2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim, yok ilaç kullandığın için 2 ay demiştir
çünkü değerin zaten 1 lerde

gunaydin kizlarrr bugün hic iyi degilim basim gozlerim ensem cok agrio esim gttgnden beri uyumaya calisioeum yandaki siteye kapi yapilio gorevlisi kurekle garcgurc ede ede sinir etti beni en son kulaklarmi tikadim ondaada boynum tutulmus snra o sinirle bi cikarsin adama yetmedimi dedim yeter kafam sissti sabah 7den beri smmdi korka korka gene yapio uyuz oldum yaa kalkip nane yagi surucem insallah ise yarar aglicam artik agridan sinirden

yu
yuzuk testi nasi yapilio canim ilk kez duydum

3 ay olduktan sonra gebelik normal seyrindeyse yürüyüş ve hafif egzersiz de sıkıntı yok,
3 ay dolmadan yine gebelikte kanama vs sıkıntı yoksa 3 ya da 4 km yürüyüş yapılabilinir. ama tempolu değil
hmmm cnm teşekkürler.3 4 km de epey çokmuş o kadar yapabilsek hiç kilo almayız ve hemen doğururuz valla

yu

yuzuk testi nasi yapilio canim ilk kez duydum
Canım komşum şöyle yaptı. Alyansını bir ipe bağladı. Bileğimin üzerine koydu ve ipi yavaşça yukarı kaldırdı. Yüzük sallanmaya başlıyor. Eğer ileri geri giderse erkek, kendi etrafında daireler çizerse kız olurmuş. Sonra aynı şeyi yüzük durana kadar tekrarlıyor. Benim ilki oğlan zaten. Beş kere yaptırdım beşinde de aynı sırayla aynı hareketler çıktı. Merak işte, neler yaptırıyor.

Bizde yaptık o testten erkek çıktı benim sizce doğruluk payı var mı

bende denizin dibinde yaşayıp denize giremeyenlerdenim mikrop ve aşırı su baskısı iyi olmaz dedi bana napalım bu sene bebiş için denizsizliğe katlanıcam

canım 3lü teste çoğu doktor gerekli görmüyor. 24. haftada ayrıntılıda görünür nasılsa diye düşünüyorlar ama bence herşeyin önlemini önlemini önceden almak gerekiyo. yaşayan birisi olarak söylüyorum benim bebeğim 18 haftalıkken mecburi sonlandırıldı ama 3 lü test sayesinde öğrendim. eğer testi yaptırmasaydım 24. haftada öğrenicektim ve herşey çok daha zor olacaktı. o yüzden ben bütün testlerin yapılmasından yanayım ama zaten 3lü test temiz çıkınca 4lü yapılmıyomuş

Valla canım bende anlamadım bu testten kimi diyo yuzuk daireler çizerse erkek kimi diyo kiz benimde daireseldi kız diyorum ben hani kalcam çıkmış ya :)

Biz üniversitede okurken kaç yaşında evleneceğimizi merak edip yapardık bardağa kaç kez değiyosa o yaşta falan mıydı neydi hiç inanmam ama çıktığı yaşta evlendim

Biz üniversitede okurken kaç yaşında evleneceğimizi merak edip yapardık bardağa kaç kez değiyosa o yaşta falan mıydı neydi hiç inanmam ama çıktığı yaşta evlendim
Deme böyle şeyler. Komuşum da çok çıktığını söylüyor. Hep yapıyorlarmış aralarında. Yani kendimle alakalı gerçekliğini sadece şuan üçüzse kabullenebilirim

Tatlım bende sabahtan beri baş ağrısından kıvranıyorum. Sol şakağıma ağrı girip dıruruyo. Sabah eşimi işe yolculadığımda bi başladı nane yağını aktardan falanmı aldın?

Antalya Alanyaya gideceğiz canım. Geçen sene balayına gittiğimiz yere :)

oo süper cok romantık :) doktoruna sordunmu ,ucaklamı gidiceksınız arabaylamı ? yolculuk ıcın bısey dedımı? ben bu haftasonu degıl ondan sonrakı haftasonu gıdıcem doktora ozaman sorucam.

peki o testleri yaptırmadan ultrasonda bir sorun olduğunu görebilir değil mi?
ya hiç kafasına birşey takmayan, rahat hamilelik geçirenlere ne kadar özeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…