demesi yetti. 3'lü ve 4'lü ye gerek görmüyorum dedi . Sizler yaptıracak mısınız?
Valla canım bende anlamadım bu testten kimi diyo yuzuk daireler çizerse erkek kimi diyo kiz benimde daireseldi kız diyorum ben hani kalcam çıkmış ya :)
Deme böyle şeyler. Komuşum da çok çıktığını söylüyor. Hep yapıyorlarmış aralarında. Yani kendimle alakalı gerçekliğini sadece şuan üçüzse kabullenebilirimBiz üniversitede okurken kaç yaşında evleneceğimizi merak edip yapardık bardağa kaç kez değiyosa o yaşta falan mıydı neydi hiç inanmam ama çıktığı yaşta evlendim
Tatlım bende sabahtan beri baş ağrısından kıvranıyorum. Sol şakağıma ağrı girip dıruruyo. Sabah eşimi işe yolculadığımda bi başladıgunaydin kizlarrr bugün hic iyi degilim basim gozlerim ensem cok agrio esim gttgnden beri uyumaya calisioeum yandaki siteye kapi yapilio gorevlisi kurekle garcgurc ede ede sinir etti beni en son kulaklarmi tikadim ondaada boynum tutulmus snra o sinirle bi cikarsin adama yetmedimi dedim yeter kafam sissti sabah 7den beri smmdi korka korka gene yapio uyuz oldum yaa kalkip nane yagi surucem insallah ise yarar aglicam artik agridan sinirden
Deme böyle şeyler. Komuşum da çok çıktığını söylüyor. Hep yapıyorlarmış aralarında. Yani kendimle alakalı gerçekliğini sadece şuan üçüzse kabullenebilirim
Bende euthrox 75 lik kullanıyorum
Antalya Alanyaya gideceğiz canım. Geçen sene balayına gittiğimiz yere :)
canım 3lü teste çoğu doktor gerekli görmüyor. 24. haftada ayrıntılıda görünür nasılsa diye düşünüyorlar ama bence herşeyin önlemini önlemini önceden almak gerekiyo. yaşayan birisi olarak söylüyorum benim bebeğim 18 haftalıkken mecburi sonlandırıldı ama 3 lü test sayesinde öğrendim. eğer testi yaptırmasaydım 24. haftada öğrenicektim ve herşey çok daha zor olacaktı. o yüzden ben bütün testlerin yapılmasından yanayım ama zaten 3lü test temiz çıkınca 4lü yapılmıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?