- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #9.781
Iyi bari çok sevindim benimde baştan beri hassasiyet devam ediyor ve açıkınca bende mide bulantısı oluyor ama çıkartmıyorum ama sürekli az yiyip sık yiyorum ve ara öğünlerimi hiç atlamıyorum.... Çok çok şükür bende bebeğim de iyiyizevet canım maşallah 2 gündür rahatım. sadece acıktığımda aşırı bulantı geliyor.
dünden beri kokulara karşı aşırı hassasiyet başladı :) idare edip gidioz elhamdulillah.
sen nasılsın
benim ki 5 gün önden gidiyorannesi gibi aceleci sıpam
Antalya Alanyaya gideceğiz canım. Geçen sene balayına gittiğimiz yere :)ne tarafa gidiceksiniz :)
evet ya çok heycanlıyımmmm.baksana kk bile tahminde bulunmaya başlamış cinsiyetle ilgili takvimdesenin cinsiyeti belli olur kesiiinnnn ikili de yaptıracak mısın?
maşallah maşallah maşallah :)Iyi bari çok sevindim benimde baştan beri hassasiyet devam ediyor ve açıkınca bende mide bulantısı oluyor ama çıkartmıyorum ama sürekli az yiyip sık yiyorum ve ara öğünlerimi hiç atlamıyorum.... Çok çok şükür bende bebeğim de iyiyiz
Önde gidenler hamilelik takviminizi düzeltin bence önde gitmesi çok iyimiş ve genelde sonuna kadar önde gidermisSizin ilk kontrolden itibaren mi 5 gün öndeydi ?
Benim son gittiğimde 5 gün önde çıktı anlayamadım
benimde kalçadan başladıGünaydın anneler... az önce uyandım bisey dikkatimi çekti kalçalarim büyümüş ya benim bugün 9+0 oldum ne çabuk çıkmış ya şimdiden böyleyse 9 aya füze kadar olurlar kesin rüyamda erkek görmüştüm ama sanırım ikinci kızım gelecek
canım bence doktoruna danış doktorum bana deniz 3-4 aylık olana kadar yasak dedikızlar dr a sordunuz mu yürüyüş yapabiliyor muyuz? egzersiz? ve tatile gidebiliyor muyuz? ben bi an önce denize girmek istiyorummmmm.çokta yararlıymış
Senin kaçıncı çocuk canımbenimde kalçadan başladı
benim ilk canım.ama kalça büyümesi kız derler hep bilirimSenin kaçıncı çocuk canım
Bu teze göre benim yine oğlum olacak desenize :)) ama dün komşum yüzük testi yaptı kız çıktıbenim ilk canım.ama kalça büyümesi kız derler hep bilirim
evet sorucam bende canım. zaten gideceğimiz tarihte 3.5 aylık olmuş olucaz.azıcık şüphe ile yanaşsa yine gitmem valla.başka şehirde de kanama vs olsa ne yaparız acaba onu da bilmiyorum ama hareket etmek istiyorum ve rahatlamakta iyi gelecektir.canım bence doktoruna danış doktorum bana deniz 3-4 aylık olana kadar yasak dedi
belli olmaz ama böyle şeyler hep doğru çıkıyor canım ilkinde de büyümemiş miydiBu teze göre benim yine oğlum olacak desenize :)) ama dün komşum yüzük testi yaptı kız çıktı
Ben bu hafta kontrole gidip sonucuna göre değişmeyi planlıyorum. Başından beri önde gitmiyordu son konrolde öyle çıkınca emin olamadım hatta acaba şeker hastası mıyım diye düşünmeye başlamıştımÖnde gidenler hamilelik takviminizi düzeltin bence önde gitmesi çok iyimiş ve genelde sonuna kadar önde gidermisdogumda ona göre genelde daha önce oluyormuş bilginize
Evet bende kalça büyüyünce kız diye biliyorum ilk kızım da öyle oldu. Akşam bana da amcakizim yuzuk testi yaptı yuzuk dairesel döndü kız oluyo de mi. :)Bu teze göre benim yine oğlum olacak desenize :)) ama dün komşum yüzük testi yaptı kız çıktı
İlkinde 6. aya kadar karnım belli olmamıştı. Kalçalarım abartılı büyümemişti. Dimdik kocaman bir karnım vardı doğuma yakın.belli olmaz ama böyle şeyler hep doğru çıkıyor canım ilkinde de büyümemiş miydierkek çocukta iyidir
kızlar dr a sordunuz mu yürüyüş yapabiliyor muyuz? egzersiz? ve tatile gidebiliyor muyuz? ben bi an önce denize girmek istiyorummmmm.çokta yararlıymış
Aynen. Benim ilki düz gidip geldi, ikincisi yuvarlak. Daha garibi 3. yuvarlak ve dördüncü düz. Sonra durdu. (Durana kadar yapılıyormuş) Yani buna göre de 2 kızım 2 oğlum olacak toplamEvet bende kalça büyüyünce kız diye biliyorum ilk kızım da öyle oldu. Akşam bana da amcakizim yuzuk testi yaptı yuzuk dairesel döndü kız oluyo de mi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?