- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.701
İyilikSelam kizlar nabiyonuz ben cok fenayim
minnos kizlar gitti cadi kizlar geldi. Boyle 180 derece degisen cocukta hic gormemistim
tam sigara içmelikSen bana mı dedin
Bak 2 yıl sonra muğlaya kavuşursam bmv alcam
Sana acayip hava atıcam acayip
tam sigara içmelik
blw yapmak eline bir şeyler verip kendi yemesini sağlamk galiba değil mi canım..ben bunu yapıyorum ama blw yapıcam diye değil..üç öğün iki ara öğün yemeğini kendim yediriyorum..katı şeyleri (elma,armut,salatalık,ekmek,bisküvi v.b.) eline tutuşturuyorum..eliyle makarna erişte yemesine izin veriyorum...yani katılarda kendi,sulularda ben :)Aynen canim bende alcam dun kendimize yapiyodum onune koyuyum bakalm yiyebilcek mi diye denedim yedi yuttu bayada
Normal haslayip mama sandalyesinin onune doktum canim biraz oyle yedi insallah istahli olur
Bacagimida isirdi oh valla gozumede parmagini soktu bide emerkeb tokat atiyo dayak yiyoruz daha bu haliyle
boncuklu gelin sende mi blw yapiyosun canim
gebeliğinde sorun yoksa canını sıkma canım..benim de dokuz ay öyle bir ağrı her yerimi gezdi durdu..kalçama yerleştiği zaman adım atamaz oluyordum..annem YEL olduğunu söyledi..hamileliğin yelli geçecek demişti..yelden kasıt bu ağrı işte..Kızlar mrb.21 haftalk hamileyim.19.haftadan beri dayanılmaz bi ağrı yaşıyorum.hiç yürüyemiyorum yatamıyorum oturamıyorum harekt edemiyrmagrı tam olarak vajinanın solunda dış dudaktaki kemikte oluyo dudaktaki en üst kısmında hafif solda yanda. bacagın birleşimi mi desem.tam tarif edemiyrm ama..tek bi noktada kemikte bi ağrı.ordan sol bacagın eklem yerlerine yayılıyo.çatı ağrısı mı bu,kasık fıtığı filan mı var acaba dayanamıyorum artık.)bir sürü dr.a gittim hiçbi araştrma yapılmadan normal deyip gönderiyolar.ama normal oldguna inanmıyrm artık.genel cerrahtan randevu aldım bi de ona baktrıcam.bunu yasayan var mı lütfen yardmcı olun bana..
çok üzüldüm canım yaa allah o kuzunun yardımcısı olsun..iyi yapmışsın aramakla..Dün akşam evlenmeden önce çalıştığım is yüzünden tartışıp konusmadigim eski arkadaşımın beş yaşındaki kızının lösemi olduğunu öğrendim
Her ne kadar o kuskunlugu devam ettirip kızım öldüğünde beni aramamis olsa bile numarasini bulup aradım
Ilk evresiymis kemoterapi görüyor dedi bir sene tedavi suremiz var dedi
Kansizmis yüzü bembeyazdi Dr götürdüm dedi iyiki erken goturmusum dedi
Kan ve demir seviyemiz normal kızımın ama işte korkuyor insan herseyden bir çay kaşığı her sabah pekmez veriyorum sonrada su veriyorum boğazı yanmasin diye
Rabbim bütün bebeklere çocuklara sağlık sıhhat versin
Ağkam pohunu yiyem devrelerim yakma
Eymenta ...
Elimde bol köpüklü nescafem..yerde göğsü üstüne yaslanmış 'elifin düşleri' izleyen bir mûsa
Gözler ağlıyor eymentaaaa
Gözler nerde bu uyku nerde nerde diyor...
Ağlıyor..
Arıyor bulamıyor..
Gözler yorgun gözler hasta eymentaa
Gözler hassasiyetini kaybetmiş dokunmatik telefon gibi uykuya gebe
Gözler kan yutmuş kızılcık şerbeti..
Şerbetin şekeri..
Kızların memişleri
Ov may gat dilleri
Dudu dudu ...
Yazması oyalı kundurası boyalı..
E bebekte yaz kampanyası..
De le loy de le loy..
He bidi ha bidi ddddeee daaaaa deee deew deee aaaaaa eeeeeuuuaaaa sesleri ...musa sesi ses musası...
De le loyy loyy..
Benimkine de kaynana bakıyor ama kapıda vedalaşırız bide balkona çıkartır orda vedalaşırız El sallar oğlum bana. söyle canım.. bizimki dün grip oldu.. Kaynana dedi ki: çocuğu denizde hasta ettiniz dedi.. heee çok biliyon doktor hanım dedim ..lafı söyle geçKızlar çok kötüyüm. .kuzumu kaynana kişisine bırakıp İşe başladım..elinden gelse vermicek çocuğu. Ben kapıdan çıkcam o çocuk sevcem derdinde getir de öpeyim demesem veda bile ettirmicek uyuz..
benim kaynana da kızımda öyle yapmıştı..sadece emzirip altını değiştirtmek için verirdi bebeği bana..sonra hadi sen işine bak git derdi...oğlumun çocuğu bizim çocuğumuz sen kimsin el kızı der gibi...bak sinirlendim aklıma geldi yineKızlar çok kötüyüm. .kuzumu kaynana kişisine bırakıp İşe başladım..elinden gelse vermicek çocuğu. Ben kapıdan çıkcam o çocuk sevcem derdinde getir de öpeyim demesem veda bile ettirmicek uyuz..
aboooo tam dövülesi kaynana modeli...benim kaynana da kızımda öyle yapmıştı..sadece emzirip altını değiştirtmek için verirdi bebeği bana..sonra hadi sen işine bak git derdi...oğlumun çocuğu bizim çocuğumuz sen kimsin el kızı der gibi...bak sinirlendim aklıma geldi yine
hatta demişti bir kere ve o son deyişi oldu hışmıma uğradı kesti sesini oturdu..oğul bizim tohum bizim sen sadece kunnarsın diye..terbiyesiz kadın,,aboooo tam dövülesi kaynana modeli...
Ayy salak şeyy.. senin yumurtan olmasa o tohum neye yarar cahillerhatta demişti bir kere ve o son deyişi oldu hışmıma uğradı kesti sesini oturdu..oğul bizim tohum bizim sen sadece kunnarsın diye..terbiyesiz kadın,,
kendi de kadın olduğu halde bu kadar kadın düşmanı olan bir insan görmedim hayatımda..kendi ezilmişliğini acizliğini bana da yaşatmaya çalıştı resmen..artık yüzünü görmüyorum çok şükür..çocukları görmek isterse eşim götürüyor..yaptıkları ölsem aklımdan öyle çıkar..Ayy salak şeyy.. senin yumurtan olmasa o tohum neye yarar cahiller
Ah yavrum ya.. çektirirler bi de sonra biz ne yaptık derler.. Bende kesinlikle anne baba demiyorum.. içimde hiç bi his yok onlara karşı.. Sokaktan geçen sıradan insanlar benim için.. Varla yok arasındalar.. olmasada olurlar..kendi de kadın olduğu halde bu kadar kadın düşmanı olan bir insan görmedim hayatımda..kendi ezilmişliğini acizliğini bana da yaşatmaya çalıştı resmen..artık yüzünü görmüyorum çok şükür..çocukları görmek isterse eşim götürüyor..yaptıkları ölsem aklımdan öyle çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?